Cevrendeki insanar gibi saaksin falan dedim kekolar cok cunku okul faan yok paralari var die boyle yapiyolar bende vasfın yok tek vasfin bu dedim bu bana dense nasil olrdm ben
mdmdmksd ben eski sevgilimi o kadar ağır bir mesaj attım ki hiç bir şeyi takan birisi de değil normalde ama engellemiş sinirlince çok ağır konuşuyroum aşırı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gurur incitecek bir yazı yok burada. Sadece boş yazılar, ben okumazdım bile.
Bu daha çok karşidaki insanla ilgili bir durum değil mi?
Senin gibi birine ben fazlaydım? Çocum bu laf söylenir mi? Ciddiye aldığına değmez hergeleyi. Toksin salgılıyordur vücudu şu an 😂 yüzü kızarmaz çocum
O biraz ergenceydi djsncjdjd ama Sinirden napicagimi sasirdim cok sinir etmek istedm djdj
Özel hayatından vur, bu daha iyi bir yöntem. Senden nefret etsin. Karşına çıkacak istek bırakma hergelede. Midesi bulansın senden öyle iğrençleş
Nasil ozel hayat derken
Baksana çocuk rezilmiş, oralardan gir işte, ayrıntıya gir
Cevrendeki insanar gibi saaksin falan dedim kekolar cok cunku okul faan yok paralari var die boyle yapiyolar bende vasfın yok tek vasfin bu dedim bu bana dense nasil olrdm ben
Foseptik çukuruna sokmuşsun, eline sağlık
Daha neler dedim de işte 😂
Neler dedin kız, heyecanla dinliyorum seni. Helal olsun senin gibi kızlara
Acaip gaza getirdin istek atim mesaj at
Anlatayim 😂
Hayır daha üstüne küfür falan da etseydin hadsiz hergeleye
Rezil organizma, anlamaz ki ama ! Yok çocum inan merak ettim
Bence incitmez bu mu ağır konuşmak :D Evet öyleyim bb derdim ben
erkeğin yerinde olsam derdim
Paylaşmıyorum hepsini dedim bubsadece bir kismi
Ayrıldıktan sonra demeyip zaman geçice mesaj atman sanki hala unutamamışsın izlenimi vermiş yazmasan azzzıcık daha hoştu sankiii
Ayrilik olmadi zaten belirsiz bi sekilde bitti gibi oldu yarim kaldi gibi zaten
Hee anladımm o zaman bir şey olmaz. Ne cevap verdi yazdıklarına? Gördü mü? Bu arada erkekler bir şaşırtın bee, hepsi aynı
Tamam dedi goruldu yapti sonrakini de engellemedi bile
mdmdmksd ben eski sevgilimi o kadar ağır bir mesaj attım ki hiç bir şeyi takan birisi de değil normalde ama engellemiş sinirlince çok ağır konuşuyroum aşırı
İçtensellikle alakalı o kisinin duygu ve düşünceleri o anki ruhani yönünün zayıflığıyla alakali
Yüzü utanmiyorsa istersen ana baci sov bir şey olmaz. Fazla ciddiye aliyorsunuz böyle tipleri.
Yorum yapma ya ciddiye aldigimi nerden biliyorsun bilip bilmeden
Ciddiye almasan bu aciklamayi yapmazsın zaten.
Eğer gerçekten öyle biriyse gururu incinmez
Hayır gurur incitici değil
Nasil incitilirdi peki
Bisey olmaz bundan😄
İncitir
Demeden daha iyiymis