+1 yılHayatın bin bir türlü hali var, tanımadan söz kesmek bana biraz garip geliyor. Bugün görücü usulü biriyle evlenecek olsam soracağım sorular illaki çok olur ama tanımak için öncelikle evlilikten beklentisini, hayvan sevgisini vs sorardım.
tanıdıktan sonra nişan ve evlilik süresini de uzatmazdım.11 Yorumla
Soran+1 yılEvlilikten beklentisini ben de sordum. Aldığım cevap beni tatmin etti.
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba,
1.5 sene nişanlı kalıp öyle evlenin bence 3 sene çok fazla ayrıca bir insanı sadece aynı evde yaşamaya başlayınca tanırsınız istediğiniz kadar araştırın kimse gerçek yüzünü kolay göstermez hatta çok bilindik bir laf vardır "bir insanı iyi günde değil tartışırken tanırsınız" diye soru soracak olsam sormak istediklerim şunlar olurdu
1- Eşine ömür boyu sadık kalır mısın?
2- Eşine değer verip ilgi gösterir misin?
3- Sinirli mi yoksa sakin birimi?
4- Aileci mi? (Halk arasında ana kuzusumu)
5- Hayvanları sever mi?
6- Maddi olarak tutumlu mu yoksa gereksiz harcama mı yapar?
7- Cimri mi?
8- Ailesine karşı eşini savunur mu her anlamda?
9- Eşinden beklentisi ne?
10- Bakir mi? (Bu soruyu yüzükler takılmadan önce sormalısınız kendini eşine mi saklamış yoksa çapkınlık mı yapmış)
11- Adaletli mi?
12- Dürüst mü ve güvenilir mi?
13- Ahlaklı mı?
14- Ev işlerinde yardımcı olur mu?
15- Çocuk düşünüyor mu düşünüyorsa kaç tane düşünüyor ve bunun sorumluluğunu alabilecek mi?
16- Özel günlere değer veriyor mu?
17- Saygılı mı?
18- Tartışırken kestirip atar mı yoksa tartışır mı?
19- Hobileri neler?
20- Yemek yapmayı biliyor mu?
Benim aklıma gelenler bunlar. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.12 Yorumla
Soran+1 yılSüreler ve bir insanı tanıma hakkında yazdıklarınızın altına imzamı atıyorum ben de. Kesinlikle aynı kanaatteyim.
1-2- Bu iki soruyu sordum ve tatmin edici cevaplar aldım.
3- Çoğu zaman sakin, bazen çabuk sinirlenebiliyor ama hemen sakinleşiyor.
4- İşe başlayıncaya kadar öyle olduğu izlenimindeyim. Fakat şu anki hâlinde öyle değil, buna ben de şahidim.
5- Benim kadar.
6- Çok tutumlu.
7- İhtiyaçlara ve sınırı aşmamak kaydıyla bazen zevklere para ayıracak kadar cömert. Tarafların birbirlerinşn harcamalarından haberdar olması kaydıyla fazla müdahale etmiyor.
8- Ailesine karşı beni savunmasını gerektirecek bir husus ne olabilir?
9- Bu çok geniş bir alan, bunun hakkında sayfalarca yazabiliriz. Sadece ikisini söyleyecek olursam, ahlaklı çocuk (lar) yetiştirmek ve daha refah içinde bir hayata sahip olabilmek için emek ve duygusal güçlerimizi birleştirmek. Bu aynen onun lafıydı, bence çok etkileyici.
10- İkimiz de öyleyiz.
11- Mesleği bu. Adalet konusunda problem yaşayacağımızı sanmıyorum.
12- Ben böyle olduğunu hissediyorum, aksine bir izlenimim hiç olmadı.
13- Ahlaken bana denk.
14- Kısmen.
15- Çocuk düşünüyor, çocuğun maddi ve manevi gelişimi hususunda sonuna kadar destek olacağını söylüyor. Kaç çocuk yaparız diye konuşulmadı.
16- Özel günleri hatırlayıp tebrik ediyor.
17- Gayet.
18- Tatlı bir tartışmamız oldu, sorun yaşanmadı ama tartışmalardaki tutumunu görmek için biraz daha zaman geçirmeliyim. Özellikle evlilik hazırlıklarında bu yönünü keşfedeceğim.
19- Radyo dinlemek, makale okumak, klarnet çalmak, kutsal kitaptan okumak, yürüyüşe çıkmak
20- Bir öğrenci evinde görmeye alışık olduğumuz cinsten yemekleri yapabiliyor. Özetle aç kalmayacak kadar...
Çok teşekkür ederim paylaşımınız için. Eğer yazdıklarım üzerinden bir değerlendirme yapmak isterseniz buyrun, memnun kalırım.- +1 yıl
4 ila 8 de takıldım 4 ün cevabını anlayamadım (benden kaynaklı bu arada) 8 de ise çoğu erkek evlendiği zaman değişebiliyor burada çok şahit oldum saçma sapan konularda kaynana gelinin üzerine geliyor kocasıda eşi yerine annesini savunuyor buda boşanmayı götürcek kadar haklı bir sebep.
tanımadan kimse kimseyle söz bile kesilmemesi tarafındayım başka bilgilerin kanıtlanabilir ölçüsüde önemli kendinde araştırma yapman gerek hiç bilemedin ne var ne yok sor sıkıntı durum boşu boşuna olan zamana oluyo
16 Yorumla
Soran+1 yılAynı şeyden bahsediyoruz. Onun hakkında tüm araştırmaları yaptığımızı düşünüyorum. Son olarak bir de KS kamuoyuna danıştım. Ama maalesef anlaşılamadım, buradaki insanlar bu işin mantığını anlayamamış gözüküyor. Biriyle 10 yıl sevgili olsanız bile gerçek yüzünü göremezsiniz.
Soran+1 yılAnlaştığımıza göre, eğer isterseniz, hayat arkadaşınız olacak ve mantık evliliği yapacağınız bir kişi hakkında ciddi adımlar atmadan önce öğrenmek isteyeceğiniz şeyleri benimle de paylaşabilirsiniz. Böylece tüm araştırmalarımı tamamlamış olup olmadığım konusunu netleştirebilirim. Fikirlere açığım.
- +1 yıl
ben şahsen mantık evliliğini geçtim sevgili bile yapmam mantıksal baktımız çerçeveyle, aşk şart gibi bişey az da olsa, araştırma yapılırken sen onun nasıl biri olduğunu görmelisin bu tür durumlarda tam net bilgi almak maalesef zor aynı zamanda alınan bilginin doğru yönde %100 olarak doğru olarak kafanda onaylıyabilceğin durumda zor oluyo örn; akraba sevmediği kişiler hep farklı farklı anlatabilir yani hiç tanışmadığın birisiyle sonradan öğrenmektense sözü en azından 1 hafta sonraya ertelenebilir o süre açısında kişinin kendi ağzından çıkcak her şey ölçütün en gerçekçiliğidir az çok insanın kafasında bikaç yorumlamayla ne olcağı ne bitceği çıkıyo böyle bi durum yaşamadığım için gördüklerim açısından durum bu fazla sıkmıyacak önemli ya da dolaylı sorgular işi daha iyi tutar bu işlerde
Soran+1 yılAdına aşk diyebilirsin, ben daha çok "Elektrik alıyorum" demeyi tercih ediyorum, üstelik güçlü bir şekilde. O yüzden bu kriterini karşılıyoruz bence. Zaten sevgisiz saygısız evlilik olmaz. Yazdıklarından özetle çok detaylı bir araştırma yapmam fakat usulüne uygun hareket etmem gerektiğini önerdiğini anlıyorum. Hâlâ aynı fikirdeyiz, tam olarak yapmakta olduğumuz bu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende görücü usulü tanıştıp nişanlandım hatta sizinki kadar uzun süre geçmedi biz anlaştık babam sorup araştırdı herkes iyi çocuk dedi 20 gün sonunda istemem oldu ayrıca bu şekilde tanıyabileceğini sanmıyorum çünkü bir insan arada mesafe varken farklı davranıyor ilişki içerisindeyken farklı demem o ki eğer şu an hoşlantı olduysa bi çok konuda da anlaşabiliyorsanız uzatmaya gerek yok yüzüğü takın ciddi ilerleyin bir insanı o zaman daha iyi tanırsın bu nişanlılık dönemi zaten tanıma aşaması demek bundan korkma
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn önemli sorulari belirtim evliyim ve bu sorular cok önemli
1. Ailemcimi aşiri ailemci olan biriyle evlilik yurumez
2. Guvenilir ve durustmu
3. Sorumluluk sahibimi
4. Adaletlimi
5. Akli başinda olgun duşunuyormu en ufak kavgada herşeyi kestirip atanmi yoksa mucadele edermi
Bu sorular önemli112 Yorumla
Soran+1 yılYa harikasın, sonunda derdimi anlayan biri.
1. Ailemci değil ama 23 yaşına kadar ailesiyle aynı evde yaşamış. Babası tam, annesi yarı görme engelli olduğu için oldukça pasif/asosyal bir hayatları varmış. Evin de tek çocuğu olduğundan hayatının büyük kısmı eve bağlı şekilde geçmiş. Aslında bunlar, onun fazlaca aile etkisinde kaldığını gösterdiği için beni biraz korkuttu ama tanıdıkça artık kendi hayatını kurup ailesinden bağımsız bir yaşama sahip olabildiğini anladım. 23 yaşında işe giriyor ve ayrı eve çıkıyor, sosyalleşiyor. Kendi hayatını kuruyor, ailesiyle şu an sadece yazları yüz yüze görüşüyor.
2. Evet, bu konuda ne çevresinden olumsuz bir dönüş aldım, ne de ben aksine bir şey sezinledim.
3. Evlilikte erkeğin sorumlulukları nelerdir, bunları biraz açar mısın, ona göre değerlendireyim. Benim de bir fikrşm var ama sen tecrübelisin.
4. Mesleği dahi bu. Adalet konusunda problem yaşayacağımızı sanmıyotum. Yine de somut kriterler yazarsan onlara göre değerlendirebilirim.
5. Aklı başında ve aşşırı olgun, zaten ilk vurulduğum yönü bu oldu. Oturması, kalkması, konuşması on numara. En ufak kavgada her şeyi kestirip atacak kadar umursamaz değil, aksine buna içi el vermez, vicdan yapar. Ama fevri ve yer yer çabuk sinirlenen/küsen biri olduğu söyleniyormuş. Buna benzer bir soruyu ben de sordum, o yüzden bu cevabı verebiliyorum.
Cevap sahibi+1 yılYazdiklarina bakacik olursak akli başinda gayet olgun biri. Sorumluluga gelince söyle söylim herşeyi karşi tarafdan beklemesi bencilce davranilmasi. 1 bucuk yil eşimle konuştum evlilik karari aldim ama pek umdugum gibi biri cikmadi. Iyi yönleride var ama bagzi konulari baştan konuştum halde 90 derecede döndu. Oyuzden sana tavsiyem sözlere pek inanma hal ve hareketler cok önemli. Ve her istedigini yapma. Hakinda umarim en hayirlisi en guzeli olur 🙏🏼 Ayrica en önemli tavsiyem evlilik bile olsa cok önemli konulari anlatma eşin bile olsa
Soran+1 yılKarşı taraftan ya da benden, evin iç işleyişiyle ilgili şeyleri bekliyor aslında. Ama bunun karşılığında ev içinde kısmen, ev dışı işlerde tamamen sorumluluk üstlenmeyi vaat ediyor. Dediğin gibi, taraflar birbirlerine kendilerini anlattıklarında olumsuz yönlerini perdeleyebiliyor. O yüzden zaten ona sormaktan çok, çevresinden bilgi toplamayı yeğliyorum. Bu "Kendini ezdirmeme" öğüdünü yakınlarımdan da aldım, bu hususta bir sorun yaşamadım ama özellikle dikkatli olacağım. Anlatmamam gereken bir özel olay ya da onun sormasını istemeyeceğim bir şey olduğunu sanmıyorum ya. En azından şu ana kadar rastlamadım.
Soran+1 yılKarşı taraftan yani* benden yazacaktım.
Cevap sahibi+1 yılEn buyuk sorun ayni evde yaşamayana kadar insan tam taniyamiyor işe 10 yil bile konuşak tam cözemiyor insan. Iyi yönunu her erkek gösteriyor pek iyi olmayan yönunu perdeliyor bir şekilde. Ayrica anladigim kadiriyla yorumlardan ailesi gayet iyi nezaketli insanlar buda cok önemli. Eşimin ailesi cahil görgusuz huzur bozan insanlar. Menfaat ugruna herşeyi yapabilicek insanlar cok uyarildim aile iyi degil uzak dur diye işte akilsiz kafam uzaktlar dedim. Mesafe ne kadar olursa olsun aile duşunceli görgulu degilse huzur bozmak icin ellerinden geleni yaparlar
Soran+1 yılYaa iyi ki size denk gelmişim. Öncelikle dilerim huzur bozucu olarak gördüğünüz bütün etkiler birlikteliğinize gölge olmayı bırakır ve daha sağlıklı bir evliliğiniz olur. Bunların her iki tarafın anlayış ve sabır göstermesiyle düzelebilecek mevzular olduğunu siz benden daha iyi biliyorsunuz. Siz ve aileleriniz için daha çok anlayış, daha çok empati, ve daha sağlıklı huzurlu bir yuva diliyorum. İşte biliyorum ki, "Ah, araştırsaydık, söylenenleri dinleseydik, böyle olmayacaktı. Gözümüzün önündekini görememişiz, bizi uyarmışlardı dinlememiş" ve sair yakınmalara şahit olunan sayısız evlilik var. Onlardan birine adım atmak istemiyoeum. Bu sebeple çok araştırma yaptık ama KS'de soru yazacak kadar işi ileri götürmek istedim bugün. Elbettr ne kadar araştırma yaparsan yap, karşındakini gerçek karakteriyle tanıman, ancak aynı evin içinde yaşamaya başladıktan ve cicim ayları geçtikten sonra mümkün oluyor. En azından, saydığınız kriterleri bir kez daha düşünüp sizden de büyük ölçüde olumlu yorum almak bugün beni mutlu etti. Bunun için çok teşekkür ederim. Aslında aklıma takılan bir iki ufak nokta var ama vaktinizi de almak istemem.
Cevap sahibi+1 yılGuzel dilerkleriniz icin cok tesekkur ediyorum. Işte insan bilemiyor karşi taraf rolunu cok iyi oynayinca kim dogruyu soyluyor kanatina varamiyor işte. Iki bucuk yilik evliyim ilk yilim iyidi ama ne olduysa eşimin erkek kardeşiyle gelmesiyle beraber bozuldu kayinvalidem eşimi doldurup duruyor. Fazla takmamaya calişiyorum buda benim sinavim diyorum. Herşeyi cok iyi duşnun öyle adim atin kararlar alin derim. Kafaniza takilan soruyo sorun hic önemli degil elimden geldigi kadar cevaplarim bir yararim sana dokunucaksa ne mutlu bana 😊
Soran+1 yılEğer şu an eşinizin ailesi de sizinle yaşıyorsa, onların sizle birlikte yaşamasını istemediğinizi söyleseniz...
Ya aslında sanırım artık kafamda her şey net gibi, tabii bazı şeyleri zaman gösterecek. Aslında başlangıçta biraz tereddütlerim vardı. Mesela danıştığım şnsanlar hep onu övmekle beraber bazıları beni şu hususta uyardı: Dediler ki o bizim buranın insanı gibi değil pek (Sıradan bir Anadolu ilöesi burası), İstanbullarda yaşadı, sonra mesleği gereği (savcı) küçük yerlerde yaşamayı öğrendi ama çevresinde yüksek sosyal statüye sahip insanlar olabilir. Elit beklentileri olabilir, onun kariyer yapma arzusuna bir süre sonra ayak uyduramayabilirsin, işi önceliklidir, çok çalışır dediler ama bu durum aksine hoşuma gitti bemim. Çalışkanlıktan zarar geleceğini düşünmüyorum. Ona bunu sordum, aşırı derecede işkolik olmadığını söyledi. Bir de çocukluğunu pek yaşayamamış sanırım, yarı şaka yarı ciddi "Ayağı toprağa basmadı hiç, binalarda yaşamaya alıştı, sosyalleşmedi" dediler ama bunu söyleyenler bile artık değiltiğini, iş güç sahibi olunca çevre edindiğini, "Bey" olduğunu söylüyorlar. O yüzden bu konuda da sıkıntı yaşanöaz gibi. Kaldı ki ben de öyle çok köylü kızı değilim, üniversite yıllarında (26 yaşındayım) ben de sosyal hayatı, şehir hayatını gördüm tattım.
Soran+1 yılGenel olarak bunlardan ibaretti tereddütlerim. Bir de tabii ikimiz de anca yazın yüz yüze görüşebildik, benim yaz tatilim, onun adli tatili olduğu için. Bu zaman dilimi dışında ikimiz de farklı şehirlerdeyiz. O yüzden, zaten kendim gibi kamu personeli olan biriyle evlenmek istediğimden, her halükarda gurbette yaşayacağımız için çok dert etmiyorum Türkiye'nin farklı yerlerinde görev yapacak olmayı. Yine de en azından birimiz memlekette çalışıyor olsaydık, daha rahat ailelerle görüşebilirdik diye de düşünmüyor değilim. Buluşmak için yazı beklemek zorunda kalmazdık...
Cevap sahibi+1 yılYok ayni evde yaşamiyoruz söyle söylim avrupada yasiyorum burada dogdum buyudum eşim daha sonra buraya yasal olmayan yollardan geldi. Evlendik bir sene dolmadan ayni şekilde kardeşi geldi belirli bir sure kalicagini yaticak yer bulur bulmaz gidicegini belirti başta eşim. Daha sonra gelince adam degişti birden. Yok iki kira vermeye ne gerek var ayrica işe gidiyordum eşim ve kardeşi evde oturur yer icer ortaligi afedersin pislik götururdu akşam birde yemek yapar ortaligi temizlerdim. Hazir komutan gibi lavaboya gece bile gidereken ustumu giyinir öyle giderdim kardeşi salonda yatardi baya kaldi 1 seneye yakin artik tak etti ne zaman gidicek dedim eşim etmedigi kavga kalmadi ayrica avrupada belge işleri cok oluyor pandemi dönemi belediye kardeşi gidip bir kart alip cikicak benim iceri girmeme izin vermediler. Eşimin yaptigini asla unutmam herkesin icinde bana neller etti eve geldik kardeşi yaninda devam etti. Kisacasi söylim cok sogudum bu evlilikten. Boşansam ailem arkamda durmicak biz sana demiştik simdi katlan dicekler. Yani sana şunu söylim sizin evlilik duşundugunuz kişi hic degilse okumus görmuş insan cahil degil. Sizde universte okumusunuz zamaninda rahatlikla ayak uydurursunuz birbirinize. Bizde maalesef öyle degil eşim okumamiş egitimisiz biri ben ise universite okumus görmuş biriyim. Anladigim kadariyla sizin iş olur gibime geliyor iki akli başinda bireysiziniz.
Soran+1 yılÜniversite okumak çözüm değil ki... İşte belki arkamızda evlenirken ailemiz durur, onların onayını alırsak daha huzurlu bir evlilik olabilir düşüncesi... Onun da garantisi yok elbet. Seni anlıyorum, bir dönem pek anlaşamadığım bir oda arkadaşım vardı, o bile bana büyük yük gibi gelmişti; düşün li evlilikte böyle olması çekilir çile değil. Senin için hayır ve sabır dilemekten başka çarem yok. İnşallah en az zararla atlatırsın bu süreci. Tecrübelerini paylaştığın için teşeklür ederim.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Umarim hersey istedigin gibi ve gönlunce olur. Evlilik her ne kadar guzel görunsede bir yanida cok zor işte. Aileler arkanizda durursa destek olursa hersey daha guzel olur. Dualarim sizinle
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Acele etme derim 6 ay geçmiş diyon bir 6 ay daha geçsin söz takma biraz sabırlı ol gerçek durumunu anla
18 Yorumla
Soran+1 yılMerak etmee, zaten bunu da konuştuk. Evliliğe kadar minumum 1,5 yıl geçmesi konusunda mutabıkız. Bugün neden herkes sürelere bu kadar takıldı, hiç anlamıyorum. Zaten ortada aceleye getirilmiş bir durum yok. Aksine daha hâlâ, gerekli araştırmaları tam olarak yapıp yapmadığımı anlama aşamasındayım. Sizden acele etme öğüdü değil, bana sorulacak sorularla fikir vermenizi bekliyorum. Henüz bunu başarabilen KScan olmadı.
Soran+1 yılAnnesi dünyadaki en doğal kadın olabilir. Bana, onun çok otoriter olduğunu söyledi ama yine müstakbel kayınvalidemle iyi anlaşabileceğimizi düşünüyorum. Babası da çok kibar biri. Zaten başka tanıdıklarla da konuştuk, olumsuz bir şey söyleyen olmadı.
Soran+1 yılAnnesi çok yorulmuş bir kadın, fazla insan sevmiyor, o yüzden evde bazen ters yapabiliyormuş. Öyle olduğunda tartışmalar ya da tartışmaktan kaçmak için kendi odasına çekilmeler olabiliyormuş. Onun dışında annesine çok kıymet verdiğini düşünüyorum. Bunu, annesinin hayatında 1 numaralı pozisyonda olduğunu bana anlatırken anladım. Keza anne babasıyla konuşurken de hep olumlu şeyler dinledim.
Soran+1 yılEh orası da biraz kısmet ve her iki tarafın ailelerinin tecrübesi ile bertaraf ediliyor işte. Yoksa her ilişkide böyle riskler var.
+1 yılHayırlı olsun 3 ay daha konuş ailen ve onun ailesine de konuşmak istiyorm tanımak istiyorum evlik çocuk uyuncagi değil sunçt a
13 Yorumla
Soran+1 yılBüyük harflerle yazdığım güncellememi okuyabilir misin? Sana ve herkese hitaben sorumu güncellemem gerekti valla.
- +1 yıl
Yaa anlamdım seni sen 1.5 yıldır hiç mi tanımadın
Soran+1 yılTanıdıım. İşte köprüden önceki son çıkış gibi düşün. Ne kadar araştırma, o kadar iyidir. Sorup soruşturacak başka eş dost kalmadı, ben de son olarak bir de KS'cilere sorayım bakalım akıllarına bir şey geliyor mu dedim.
Sözden çnce sevgili olmalı zaman tanımalı bu şekilde onu tanımalı sevmeli.. söz sonra olmalı bence
19 Yorumla
Soran+1 yılGörücü usulü bu, daha doğrusu aracı usulü. Sevgililik ve flört aşamaları yaşanmayacak. Ama ondan elektrik alıyorum ve söz öncesinde bahsettiğim gibi birkaç buluşma gerçekleşti, gerekirse birkaç kez daha buluşuruz.
Soran+1 yılMantık evliliğine temelden karşı olduğunuzu anlıyorum. Pekâlâ, bunu tartışmaya gerek yok. Eğer isterseniz, yine de, kendinizi kısa süreliğine benim yerime koyup, "Onun hakkında şunları şunları mutlaka araştırmalıyım" dediğiniz neler olurdu, bunlardan bana bahsedebilirisiniz. Böylece, her ne kadar evlenme tipimi desteklemeseniz de, bana fikir vererek amacıma ulaşmamı sağlayabilirisiniz.
Soran+1 yılAilesi emekli memur insanlar. Onlarla iletişimi kuvvetli çünkü evin tek çocuğu. Onların fikirlerine değer verdiği için görücü usulü evlenmek istiyor zaten. İş arkadaşları var ama onlarla tanışma şansım yok, fakat hepsi belli bir toplumsal statüye ulaşmış nitelikli, değer sahibi insanlar. Dışarıdaki hâl ve tavrında beni rahatsız eden bir şey olmadı. Özellikle çok mütevazı olduğunu söylemeliyim. Sosyal medyada gündem dışında bir şey takip etmiyor.
Soran+1 yılTamam işte yahu, başka görüşmeler ayarlayabiliriz, buna beis yok. Bana bunu tavsiye etme, bana öneri ile gel. Daha başka neler öğrenmeliyim, neler bilmeliyim, bunlardan örnek ver.
Soran+1 yılSanırım evlilik işine, tarafların birbirini araştırmasına biraz yabancısın. Görücü usulünde en önemli husus, karşılıklı araştırmadır. Gider bir sürü tanıdıkla, talibin hakkında görüşürsün ya da ailen senin yerine görüşür. Pekâlâ, en azından bunu, araştırılacak başka şey kalmadı gibi yorumlayabilirim belki.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn az 6 ay veya 1 yil gorusulmeden ne bu acele ya
24 Yorumla
Soran+1 yılZaten ilk görüşmeden bu yana 6 ay geçti. Bu süre zarfında telefonla da görüştük hep. Bunları soruda belirtmem gerekiyordu galiba, güncelleyeceğim hemen. 1 yıla kadar uzanan bir görücü usulü ben henüz duymadım ve görmedim. Zaten evleninceye kadar daha minimum 1 yıl geçecek.
Cevap sahibi+1 yılHakkinizda hayirlisi olsun mutlu olursunuz umarim
Soran+1 yılTeşeklürlerr. Eğer "Şunu mutlaka öğren, araştır" dediğiniz bir husus varsa paylaşın ama benimle.
Cevap sahibi+1 yılEger olursa yazarim
Gizli Üye(36-45)+1 yıltip olarak beğendin mi ki?
23 Yorumla
Soran+1 yılTip olarak en fazla aklımdaki "ortalama" yakışıklılık kriterine ulaşabiliyor. Yani ona siz erkeklerin bir skalası var ya hani sjsj, 10 üzerinden 5-6 verebilirim.
Cevap sahibi+1 yıliyi ki sormuşum bu soruyu o halde. Çünkü demek oluyor ki bu adam tam olarak senin içine sinmemiş ve onu arzulayacak derecede de beğenmemişsin. Haliyle de bana kalırsa bu ilişkiyi uzatma.
Soran+1 yılYoo hayır yahu, ben soruna gayet gerçekçi bir cevap verdim. Aksine tip, benim öncelediğim bir şey değil. Elbette önemli, ama tipe gelene kadar beni etkileyen birçok yönü oldu. Tipten kaybettiğini -ki kaybetti demek acımasız olur, sadece beklentiyi karşılayamadı- kat be kat fazlasıyla başka yönlerden karşıladı.
+1 yılDaha önce hic sevgilin olmadı mı
113 Yorumla
Soran+1 yılBunu bana mı soruyorsun, yoksa karşımdaki erkeğe bunu sormam gerektiğini mi söylemeye çalışıyorsun?
- +1 yıl
Sana sordum
- +1 yıl
Ama karşındakine de sorabilirsin çünkü senin hic sevgilin olmamıştır ama o erkek onla bunla yatmıştır en son evlenmek icin temiz kız arıyordur
Soran+1 yılHayır. İkimiz de öyle insanlar değiliz. Bu konu konuşuldu.
- +1 yıl
Nerden biliyorsun belkide yalan söylüyor
Soran+1 yılGüveniyorum. Evlilik güven ilişkisidir. Ne yapsaydım, noterden tasdikli "Sevgilisi yoktur" belgesi mi getirtseydim adama? Onlarca eşe dosta sorduk, hiçbiri bu yönde bir olumsuzluktan bahsetmedi. Aksine hepsi güzel ahlakını övdü.
- +1 yıl
Peki senin daha önce hic sevgilin ya da sevdiğin olmadı mı
Soran+1 yılHayır, olmadı.
- +1 yıl
Niye
Soran+1 yılSıcak bakmıyorum ve flört düşünebileceğim kimse olmadı.
- +1 yıl
Kapalı mısın sen
Soran+1 yılAynen.
- +1 yıl
Namaz kılıyor musun
Yıl 2022 dijital çağdayız bundan haberiniz var mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılKS kullandığıma göre evet.
+1 yılYıl olmuş 2080 hala görücü ne ya
02 Yorumla
Soran+1 yılBizde işler böyle dede. 59 yıl ileride yaşayıp da biz gençlere öğüt verme.
Soran+1 yıl58 hadi seni mi kırıcaz.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat