Birlikte olduğum aşık olduğum biri var ama bna seni seviyorum denedi hiç ilk deneyimim onunla oldu cinsel anlamda Aşıktım ona sonra kimseyle birlikte olmadım hala görüşüyoruz ve her görüştüğümüzde B'ni önce bir kokluyo ellerimi öpüyo bazen bana bir şans versen filan diyo ama açıkça sevgilim ol seviyorum filan demedi gerçekten içini dökse bn zaten onunum neden yapmıyor kompleksli biri bir de
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBnde aynısı yapyrm 4 seneden beri birlikteyiz ama onun kokusunu içime çektikce bir huzur doluyor içime anlatılamaz bişey ve deliler gibide seviyorum kılına zarar gelse günlerce kendimi yiyip bitiriyorum 4 seneden beri hayatımdaki en değerli varlığım benim bu kadar uzun süremesine rağmen en fazla öpebiliyorum daha fazlasını şimdiden bnde erken görüyorum hem o mis kokulu meleğime nasıl kıyarimki o kadar masum ve temizki bir melekten hiç bir farkı yok hele bazen bir utanışı var sanki yaramazlık yapmış ufacık bebek gibi ya çok çok seviyorum :))
32 Yorumla
Soran+1 yılEee
Cevap sahibi+1 yılBnce seviyodur yani
En İyi Cevaplar
Kokuna aşığım izlenimi uyandırıyor sanki. Madem açık konuşmasını istiyorsan sorsan daha iyi olmaz mı? ilk onunla beraber olduysan ve bu kadar samimiyse artık oyun oynayacak dönemi geçmişsiniz gibi açık konuşmanın ve sormanın zamanı. Yok sorduğunda halen açık konuşmazsa oyalıyor da olabilir seni eğer onu tanıyorsan sorduğunda tavrından anlarsın bunu birazda...
012 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında bn evet desem hemn evlenir bile ama bn onun sevgisinden emin değilim o biraz mantıkçı benim gibi güzel akıllı eğitimli ve yatakta iyi bir kızı kaçırmak istemiyo bnce
Soran+1 yılO söylüyor bn sürekli seks konusunda kitap ve video izlerim o bna hiçbir kadın da senden aldığım zevki almadım dedi
- +1 yıl
ne diyim turnayı gözünden vurmuş çocuk :) Şimdi cinsiyet kardeşliği gereği onu burada koruyarak bırak kurcalama seviyordur işte derim ama o zamanda dürüst olmaz. Sen eğer takılma vakit geçirme kafasın daysan bırak sorma yok iş ciddiye binsin ama ancak beni seviyorsa olsun diyorsan ciddi ciddi geç karşısına sor. Merak ettim sana göre sevgisini göstermesi için ne yapması gerekiyor?
Soran+1 yılBu sorunun üstüne bu saatte aradım seni sevmesem 5 yılımı vermem dedi
Soran+1 yılÇok uysal bn inat etsem bile alttan alır evet seviyo anladım
Soran+1 yılTeşekkür ederim çoğu erkek kullanmak olarak algılamış seven insanlar sevişir bana göre bu nasıl zihniyet ya
Soran+1 yılNeden bazen insanın kafası karışıyo
+1 yılZaten bunu yapan sevgili. . Bingeul bingeul uctum ya.. bacim buna izin veriyorsan zaten şans vermisindir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElini yüzünü öptü diye seviyor ilan etme adamı belli olmaz
21 Yorumla
Soran+1 yılEtmedim zaten
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
29Cevap
5 yıl ayn kişiyle olmak sevmiyorsan çok zor ama birlikte olma bir süre yatma onu dene gerçeği görürsün belki
emin olursun sevip sevmedğine de iradene sahip çık. hastayım de uydur bişeyler 1 ay dene en azndan ytma
sadece yatmak içinse ayrılmak ister zaten aramaz düşün derim bunu da ;)12 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten denedim birlikte olmak istemiyorum dedim yine aradı görüştü bnle zaten şimdi konuştuk seni sevmesem 5 yılımı vermem dedi
Hemde öyle seviyor ki. Insan sevdiğinin kokusunu içine çekmek ister sıkıca sarılıp sabaha kadar uyumak ister.
22 Yorumla
Soran+1 yılSeviyormuş zaten aradım sordum konuştuk
+1 yılsen onunsun aşıksın berabersiniz beraber oluyorsunuz ama sana "bana bir şans versen" diyor öyle mi? Ha?
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet sevgili olalım diyo hatta evlnme teklifi etti bn sadece onun mantıklı mi yoksa aşık olduğu için mi istediğini bilmiyorum
- +1 yıl
Bunu bilmeden, onun sevgisinden aşkından emin olmadan bekaretini verdin bir de sen o zaman. Dimi?
Soran+1 yılEvet bn 16 yaşındaydm pek farkında olmuyo insan o B'nden büyük ama hep Bnm. Yanımda oldu babam onun ayağını kırdı yine bırakmadı B'ni 5 yıldır bırakmıyor
- +1 yıl
O zaman sevgisini el öpmek saç koklamakla mı ölçmeye kalkıyorsun? Saf mısın sen kızım? Fake mi deseydim
Soran+1 yılYa benim yerinde değilsn anlayamazsın bazen onu çözemiyorum işte
- +1 yıl
Bir kez daha gördük ki ağzınla kuş tutsan yaranamazsın bu kadın milletine
Soran+1 yılNe alakası var bazen emn olamıyorsunuz dma aradım konuştum seni sevmesem bel yılımı vermem defi
Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. bence sevıyordur asık erkek sevgılısının yanında çocuk gıbıdır
40 YorumlaSaçlarını kokluyor
Ellerini avuçlarını öpüyor
Sıkı sarılıp kollayacak öpüyor? Seven insan belirtileri ama bilemedim ki :/30 Yorumlahemen kaptırma kendini bu muhtemelen taktik savaş amacına da ulaşmış zaten ya da arkadaş fetiş olabilir ^^
05 Yorumla
Soran+1 yılNeyi kaptırmayvam 5 yıldır sevişiyoruz B'nden vazgeçmedi babam onu. Ayağını kırdığında bile
- +1 yıl
5 yıldır sevişiyoruz deyince aklıma şu geldi :D https://www.youtube.com/watch?v=f0d2akmXWw0
e çocuk haklı valla açık bir dükkansın neden girmesin ki? seviştiğin için sana her türlü katlanır ayağı kırılnca bile!!! - +1 yıl
valla kimin salak olduğu yeterince ortada söylediklerim içinde yer etti acaba? dedin ve bunu sindiremediğiniçin hakarete başvurdun. ben sana net olarak tekrarlayabilirim birçok erkeğe sen kapını açtığın zaman kızlığını dişiliğini ona verdiğin zaman o da seni gayet rahatça idare eder he mutluysan sorun yok o sana penis verir ama sen kalbini verdiğini zannedersin mutlu mesut gidersin
- +1 yıl
Herkes senin gibi şerefsiz mi demeden önce herkes benim gibi o***u mu diye sor. sana tabi ki evlenelim diyecek şimdi yok evlenmeyelim dese bir daha vermezsin ki :D laflarıma da niye kızdın anlamadım sen vermiyor musun sanki başkası seni kandırsa ona da vereceksin kaşar sütaş kaşar
+1 yılfzla abartıyosa seni deniyordur kıvılcım almak için harekete geçcek yakında dikkat et.)
03 Yorumla- +1 yıl
İçinde bayan geçmeyen bir cevap gördüm ilk defa :-)
- +1 yıl
@YD
- +1 yıl
@YeniBirBen tm bayan eksik olmayn.)
5 yıldır sevisiyoruz yazmissin cocuk niye vazgeçsin senden bulmuş kolayını gidiyor.. Sen uyu bakalım :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNe uyuycam ya seks karşılıkdıt dizn zihniyrtşnşzdeki gbi kullanma kullanılma değil olay
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel anlamda ilişkiye girip sevgili bile olmamanız adamın sana yakında tekmeyi vurabileceği anlamına geliyor ;)
14 Yorumla
Soran+1 yılBeş yıldır vurmadı bn B'ni arama dediğimde sürekli aradı yanıma geldi babam ayağını kırdı B'nden vazgeçmedi sence bırakır mu B'ni
Cevap sahibi+1 yılNeden bırakmasın? Önemli olan ciddi adımlar atabilmesi...
Soran+1 yılAradım şimdi sevmesem 5 yılımı paylaşmazdkm dedi her erkek sizin gbi pis niyetli değilmiş demek ki
Cevap sahibi+1 yılTemiz niyetli olana bak hele sen...
+1 yıloooo tam benim taktikler :D helal çcuga işini bilio
00 YorumlaElleşmeden sevememiş mi
20 Yorumla
+1 yılbirde koklayarak öpüyorsa seni tamamdır bu iş :D
20 Yorumlaİşin sonu kötüye gidiyor... :)
00 Yorumla
+1 yılsenden ne istediğini sorabilirsin mesela
00 Yorumla
+1 yılYanında saçmalıyorsa tmmdır o sende
010 Yorumla
Soran+1 yılKarımsın benim diyo anlamıyorum onu
- +1 yıl
Birlikte oluyormusunuz siz?
Soran+1 yılEvet o benim ilkim ben de onun
- +1 yıl
ee siz saten olmuşsunuz sadece adını koymamışsınız. erkekden bekleme derim sen söyle
Soran+1 yılYa bn aslında onu seviyorum ama onun la evlenmek istiyor muyum bilmiyorum işte B'nde de suç var kararsızım
- +1 yıl
Alışmışsızın siz bu yola sizden bir ev olmaz diğim. bırak derim en yakın zamanda başka aşklara yelken aç
Soran+1 yılYa bn telefon mu bile değiştrdim ona alıştım galiba B'nden vazgeçmiyor evlenelim
Soran+1 yılDiyo
- +1 yıl
:D sorun sende git evlen adamla bulmuşsun şu devirde şöyle evlileğe meraklı adam daha ne istiyorsun kaçınca anlarsın kıymetini hep öyle oluyor.
Soran+1 yılAradım şimdi seni sevmesem seninle 5 yılımı payksşırmıyım dedi
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızla cinsellikk yaşamış halen içindeki duyguları dökemiyormuş nasıl oluyor o. sen kendini buna mı inandırıyorsun. şansmı istiyormuş iyi kandırmış seni
13 Yorumla
Soran+1 yılSiz mi dalasınız bn mi anlayamıyorum sadece kompleksli benim yanımda kendini ezik hissediyorum korkuları var
Cevap sahibi+1 yılherşeyi yaşamış senle hala ne kompleksinden bahsediyorsun mal.
Soran+1 yılDoğru konuş her erkek senin gbi pis zihniyetli değil onu aradım şimdi seni sevmesem 5 yılımı vermem dedi
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam s*kmek için hazırlık yapıyor. Isınma hareketleri bunlar.
225 Yorumla- +1 yıl
aahaha aynen
Soran+1 yılZaten birlikte oluyoruz sonrasında da böyle davranıyor kaç kere hadi kalk nikah günü alalım vs dedi ama bna hep şaka yapıyo ciddi değil gbi geliyo saçmalama diyorum bn de :((
Cevap sahibi+1 yılHelal olsun iyi taktik. Adamın elini opun beyler. Analar ne yigitler dogurmus.
Soran+1 yılTaktik mi çocuk bna evlnme teklifi etti bn onun sevgisinden emin değilim sadece çünkü benim gbi birini kaçırmak istemiyo
Cevap sahibi+1 yılHele bir kabul et de gör adam nasıl kayboluyor:D
Soran+1 yılEvlnme teklifi eden bir adam sürekli niye evet diyince kaybolsun salak
Cevap sahibi+1 yılKızım adam seni sevdiğine inandirmak için ayak yapıyor ki sikmeye devam etsin. Hepimiz yapıyoruz bu numaraları. Tam bir mal çıktın. Senin gibi bir malı kullanmak sevap bence :D
Soran+1 yıll*n mal sensin adam bana evlenelim demezse bile bn zaten onunla birlikte oluyorum hçgwriRlslı bütün erkekler senin gibi şetefsiz mi o bana ger zamn asla seni bırakmam diyo 5 yıldır bırakmadı şimdi mi bırakıcak babamı karşısına aldı bnmle evlenmek istemiştiniz sadece mantık için mi olduğunu soruyorum ben
Cevap sahibi+1 yılHe yaw he :) devam et Sütaş kaşar peyniri
Soran+1 yılKaşar anandır o* çocuğu sevdiği erkekle birlikte olan kaşar mı oluyo şerefsz siktr git
Cevap sahibi+1 yılNamissiz :)
Soran+1 yılNamusu senden öğrenecek değilim
Cevap sahibi+1 yılSevip sevmediğini dahi bilmediğin bir adamla 5 yıldır yatıp sonra da burada anlatmak namus oluyor diyorsun yani:D çift kaşar gibi geldi bana :D
Soran+1 yılo* çocuğu sevişmek kaşarlık mı şerefsz benim namusumu yargılayacak en son kişisn sen sktr Gt
Soran+1 yılSenin gbi o* çocukları kendi pisliğine bakmadan sevdiği adamla birlikte olan kıza laf söyler halbuki senin gbi şerefsizler het sevgilim versin katım bakire olsun der o çocuğu abazan en azından benim sevdiğim erkek bnimle hayatını birleştirmek istiyo herkes senin gbi o* dölü değil
Cevap sahibi+1 yılKars kaşarı daha uygun. Kaşşşşşarrrrrr var:D
Soran+1 yılSenin annen kaşar Kars lımısınız yoksa ahhashha
Cevap sahibi+1 yılBoşuna uğraşma girdi artık çıkmaz :D eski kaşar :D
Soran+1 yılAllah senin belanı versin inşallah bakire olup da ger Boku yemiş bir kız çıkar karşına hatta diktrmiş sonra ştin defalarca aldatan çünkü senin gbi o* çocukları böyle kerine layık
Cevap sahibi+1 yılBen bakirelik ile namuslu olmak arasındaki farkı iyi bilen biriyim sevgili kaşar. Bir kadını bakire olup olmamasına göre de asla değerlendirmem. Şimdi yeterince sürtme imkanın olduğuna göre artık biraz rahat bırak beni.
Soran+1 yılO zamn bnim namusuma laf söyleme şetefsz sevdiğim ve bir seven bir erkekle birlikte oldum senin gibi erkek orospuları bna laf söyleyemez
Cevap sahibi+1 yılBak kızım soru yukarıda. Sizce seviyor mu diye soruyorsun. Yani sevdiğinden emin değilim diyorsun. Ama buna rağmen 5 yıldır veriyorum da diyorsun. Evlenme konusunda tereddüt ediyorum diyorsun. Eeee? Bu mu senin namus? :D
Soran+1 yılVermek kelimesi be şetefsiz iki cins birlikte olur verme alma olmaz biz evlenmesek bile bn asla kendimi aşağılanmış hissetmem siz önce kendi pisliğinizden bakın en azından bn kimseyi kandırmıyorum onun B'ni sevdiğinden de eminim artık
Soran+1 yılNamusum u da sen ölçemezdin yargılayamazsın herkes kendine baksın
Cevap sahibi+1 yılPeki o zaman Özür dilerim senden. Bütün söylediklerimi geri alıyorum. Yanıldım ve seni tanımadan ileri geri yorum yaptım. Affet.
Sevdiğini söylenmemiş, sevgili bile olmayan biriyle cinsel birliktelik? Hayırlısı bakalım..
04 Yorumla
Soran+1 yılşu an sevgiliyiz
Soran+1 yılŞimdi aradım zaten bana güvenmiyorsan yüzük takalım Okulu'ndan sonra evleniriz dedi zaten beş yıldır birlikteyiz
- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılAsla emin olamazsın :D
00 Yorumla
+1 yılHayaller kurma iki ihtimalde olabolir
20 YorumlaUşak abayı yakmış sana..
00 YorumlaOooo hayırlı işler bol güneşler
00 YorumlaBence iceri girmek icin œn hazırlık yapıyor :-)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha ne yapsın çocuk?
00 YorumlaAllahim icimi baydiniz *
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHemde cok seviyodur
10 Yorumla seviyo sansın diye götünü bile öper :D
14 Yorumla
Soran+1 yılZaten birlikte oluyoruz ya yalan filan hareketlere gerek yok ki
Soran+1 yılNe alaka salk sensin
Gizli Üye(36-45)+1 yılCiftlesme öncesi gibi geldi bana.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyor bee 😊 😁
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. napıyordur sence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKutuksuz bir abaza.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnan.
azmış
00 Yorumla
+1 yılAbazadir
00 Yorumla
+1 yılniyeti bozmuş o :D
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten sevişiyoruz
- +1 yıl
özele gelsen bişeler derdim kanka :D
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkek bir kızın ellerini öpüyor saçlarını kokuyorsa teninin kokusunu içine çekiyorsa seviyo mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne