Ne yapmalıyım onu seviyorum?

5 senelik ilişkim o sürekli arkadaslarıyla olmak icin bana yalan söyledi kac kere artık doğruyu söyleyeceğim dediği icin barıstım sonra güvendiğim bir zaman bana kuzeninin kız arkadası erkek arkadasın sana durmadan arkadaslarıyla olmak için yalan söylüyor dedi onun üzerine cok sinirlendim ve ayrıldım o süre de sinirle birkaç kisiyle takipleştim mesaj atanla sohbet ettim ama flört gibi değilde hal hatır sorma maksatlıydı 1 ay sonra cok pisman olduğunu söyledi hayatındaki yerimin farkına vardığını cok sevdiğini bitirmek istemediğini söyledi ve barıştık bir gece ben uyurken telefonumu karıştırmış ve sohbet ettiğim insanların numaralarını görmüş arkadaslarımla sinirle konuştuğum laf saymalarımızı falan okumuş benden cok fena bir sekilde ayrıldı ne kişiliğim ne * ağıza alınmayacak hakaretler etti ben onu aldatmamıştım ama aldattığımı iddia etti hayatımda onu sevdiğim kadar hicbir seyi sevmedim ona kızgın ve kırgın olduğum bir zamanda 2 kisiyle sohbet etmiştim sadece ama o sanki birlikte olmuşum gibi davrandı aşağıladı cok üzüldüm ne yapacağımı bilmiyorum onu hala daha cok seviyorum 5 sene boyunca 1 kez baskasını istemedim her seyi onunla yaşadım her seyim oydu

Ne yapmalıyım onu seviyorum?