Dışarıda gördüm arkadaşımla takip ettik fakültesini öğrendik 😂 normalde asla bi erkek için bunu yapmam ama bu sefer yapmak istedim. Her neyse fakültede arkadaşla baya bu çocuğu bekledik falan çocuk çıkışta baktı hafif. Çok tatlı ve çok hoşlandım normalde benimle erkekler tanışmaya gelir ama ben ona gitsem nasıl konu açabilirim. Ve gözünde basit mi dururum napayım sizce?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
sapıkmısınız kızım, sonra tecavüz etti oluyor... çık karşısına derdini anlat beklentini söyle olur ya da olmaz.
Ne alaka ya bi anda nasıl söyleyebilirim
tanışalım mı? senin bu tutumun hoşuma gitti
Ya ne olacak git bir merhaba de
Kaça gidiyorsun ki
Son sınıfım, bilmiyorum sevgilisi falan varsa canım durumuna düşerim asla öyle bi insan değilim benimle tanışmak isteyenleri bile reddettim hep. Gözünde basit görünmekten korkuyorum
Asla basit duemazsın. İlk önce geniş ve açık bir insan olduğuna inan. Sonrasında yap bir çılgınlık ve git konuş. Hayat keşkeler için emin ol çok kısa
Ne bileyim şimdi ego falan yaparsa gelemem ben öyle şeylere ve çocuk kendi de baktı zaten ama ne bileyim okulda da çoğu kişi tanır beni. İlk defa biriyle tanışmak istediğim için kararsızım. Sevgilisi vs varsa kötü olur bilmiyorum ne yapıcam
Hmm fazla bilgin de yok senin
En iyisi farkettirmeden bir süre izle o arkadaşı. Bazı şeylerden emin olduktan sonra herhangi bir sebeple çık karşısına
Ama öyle de tüm fakültenin dikkatini çekiyor bi kere gittik herkes bizi anladı. Bilmiyorum ya şok karışık
İlla fakülte içerisinde olmasına gerek yok. Birde kim görüyorsa görsün canım bırak insanların ne düşündüğünü
Umarım gelecek hafta tekrar görürüm bu sefer daha çok bakıcam ki anlasın
Aynen öyle gözler ruhun aynasıdır. Korkma bak incele onu onada izin ver ki baksın
Aynısını bir erkek yapsa polis çağırırsınız mk. :D
direkt gt ya ne kaybedicen
Bence gitme bi yerleri kalkar
Evet olabilir bi de ben kimseye yüz vermiyorum şimdi gidip onunla tanışmak istersem ego yapabilir ama bilmiyorum baya hoşlandım
Yok yok yine de gitme ayağına kadar beni dinle sen
Peki napıcam onun benle tanışmak istemesini falan nasıl sağlarım
Bi defa dikkat çekmişsin güzel giyin bakımlı ol ara ara göz önünde ol o senin peşine düşer
Zaten öyleyim ama çocuk okula geldi dersi bitince de hemen gitti düzgün birine benziyor o ayakları yok gibi. Ay bilmiyorum ya
Ya güzelsen bakımlıysan baştan çıkaramayacağın erkekte yoktur bunu unutma 😀
Gelecek hafta belli ederek bakıcam umarım işe yarar skdkdk
Benim de böyle bi durum olmuştu bende genel de kızların peşine düşmem onlar benimle tanışır bi tanesinin peşine düştüm sonu iyi bitmedi
Yarar işe yA dedigin gibi bi kızsan kayıtsız kalamaz
Umarım işe yarar ya çünkü ilk defa bi erkek için uğraşıcam, senin nasıl oldu ki sonu
Karıştı ya bin pişman oldum dostum vaktin varsa özelden yaz anlatırım konuyu
Yazayım tamam
Tamam
Direk yürü cocuga ama takılma boyle tabulara
Çocuk öyle çok bakışan biri değil okula gitti hemen dersi bitince de gitti. 2-3 defa göz göze geldik ben çok bakamamama rağmen. Sevgilisi olup olmadığını öğrenmem gerek önce bilmiyorum napıcam
Aksamları onu hayal edıyormusun tabuların var mı?
Daha dün gördüm çocuğu gördüm ve hoşlandım 😂 hayal falan yok yeni gördüm çünkü
hahahaahah cok gec kalıyorsun yasamak ıcın bazı seylerı
Öyle bi ilişki istemiyorum aşık olmak istiyorum
ustu kapalı kapalı konusmaların sacımı basımı yolduracak sımdı libidon bu kadar dusuk mu?