2 yıllık cidfi ilişkim var aileler biliyor. Her lavga edişimizde bana hakaret edip asla hak etmediğim şeyler söyledi ben uyardım söz yapmicam diyip özür diledi ertesi gün yine aynıydı bende artık karşılık vermeye başladım ve sonucunda kötü insan ben oldum gözünde. Şu en son kavgamızda aynı böyle oldu ve bana sen kimsin kendini ne sanıyorsun seninle gelecek kurmak istemiyorum diyip iyiyken mükemmel ötesi davranıp kötüyken de böyle davrandı ve fotoğraflarımı sil kalmasını istemiyorum dedim ve bana dediği şey şu oldu senin geçmişinde hayatına aldığın insan belli demek ki aynısını ona yapıp kanıt kalmasını istemedin bana da ona yaptığını yapıyorsun dedi. Halbu ki iki ilişkimde de yaşadığım yanlış şeyler yoktu Allah korkum var şükür ki. Sırf kendini avutmak için öyle dedi ve her yerden engelledim ailesini de engelledim psikolojim bozuk birisi yardım etsin
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılOnun ruh sağlığı bozuk bana kalırsa, senin açından ben hiç bir sıkıntı görmüyorum çünkü sana hakaret etmemesi için onu uyardığında o sana söz verip bir daha olmayacak dediği halde, sözünde duramayıp sana hakaretler ediyor ve bu durum onun olgunlaşmadığını gösteriyor, sözünün arkasında durmayan, sevdiğine de sadık kalmaz
099 Yorumla- +1 yıl
Tüm bunların karşılığında bana dediği şey de sen büyümemişsin olgun ol biraz dedi ve yukarıda anlattığım davranışları 21 yaşındaki kız 25 yaşındaki erkeğe yaptı evet sizinde dediğiniz gibi onun ruh sağlığı bozuk bana verdiği sözü tutmayı hiç beceremedi sonra da haklısın özür dilerim diyip kürkçü dükkanına geri geliyor iyi niyetimden kırmak istemediğimden affettim ve o da bundan yüz bulup her zaman kendisini haklı görmeye devam etti
- +1 yıl
Anlıyorum seni
o kendisi büyürememiş olduğundan seni de kendisi gibi görmüş ve insan kendisi nasılsa karşısındakinide öyle görür unutma.
Sen afetmekle doğru olanı yapmışsın, afetmek her insanın harcı değil, çünkü affetmek büyüklüktür. - +1 yıl
Bu arada kendi haksızlığını sana yüklemeye çalışıyo, onun içinde bulunduğu şey duygu durumu bozukluğu.
- +1 yıl
Kesinlikle öyle ama artık affetmek bile istemiyorum çünkü her zaman aynı şeyleri yaşamaktan her defasında ağır şeyler duymaktan çok bıktım. şu an her yerden engelledim instagramda ortak hesabımız vardı her şeyi silip kendi hesabım yaptım şifreyi değiştirdim. Ailesini de engelledim. Çünkü artık çok yoruldum bir erkek evlenmeyi düşündüğü kadına sen kimsin kendini ne sanıyorsun diyebilir mi insanda Allah korkusu olması lazım ben bir kalbi kırmaktan o kadar korkarım ki ilk defa bir insanjn kalbini kırdım o da hakaretlerine karşılık vererek
- +1 yıl
Seni anlıyorum üzülme affetmemekte haklısın, çünkü seni baya yıpratmış ve onu engellemen iyi olmuş kafan rahat olur. İnsan evlenmek istediği kadına saygı duymalı ve ona karşı oldukça anlayışlı davranmalı, çünkü Yüce ALLAH kadını erkeğin sol tarafından yarattı sevilsin diye, kadınlar narindir ve sevilmeye lâyıktır. Kalbinde ALLAH korkusu olamayan insandan her şey beklenir ve öyle kimselerden uzak durmak gerekir ve sen anladığım kadarıyla vicdanı temiz bir insansın, RABBİM gönlüne göre en hayırlısını nasip etsin sana.
- +1 yıl
Yazdıklarında çok çok teşekkür ederim düşüncelerin içinde çok teşekkür ederim ama iyi insanların kaderi bu resmen ama bunu da atlatacağım inşallah bir de bana çok pişman olacaksın diyor kendinin yaptıklarından habersiz ama Allah'ın adaletine bıraktım en hayırlısını doğrusunu Rabbim bilir
- +1 yıl
Hiç şüpkesiz ki Allah her şeyin en iyisini ve en hayırlısını bilendir, aslında o sana pişman olacaksın dediğinde, bir gün kendisinin pişman olacağını hesaba katmıyo ve o sana yaptıklarından dolayı mutlaka pişman olacak emin ol, ama şu an pişman duymaz çünkü daha olay taze, olayın üzerinden biraz zaman geçtikten sonra seni üzüp üzmediğini düşünecek ve bu durumda pişmanlığı ona rahatsızlık verecek inan bana.
- +1 yıl
Evet Yüce Allah’ın adaleti asla şaşmaz, ama sen kendini durdurmaya çalış ve sakın yazma başka şeylerle uğraş, o zaman aklına pek gelmez emin ol
- +1 yıl
Ayrıca sana bir erkek olduğun için bir şey sormak istiyorum. İlişkimizin 1. yılı dolduğunda ben babamın karşısına çıkıp mertçe sevdiğim adamı babama söyledim. Yeri geldi babam benimle 1 ay 2 ay konuşmadı yeri geldi moralimi bozacak şeyler konuştu ama ben asla sevgimi ezip geçmedim hep sevgimin arkasında durdum. Ve tüm bunlara rağmen iyiyken iyi kötüyken bana en kötü insanmışım gibi davrandı. Geçtiğimiz cuma günü babasını babamın gittiği camiye gönderip babamla konuşturacaktı ama kavga ettiğimiz için olmadı ve bana kalkıp senin yüzünden babama mahçup oldum, sen bilerek yaptın sende babanın düşüncesindesin istemiyorsun olmamızı dedi. Halbu ki ben babama çok düşkünüm buna rağmen babam beni ağlattığında vs şeyler yaptığında hep sevgimin arkasında durdum bir Allah bir de ben bilirim yaşadıklarımı ve kalkıp bana mahçup ettin babama dedi halbu ki kendisi beni babama ne kadar mahçup etti de ben yine sevdiğim adamı korudum. Empati kurar mısın onun yerinde olsan napardın ya da bir erkek bu durumda nasıl düşünmeli, ne yapmalıydı?
- +1 yıl
Ben öyle birinin yerine kendimi asla koymam, öyle vicsansız biri değilim, çünkü insanları üzmeye ne kalbim izin verir, kimsenin kalbini kırmaya ne de vicdanım el verir. Ben senin adına gerçekten çok üzüldüm çünkü hak etmediğin şeyler yaşatmış sana ohi hadsiz, sen üzme kendini çünkü hayatına giren o tür kimseler bizim imtihanımız, sen sabret çünkü sana acılar yaşatan öyle densizler sadece edindiğin tecrübenden ibaret
- +1 yıl
Kendini asla bırakma ve yılma daima dik dur ve o aptala ne kadar güçlü olduğunu göster
- +1 yıl
Sen öyle kimselerin seviyesine inme sakın, biz onların davranışlarını sergileyecek olursak kaybeden taraf oluruz, ama eğer iyi niyetimizden ödün vermezsek kazanan bizler oluruz.
- +1 yıl
Çok iyi tabirlerde bulunmuşsun ben zaten hiçbir zaman onun seviyesine düşmem onun için yaptıklarımın haddi var hesabı yok Allah var o da benim için çok fedakarlık yaptı ama hiç bir zaman nankörlük edip kötü davranmadım ama damarıma bastığında da haddini bildirdim çünkü çok kırıldım zaman zaman. Onun dışında da hiçbir şey yapmadım. Bir de sana şunu anlatmak istiyorum. bu kişiyi hayatıma almadan önce yaşadığım ilişkide ki kişi beni farklı amaçlarla kullanmaya çalıştı ama şükür ki öyle bir insan olarak yetiştirilmediğim için ona haddini bildirip ayrıldım. şu an hayatımda olan kişininde geçmişimde birisinin olduğunu bilmesi hakkıydı ve söyledim. şu an ki kavgamızda, fotoğraflarımı felan silmeni istiyorum kalmasın dedim o da bana şunu dedi, geçmişinde hayatına aldığın insan belli aynısını ona yaptın kanıt kalmasın diye şimdi de ona yaptığını bana yaptırıyorsun, böyle dedi ve ben beynimden vurulmuşa döndüm engellememde tamamen o laftan sonra oldu böyle denir mi hayatında 2.5 yıldır varım onun ve iyi zamanımızda sorsan asla öyle birisi olduğumu söylemez ama kötüyken de yakıştırmadığı durum kalmaz
- +1 yıl
Ona yazıklar olsun senin 2.5 yılını heba etmiş ve inan bana o seni hak etmiyo, ama ne var biliyomusun demek ki onunla evlenmiş olsan seni çok üzecek ve yıpratacakmış gerçek yüzü ortaya çıktı en azından ve bunu geçte olsa görmen iyi olmuş, bundada mutlaka bir hikmet vardır sen üzme kendini
- +1 yıl
Seni için dua ediyorum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
RABBİM kalbine göre versin, hayırlı eş nasip olsun o güzel gönlüne - +1 yıl
Aynen öyle fakat kendisi benim için gerçek yüzünü gösterdin sen saygısızsın saygısız insanı istemiyorum dedi tabi ona onun gibi karşılık verdiğim için gözünde öyle gördü. Ya çok teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki cümlelerin tanımam etmem ama gönlüme ferahlık getirdin rabbim senin karşına da kalbin gibi güzel bir eş nasip etsin inşallah kalbinden istediğin tüm her şey olumlu sonuçlanır inşallah
- +1 yıl
O sana ahlaksızca kelimeler sarf etmiş ama sen sakın üzerine alınma, onun o öfkesi sana değil tamamen kendine, çünkü o sana yaptığı kendi hatalarını kabullenemediği için suçu sana yüklemeye çalışıyo, unutma insan hazmedemediğini kusar ve insan insanın aynasıdır neticede, o sende kendini ne şekilde görmüşse, ettiği hakaretler de tamamen kendine ve o sana baktı sende kendini gördü, onun sarf ettiği hakaretler hep kendi aleyhine, senin için rahat olsun, çünkü sen hakaret edilmeye değil, iltifat göremeye lâyıksın 😊👏🏻👏🏻👏🏻
- +1 yıl
Rica ederim hiç önemli değil, artık insanların yüreğini mesajlarından tanımaya başladım ve tüm samimiyetimle söylüyorum senin yüreğin çok temiz.
- +1 yıl
Güzel söz lâyık olana yakışır 😊
- +1 yıl
Ne önemi var rica ederim Allah hepimizden razı olsun, insanları mutlu etmeyi seviyorum ve onların mutluluklarına tanık oluyo ve ben de mutlu oluyorum, bundan güzel ne olabilir ki şu hayatta 😊
- +1 yıl
Çok sağol güzel düşüncelerin için sana ne kadar teşekkür etsem azdır, sana minnettarım 🙏 Rabbim seninde dileklerini en güzel şekilde kabul etsin inşallah 🤲🏻
- +1 yıl
Hayır olur mu hiç öyle şey böyle düşünme lütfen, insanların anlattıklarını dinlemeyi severim ve niyetinde iyi olan insanlara yardımcı olmak en sevdiğim hobilerimden biri.
- +1 yıl
Ne istersen anlatabilirsin sıkılmam
- +1 yıl
Rica ederim 😊
- +1 yıl
Öncelikle hayırlı kandiller diliyorum
Boşluğa düştüğü söylenebilir belki ama, pişman oldu mu orası biraz muamma, belki sana yaptıklarını hatırlarlayıp pişman da olmuştur bilemeyiz. Ama helallik almışsa son kez uğramıştır endişelenme ok - +1 yıl
Bu arada E. İ. G için çok teşekkür ediyorum 😊
- +1 yıl
Helâllik almak için aramıştır son kez aramış olabilir
- +1 yıl
İnsanlar öyledir kendi hatalarını anlatmazlar, ama suçu karşısındaki insana yüklemeyi iyi bilirler öyle kimseler, bu arada suçu sana yüklemesinin altında yatan neden bitirmiş olması
- +1 yıl
Seninde onu eniştene anlatman iyi olmuş çünkü enişten ablaların olayı ondan tek taraflı dinledikleri için senden şüphe duymaya başlayacaklardı
- +1 yıl
Seni anlıyorum üzülme iyi niyetin seni iyi insanlarla karşılaştırır bir gün emin olabilirsin
- +1 yıl
Aslen seni tanımıyorum ama yüreğini tanımaya başladım ve temiz bir kalbin var
- +1 yıl
Evet öyle düşünüyorum, peki senin düşüncen nedir?
- +1 yıl
Ben düşünüyorum ki o beni yokluyor aleyna gerçekten ciddi mi acaba ablaları ya da eniştesi bana düşündüğümden aksi bir şey diyecek mi aleyna konuştu mu acaba diye düşünüyorum çünkü ablama gece 3.30 da yazmış hayırlı kandiller abla biz sözümüzü tutamadık eğer bir daha görüşemezsek hakkını helal et yazmış yine gecenin o saatinde yazdı ki
- +1 yıl
Gece gece anlama mı yazmış oha yok artık, peki ablan onun gecenin bir vakti mesaj yazmasına tepki göstermiyomu
- +1 yıl
Terbiyesizlik onunkisi resmen ya senin gibi yüreği temiz bir kıza göz yaşı döktüremeye utanmamış mı hiç
- +1 yıl
Ya hâla kendisini haklı görüyor ben ona kahroluyorum bi insan hiç mi suçunu görmez neymiş ben laflarına karşılık vermeyecekmişim yani beni şizofren etti artık hâla rahat rahat durabiliyor ya utanmadan ailemi aradı ama ben onun ailesinin numarasını silip engelledim kandil içinde bişey yazmadım
- +1 yıl
Peki ablan evli mi
- +1 yıl
O tam bir karakter yoksunu ahlaksızmış sen ondan kurtulmuşsun bu çok iyi olmuş en azından başın dertten kurtulmuş
- +1 yıl
Edep adap enen o güzel huylar onda yok maalesef ve evet enişten görseydi gerçekten ortalık karışırdı manyak mı o ya hangi cesaretle bir kadına gece yarısı mesaj atar bak arkadaşım sen, psikopatmıdır nedir
- +1 yıl
Ya hâla o kadar rahatça durabiliyor ki hiç mi insanın vicdanı sızlamaz ya iyiyken mükemmel davranıyor kötüyken çok kötü insana dönüşüyor ya bir de sana şunu anlatacağım. Geçtiğimiz cuma günü babasını cuma namazında babamın gittiği camiye gönderip babamla konuşturavaktı işimizin ilerlemesi için ve o olmadı diye bana dedi ki babama mahçup ettin beni artık bitti. Halbuki ben onun için babamla ne kavgalar ettim ne gözyaşları döktüm. Sonra biz arabada kavga ederken birisi şikayet etmiş ve polis gelip kimliklerimize baktı çok şükür bi sabıka vs yok da bişey olmadı. Sonra ben dedim ki başka kız olsaydı seni polise şikayet ederdi vay efendim niye öyle demişim sonra sen akıllanmazsın bak polisler bile geldi hiç demiyorsun ki aramızı iyileştirelim ama sen anca kötü oluyorsun dedi şimdi arabadan in git dedi bende indim arabadan bir daha senin arabana binmem dedim kapıyı sert kapattım ve ayrıldık. Sonra bana o kapıyı çarptın bitti vsvs yazdı ya baksana şu hallere ya
- +1 yıl
Evet okudum ama buradan yazamam dan takip gönderdim
- +1 yıl
Mesajda uygunsuzluk var çünkü
- +1 yıl
Napıyım uyarı alcam ama göndereyim yazdıklarımı
- +1 yıl
Ya sen nasıl katlandın o hadsize, o ne kendini bilmez densizmiş ya hem sen babana karşı mahçup oluyo ve babanın karşısında ağlıyosun onun için ve hem de o sana küçük düşürü sözler sarf ediyo ahlaksız terbiyesizmiş o ya manyağın pisliğin şerefsizin tekiymiş, valla kurtulmuşsun sen ve o kuş beyinlinin gerçek yüzünü görmüşsün o vicdansızın ya önemli olan buydu, bırak ne hali varsa görsün Allahsız ya.
- +1 yıl
Bir ara buna benzer bir yorum yaptım birinin sorusuna uyarı aldım.
- +1 yıl
O yüzden burdan yazmak istemedim argo var çünkü kelimelerimde
- +1 yıl
Ondan takip attım sana mesaj bölümünden yazayım diye
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum üzülme sen bir gün her şey geride kalacak
- +1 yıl
Ne hakla arıyoki aileni senin
- +1 yıl
Amacı seni suçlamak emin ol başka neden arayabilirki o şerefsiz
- +1 yıl
Anlıyorum yorgunluğunu kolay değil, umarım kısa zamanda atlatırsın bu zor süreci
- +1 yıl
Sabret olur mu
- +1 yıl
Anlıyorum üzülme vardır bunun olmamasındada bir hayır
- +1 yıl
Nasibinde yok belki bilemeyiz
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin
- +1 yıl
Sağol sende de Allah razı olsun her zaman dinlerim çözüm bulmak adına yardım etmek güzel bir şey
- +1 yıl
Yazmak istediğin ne olursa yaz ben okur cevaplarım ok
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Yo yanlış bişi olacağını sanmıyorum çıkar, o durumda ne düşünür bilmem ama çokta önemli değil düşündüğü
- +1 yıl
Ortak hesabını sen yönet ve bu senin özgürce yapabileceğin bir şey onun eleştiri yapmaya hakkı yok
- +1 yıl
İyi ettim helâl sana en azından kafan rahat eder
- +1 yıl
Engelledikten sonra nasıl hissediyosun
- +1 yıl
Bişe söyliyim mi engelledimya hiç vicdanım rahatsız değil hiç de kaldırmak içimden gelmiyor sadece dışarıdayken gözüm arıyor onu ama onun dışında bir şey olmuyor normalde olsa o engeli çoktan kaldırmıştım ama şu an hiç içimden gelmiyor ne kaldırmak ne de başka bir şey yapmak haketti çünkü eper ailesini de engellemeseydim ablasıyla konuşup ablası beni arayacaktı ablası çok iyi birisi aramızı yapmaya çalışacaktı ama ben bunu istemediğim için engelledim ve kendisi de annesinden numaramı silmiş sanırım numarasını sildiğimi düşündü ondan silmiş
- +1 yıl
Yorum paylaşmıştım ama gekmemiş bir de ben üni okuyorum üni ortamındayım ve o evde çalışıyor yanıma gelemediği için ve ortamdan dolayı içten içe kahroluyordur bundan adım kadar eminim çünkü her ders bitişinde grlip beni sınıftan alıyordu herkes bizi görsün benşmlr konuşan olmasın diye bir erkek psikolojisi olarak eminim kendini yiyordur
- +1 yıl
Üzülme sen her şey oluruna varır ve dediğin gibi için için kendini yiyip bitiriyordur bencede ama o hak ettiğini yaşıyo bana kalırsa pişmandırdi da aynı zamanda sen rahat ol
- +1 yıl
Allah kalbine göre versin
- +1 yıl
Rica ederim önemli değil o mutlaka pişmanlık duyuyordur elbette, çünkü sn hatalar yapan o
- +1 yıl
Üzülme ya belki pişman olur sen göremezsin pişman olduğunu ama bitmiş bir şey için de kafanı yormaya değmez ve değmeyen biri için de bu kadar strese gitmeye gerek yok takma kafana artık
- +1 yıl
Bende bazı birtakım şeyler yaşadım daha önce ve acını anlayabiliyorum
- +1 yıl
Evet kesinlikle öyle ve zamanla artık unutuyosun da
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Senin psikolojin bozuk değil onun kafası gitmiş. Bırak madem ki herkesi engellediysen geri adım atma. Kapına gelip 2 kez yalvarmadan affetme.
02 Yorumla- +1 yıl
E affetsemde aynı asla düzelmedi ki buna rağmen bana suçu attı sen yaptın ettin diye affetsem bile 2 gün somra aynı kavga oluyor dışarıda ettik kavgayı birisi bizi şikayet edip polis göndermiş elim ayağım titredi o an ve dedim ki başka kız olsaydı seni polislere şikayet ederdi sonra vay efendim niye öyle demişim gözünden düşmüşüm olaya bak
Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Evlenince şiddete kader gider bu. Düzelir diye ümit etme DÜ ZEL MEZ
00 Yorumla
+1 yılBizim de ilişki böyleydi ilk zamanlar sonradan düzelttik
01 Yorumla
+1 yılOndan olmazki
02 Yorumla- +1 yıl
Ayrıl gitsin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!