BANA GÖRÜCÜ GELDİ, SİZCE HAKKINDA YETERİ KADAR BİLGİ SAHİBİ MİYİM?

Merhaba!
Bir kere aile yanında, bir kere de baş başa buluştuk, ayrıca tanıdıklara o ve ailesi hakkında danıştık. Şimdi söz kesmek istiyorlar. Söz aşamasına geçmeden önce talibim hakkında gerekli her şeyi biliyor muyum, onu yeterince araştırmış mıyım, emin olmak istiyorum.
Sizden ricam, bu soruya vereceğiniz yanıtlarda, sanki görücü size gelmiş veya siz talip olmuşsunuz gibi, ona soracağınız şeyleri bana sorun. Bakalım hepsinin cevabını biliyor muyum, yoksa tekrar bir görüşme mi ayarlamalıyız...
Güncellemeler
+1 yıl
Öncemli bir detayı atlamışım: İki kere yüz yüze buluştuk lakin ilk görüşmemizin üzerinden geçen altı ay boyunca telefonla iletişim kurduk. İletişimimiz bu dönemde sürekli devam etti. Ayrıca sormaya çalıştığım şey süreyle alakalı değil dostlar, sizden onun hakkında gerekli tüm araştırmayı yapıp yapmadığım konusunda bana fikir vermenizi istedim sadece.
Güncellemeler
+1 yıl
ÖNEMLİ: ARKADAŞLAR HERKES AMA HERKES SÜRELERE TAKILDI. SAKİN OLUN LÜTFEN, İKİ GÜNDE EVLİLİK KARARI ALMIYORUM. EVLİLİĞE KADAR EN AZ 1,5 YIL GEÇMESİ GEREKTİĞİNİ ZATEN İKİ TARAF DA KABUL ETTİ. HATTA BU SÜRE 3 YILA KADAR UZAYABİLİR İŞ DURUMLARIMIZDAN ÖTÜRÜ. BEN SİZDEN ÖĞRENİLMESİ GEREKEN ŞEYLER HAKKINDA FİKİR İSTİYORUM, ACELE ETME DİYE UYARIDA BULUNMANIZI DEĞİL.
BANA GÖRÜCÜ GELDİ, SİZCE HAKKINDA YETERİ KADAR BİLGİ SAHİBİ MİYİM?