Çok mu seçiciyim sizce?

Arkadaslar 30 uma merdiven dayadım. Evlenmek niyetim var ama simdiye kadar hic sevenim olmadigindan, cevrenin buldugi birkac kisi ile gorustum.

Kimseyi olumsuz yargilamak istemem ama bulduklari kizlar hep 30 yas ustu, tahsil duzeyi genelde baya dusuk, meslegi-calisma niyeti dahi olmayan kizlar. Gunaha daha fazla girmemek icin fiziksel olarak yorum yapmak istemiyorum.

Niye begenmedin diyorlar, diyorum ki benim orta karar bi memur maasim var, yani evi gecindirir en fazla ama tasin ustune tas koyamaz. Kizlarin isi olmamasini gectim, hani meslegi vardir is bulamiyordur anlarim ama bunlarin calismaya da niyetleri yok.

Diyorlar calisan kadin evine bakamaz sana bakamaz, dili uzun olur, gozu acilmistir... eee benim kimsenin bakimina ihtiyacim yok zaten, hani daginik vs bi adam olsam derim ki sabah aksam pesimi toplayacak, zaten kendimi idare ediyorum bir sekilde. Ezik psikolojisi olan biriyle de gecinemem, hadi onu gectim kadinin calisiyor olmasi illa bir seyler yasamis oldugu anlamina gelir mi? Bari yasi bana uygun olsun diyorum, ne var senden 3-5 yas buyuk olsa nolacak diyorlar. Yani oyle kadinin maasina yaslanacak degilim ama asgari bi katkisi olsun, belli bir egitim duzeyini gormus olsun, yasimdan da buyuk olmasin deyince ben cok sey bekliyor oluyorum. Sizce cok sey mi bekliyorum ben?
Çok mu seçiciyim sizce?