Lütfen akıl verin kendimi b*k gibi hissediyorum?

15 yıl dostumdu, birlikte tatile giderdik. bu üniversiteye gidince benimle iletişimini kesti gitmeden önce kendi ellerimle 3 tane kolye yaptim ona, şans diledim aramızda kötü bir şey olmadı yani. Ne yaptin yurt işlerini diye yazdim soğuk davrandı. 4 hafta sonra aradim biraz konustu müsait değilim dedi kapattı uzun süre aramadim 2 hafta sonra ona mesaj attım görüldü attı, ardından öğreniyorum üniversiteden 5 gun önce evine gelmis beni aramadi, arkadaslariyla eğleniyodu. sonra cok ciddi hastalanıyorum öğrenmesine rağmen geçmiş olsun bile demedi. 6 ay geçti doğum günümü hatırlayıp “doğum günün kutlu olsun bu ay x şehrine gelicem buluşalım” diye ses kaydı atıyo. şehre bu ay içerisinde geliyo ve bana haber vermiyor, annesi bizi ziyarete geldiğinde “kızımda gelicekti ama kargosu gelicekmiş bugun o yüzden gelemedi”dedi bana, şimdide annesi biz buluşalım diye akşam yemeğe çağrıyo.(arkadaşımın çağırması gerekmiyo mu beni?) annem bana abartma git diyo siz olsanız ne yapardınız böyle bir muameleye