Sürekli arayasim var napiyosun diyesim var şu an dışarda arkadaşlarıyla ordan bara geçecek sevdikleri dj mi ne gelcekmis aşırı gerginim sürekli arayasim geliyor nasıl davranmalıyım bide o ortamda gece vaktinde felan evine geçecek
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
arama boş ver bara gidiyosa zaten pek hayırlı biri değildir
Ya sevdiği sanatçı gelcek ondan gidiyor ama çok gerginim yaa öf
bence heyecanlanma
gitse ne olacak yani 🙄
O ortam fena
yapacak her ortamda yapar
Ya çok huzursuz hissediyorum sürekli aramak istiyorum çok rahatsiz hissediyorum ordaki ortamdan da korkuyorum bizimki uzak mesafe ilişkisi ondan daha çok korkuyorum misal duramadim aradım az önce arkadaşının yanında olması gerek şu an ama açmadı ya çok böyle sıkıyorum sonra da sürekli aramaktan lütfen bı akıl ver
rahat bırak çocuğu
sen arayınca yapmayacak mı sanki yapacak herşekilde yapar yapmayacakta hangi ortama girerse girsin sana sadık kalacaktır
Doğru diyorsun aslında yapacak her ortamda yapar ama bida bu tarz ortama öylesine gitmesine izin vermicem ya.. kendimi nasıl rahatlatım evet arama yapacak herturlu yapar diyosun da sürekli aklım onda oluyo yaa
paranoyaklaşma adam gitsin arkadaşları ile ne var bunda 😀
Ama alismasin o ortama bide orada çok fingirdek kızlar var ay düşündükçe fenalık geliyor ahahah
ahahahah o senin sana ait ;) eğer seni seviyorsa fingirdek olsun gene aklı sende olacaktır
Bara gidende her türlü yol vardır
Yapma etme shdhahd sevdikleri sanatci gelcek bugün bende asla istemiyorum gitmesini ama gidecek ve çok darlayasim geliyor o ortam felan çok gerginimmmm
Barda her turlu yol var alkol fuhuş çıplaklık
Vardır da yapmasın MK ya bak daha fazla gerildim Şu an
Yapmayanın orada işi ne ben geneleve gidiyom ama zina yapmıyom arkadşlarım maddeci ama kullanmıyom
Diyorum ya sanatçı gelcek ondan arkadaşlarıyla gidecek gece döner eve gece 2-3 felan herhalde ama ben çok gerginim bide normalde gitme derim izin vermem de o sanatçıyı istediği için tamam dedim çok gerginim çok korkuyorum az rahatlat beni ya sürekli elim aramaya gidiyo
Sen ona karışma gideni tutamazsın o öyle ortamları seviyor gitmek isteyene bahane çok
Sevmesin ben sevmiyorum o ortamı hayırdır yani yarın derim zaten bak sanatçı geldi diye izin verdim gitme bu tarz yere die çokta sıkmak istemiyorum bu sefer habersiz gider ameke
Sevmesin demekle olmuyor sen sevdiğin birşeyden vazgeçer misin? Senden izin mi alcam der bana güvenmiyon mu der veya tamam der gizli gizli gider bahane çok gideni tutamazsın oraya gidende alkol almaya karı kıza gider ortam bozuksa sen ne kadar sağlam durursun oraya giden ortama benzemiştir benzemeyen gitmez sıkılır
Normalde güvenlik mesleği o ortamlarda da güvenlik olarak çalışıyor o ortam da çalıştığı yer ondan beleşe girecek ve diğer arkadaşlarıyla takılacak aslında şöyle bir şey var o gvenlik olarak çalıştığı zamanda sbaaha karşı dönüyordu işten o zaman huzursuz olmadım hiç şimdi ne farkı var ki demi yani yaptıysa o zaman yapmıştır ama anlatıyordu her olan şeyi ona yavsayanlari vs yüz vermem ben saçmalama felan diyodu ayayaya tutmayın beni ahaha
Görev icabı farklı eğlence amaçlı farklı işte keyfe keder takılamazsın görevin var kızlar bana yürüyo diyen biri yapmıştır bunu normalleştirmek için bu şekilde bahane üretir yaptığını demez tepkiden dolayı kimseyi engelliyemezsin ya bole kabul etcen aldatcak seni ortamlarda her türlû keyfe keder şeyleri yapcak ya da ben kabul edemem aldatılmayı dicen ayrılcan can çıkar huy çikmaz
Len sen ne senaryo kurdun olum sen ahahahah ya yok ben sordum yani yürüyen oldu mu diye öyle anlattı ve benim yanımda bile oluyordu çocuğa yavsayan... şu an aradı aşkım geldim burdayım takilcam felan diyo güzel konuştu tamam takıl da alışma o ortamlara ilk ve son ona göre dedim ya aslında karakter meselesi aldatmak bu aldatır mı bilmiyorum kendisi de aldatıldı bı onceki ilişkisinde ve kıza çok tepkiliydi ya herhangi kötü bı yalanı biseyi varsa Allah göstersin ne diyim şu an
Kızlar yûz bulmasa yürümez en fazla gelir tanışmak ister sende red edersin ikincisi senden önceki sevgilisi aldattı demiş bu doğru mu bilemeyiz onun sölediği bu kıza sormadın sonuçta herkes kendini haklı göstermek için herşeyi diyebilir o ortamlara alışma demissin alışmış ki o ortamda bi nevi boş konuşmussun
İşte gelip tanışmak isteyen olmuş diyorum zaten yok be kızların bazıları yeterki yakışıklı görsün salyalari akıyor bilirsin... Uf ya ne darliyorsam MK sanki içinde varsa uyuyorum der yapar yine bu haber verdi en iyisi aramayim sormayım bida da gidim derse yok derim
Sen de ona ben yarın arkadaşlsrla bara gitcem sevdiğim bi şarkıcı geliyo bakalım ne dicek ne diyeceğini biliyorsun yani o yapar sen yapamazsın söledi demişsin peki sölemedikleri herhalde ilk defa gitmiyor bu özlem bu heves nerden geliyor önceki gittiklerinden...
Kızlara suç bulma yarın aldatıldığin ortaya çıkar der sana anlık bir şey kız ka sar çikti nefsime uydum suç onda ben erkeğim yaparım vs vs
Aaaaaay daraldim aaaaaay ahahaha ulan hiç böyle ortama gitmezdi he bı ara paraya ihtiyacı vardı ise ihtiyacı vardı arkadaşı bu barlarda güvenlik işini ayarladi MK cocu yüzünden cocum bu hallerde :D bida gitme derim ya hayırdır ama suandan demem bidakine haber verdiğinde gitme istemem derim gerçekten çok fenalar var wma bende güzelim ve seksiyim yani beni de aldatiyorsa sktrsn
Valla o ne öyle ne nefsi. Öyle şeylere gelemem ben beni biliyo yalan söyledi diye ayrılmıştım bundan bidakini yapamaz kızlarda da var suç bunlarda da ben niye kiskaniyorsam ccok kıskancım normalde ondan mı ne
Güzellikle seksilikle alakası yok senin onun için albeni kalmadı çünkü herseyi yaşadı senle
Kızda suç yok kız yalniz beğendiğine gider söler o da kabul eder veya reddeder kabul edip yalnızım da der kız napsın hoşlabdığına gitmesin mi?
Bara giden erkege kızlar yalnız gözüyle bakar sonuçta yanında kız yok sevgilisi olsa buraya gelmez kîzda izin vermez sonuçta ora kahve değil kız gelir tabi içkinin zinanın merkezinde erkek ve kız ne yapcak
Benimle herşeyi yaşadığını nerden cikardin ki. Ya erkek erkeğe kız kıza da eglenenler gidenler var o ortama ama o ortama giden genelde dediğin gibi serseri oluyo