Merhaba hepinize. Ekim ayında okuldan bir adamla tanıştım. Konuşmaya başladık işte. Sonra araya 3. şahıslar girdi ve sevgili olmadan konuşmayı sonlandırdık. Ben onu çok kırdım. 1.5 ay konuşmadık. Yeni yeni bir haftadır birbirimizi tekrar eklemeye başladık, okulda gördük konuştuk falan. Bana karşı hala çok kırgın. Ama ufaktan da adım atıyor. Mesela geçen okuldan çıkıp çarşıya yemek yemeye gittik. Hafif yumuşamaya başladı. Çok akıllı bey efendi bi insan. Ama hani o kırgınlık üstüne, yazmadı bana. Ben istiyorum ki mesaj atsın sevgili olalım falan. Erken mi bilmiyorum arada kırgınlık var...
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ona karşı gösterdiğin kırgınlık ne derece büyüktü ve arkadaşlığınız ne kadar sürdü
Yani büyük bi kırgınlık çünkü ağır konuştum ben çok sivri dilli biriyim. Arkadaşlık 2 ay falan sürdü araya 1.5 ay girdi yine konuşmaya başladık. Hani öyle kanka gibisinden değil ilişki normal arkadaşlık düzeyinin üstü
Ona önce mesaj at , af dile ondan pişmanlığını dile getir ve özür dile, deki ona" seni çok kırdığımın farkındayım, sana karşı ağır konuştum biliyorum ve bu büyük hatamı telâfi etmem için bana yardımcı olur musun, en kısa zamanda görüşmek istiyorum seninle" de ona bu daha etkileyici olur.
Geçen çarşamba günü yüz yüze konuştuk zaten bunu okulda. Sonra da çıkıp yemeğe gittik. Ya ne biliyo musun, çok kırılgan. Ve inatçı. Laflarıyla kapıyı kapatıyor. Ama hareketleriyle açıyor. Ben anlamadım napmam gerektiğini
O kadarda kırılganlık olmaz ki ya kız mı da kırılıyo hemen sanki çıtkırıldım he
Onun öyle davranması ergence yaşı kaç onun
30 yaşında ahahahahah
Yani yapı meselesi. Kendisi de söyler hep. Çok çok kırılgan. Hassas bi insan
Neee 30'mu ciddi olamazsın 😱😂😂
Evet öyle 😂 ya sizce ilerde birşeyler olur mu? Hani sadece arkadaşız desem, o kırgınlıktan sonra tekrar niye gelsin? Okulda bin tane kız var gider onlarla arkadaş olur. E hoşlanıyorsa da niye gelmiyor... Ben ondan 8 yaş küçüğüm bu arada. Aklında soru işaretleri mi var bilmiyorum
Evet aklında soru işaretleri olabilir ama sen oluruna bırak ve biraz da seni merak etmesin sağla
Anladım. Ama şimdi şöyle, hani kırdım ya gönlünü alıp bi süre adım atmam lazım. Bu süreci nasıl yönetsem sence?
Özür dile ondan, kahve içmeye davet ve bu şekilde oturur ona hatanı telafi edersin
Sen erkeksin daha iyi bilirsin, sence bu adam bana normal arkadaş olarak mı yaklaşıyor yoksa başka türlü mü
Aranızda 8 yaş var ve bu nedenle seni yaşça küçük görüyo olabilir ki bu nedenle senden uzak durmak istiyo olabilir, ama seni sevmiş olsa yaşa takılmazdı
Yani yaşla ilgili bişey söylemiyo zaten bana. Hatta diyor ki sen yaşına göre çok olgunsun falan filan.
O zaman başka birine de ilgi duyuyo olabilir
Sana soğuk davranıyo mu
Yoo soğuk değil. Hani kırgınlık var sadece. Ayrıca çevresinde çok fazla kız olmasına rağmen hiç birine yüz vermiyor. Aklında kalbinde başka birisi olmadığına eminim
Ama neden böyle bu çok kırılganlık bir yerden sonra sıkıntı yaşatır ya
Burcu ne onun
Aslan burcu, çıt diyorum kırılıyor
Yapma yaa daha önce de aslan burcu kız tanıdım oda öyleydi ve bitirmek sorunda kaldım inşallah sizinki öyle olmaz
Ay inşallah. Erkeğin kırılganı çekilmiyor kız hadi neyse de...
Ben kızı çekemediysem erkeğini hiç düşünemiyorum Allah sabır versin sana
Peki sence ona yazmalı mıyım görüşme teklif etmeli miyim hani aramız ısınsın diye
Yaz tabi çünkü özür dilemek gerek ve alttan al
Eğer yine kırılacak olursa bundan sonraki tercih senin
Siz arkadasmısınız sadece
Hayır benim olan hislerimi biliyor. E o da hoşlanıyor arkadaş olsa benle niye olsun ki
Nesiniz anlamadim siz
Ya arkadaşın üstü flört gibi
Haaa anladim kalbini kırmamaya bak biraz sevgi göstert a
E öyle yapıyorum ama sevgili olmak istiyorum. Hani ileriye taşıyalım. Çünkü benim ona olan hislerimi biliyor.
Acıl o zaman sen önce onu kırdığın icin özur dile ve 1 2 hafta sonrada diyeceklerini de ona
Biz kavga ettiğimiz zaman ona olan hislerimi söyledim zaten. Senden hoşlanıyorum vs.. o sıra sinirliydik bunun üzerine düşmedik. Yani biliyo. E bunu bilmesi halinde bana hala dost gözüyle bakar mı
Işte orası karışık belkit sadece erkek acılaniyodur sen acıl
Utangaçmı
Aşırı derecede utangaç. Eli elime yanlışlıkla değdiği zaman bile yüzü kızarıyo
Ondann ozaman utangaç yani senden kesinlikle hoslaniyor
Kesin söylüyorm seni seviyr
Ee seviyosa gelsin 🥺 o kadar iyi bi insan ki, hayatıma onunla devam etmek istiyorum... Ne yapayım sence
Sana bir sey söyliyimi sen belliki rahatsın onun yanında ama o o kadar rahat olamiyor yani utangaçlık var senden cekiniyodr mühtemelen sen konuş sevgili olalım de sonrada belkit evlenirsiniz Allah bilir
O sana cıkma teklifi bile edemez cok utangaç cünkü yani iş senden bitiyo anatabilddmi
Ben çok çok rahat bir insanım. Ama o öyle değil. Hatta geçen arabada laf attı bana. Dedi ki Nisan maşallah senin dilin papuç gibi seninle evlenen yandı ertesi sabah baba evine geri getirir falan dedi gülerek. Hani bu ne demek sence hep böyle laflar atıyor bana
😂😂 saka yapmıştır öylesine demiş sen belliki onu seviyorsn oda bence seni seviyor acılın birbirinize sen acıl önce o utangaç yapmazz
Sevdiğinden emin olsam açılırım tabi de bide bu kırgınlığı kaldırmam lazım. Peki bu süreçte nası ilerleyeyim
Kendini kasma rahat bırak cok düşünüyorsn şunu bunu mu yapsam diye cool ol konu açılınca seni cok kırdım özur dilerim felan de gönlünü gire yap ondan sonra da diyebilirsin sevgili olalımı diye seni seviyor inan banaaa