Ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin? Onu sevemiyorum?

Kocamı hiç sevmiyorum. 2 yıllık evliyiz. 2 aylık bir kızımız var. Kocamla sevgili bile olamadan evlendik. Çok iyi arkadaştık. Bir gün evlenme teklifi etti, ben de kabul ettim. Neden bunu yaptım, bilmiyorum. Çok yakışıklı ve iyi kalpli birisi. Zengin değiliz ama durumumuz idare eder çok şükür. Yani parası veya tipi için yanında değilim. Sonuç olarak sevmiyorum. Sevmedikten sonra zaten her şey boş. Bazen uzun uzun bakıyorum yüzüne. Gülümseyip "ne oldu birtanem" diyor. "hiç" diyip ben de gülümsüyorum. Aramız çok iyi ama sevemiyorum. Kendime kızıyorum bazen. "sen bı adamı hak etmiyorsun" diyorum. Sevmediğim halde neden çocuk sahibi olduğumu soranlar olacak belki de. Çünkü bugüne kadar benden istediği tek şey bu oldu. Bir dediğimi iki etmedi. Her zaman anlayışlı olmuştur. Asla sesini bile yükseltmez bana. Ama yine de sevemiyorum. Kalbim onu engellemiş gibi resmen. Arkadaş olarak çok sevsem de bir gün kalbim başkası için çarpacak diye çok korkuyorum. Ona onu sevmediğimi söyleyemediğim her gün ölüyorum. Ne yapmalıyım?
Ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin? Onu sevemiyorum?