Aşk İlişkileri Okulda birisinden hoşlanmaya başladım. Ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Okulda birisinden hoşlanmaya başladım ama çocuk çok soğuk birisi ne yapmam gerek açılmayı düşünüyorum.. acil yardım !! Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar yazdım çocuğa ama görüldü yedim Güncellemeler+1 yıl Ve yarım saat oldu hala da bakmiyo Okulda birisinden hoşlanmaya başladım. Ne yapmalıyım? Cevapla Çocuk Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Bence gidin konuşun bir şey kaybetmezsiniz. yani hislerinizi açık bir şekilde ifade edin bence 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kardeşim gorudlu yedim daha da bakamdi mesajıma Hangi hissi açıklayayım Soran +1 yıl Daha da cevap vermez gg yersem nasıl bakcam yüzüne diye düşündüm u Barış_LonelyForever +1 yıl O zaman boş ver kendine saygın yok mu? bırak koşma peşinden görüldü atyıorsa o kaybeder Soran +1 yıl Ne diyeyeim eyw
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Git açıl işte ama reddedilme ihtimalini unutma. Umarım karakteri bana çekmemiştir arkadaşın 😄 0 8 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah yazarak başlamayı düşündüm ama geri dönüş yok gt yapamdi hala umutlu bir bekleyiş içerisindeyim Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Hmm bakalım zaman gösterecek. Yorumla Soran +1 yıl Bakalım bu akşam uyku yok belki yazar belki döner Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Uyu ya saçmalama sabah görürsün. Yorumla Soran +1 yıl O kadar vaktim yok sabah dershane cart curt Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Anladım kolay gelsin. Yorumla Soran +1 yıl Saol yardımın ve yorumunu için teşekkür ederim Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Rica ederim. Yorumla
theofi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Önce hoşlanmasını sağla. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yazmayı planlıyorum Yorumla theofi +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl Çok korkutucu hala dusunuyium Yorumla Soran +1 yıl İki haftadır düşünüyorum ve hala düşünüyorum Yorumla
Aşk_Psikoloğu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı. Aklını al 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ya abi iyi misin bari iki üç bilgi daha vereydin Yorumla Aşk_Psikoloğu +1 yıl Her şeyden önce kadınsın erkeğin aklını nasıl alınır bilmen lazım Yorumla Soran +1 yıl Bunu bilseydim zaten gelip burada yaşadığım hiserlin nasıl bulabileceğimi sormazdim ama kadın olduğumu hatirlatiğin için saol Yorumla Aşk_Psikoloğu +1 yıl T. kp at Yorumla Soran +1 yıl 🧐 ayıp be yürü gut işine Yorumla Aşk_Psikoloğu +1 yıl T. kp atmak çok ayıp heleki mesaj yazmak rezillik 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle maalesef.. Yorumla Aşk_Psikoloğu +1 yıl şu an bana zaman kaybı oldun sitede onca soru varken senle zaman kaybettim özür borçlusun Yorumla Soran +1 yıl Muhatapım olmayacaksınz daha fazla uzatmayın isterseniz... Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Git söyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kolay bir şey değil ama 🍋 bu taktiği denesem mi
testooo Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl açıll 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Korkuyorum ama nasıl yapmama lazım rededilirsem? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence gidin konuşun bir şey kaybetmezsiniz. yani hislerinizi açık bir şekilde ifade edin bence
Kardeşim gorudlu yedim daha da bakamdi mesajıma Hangi hissi açıklayayım
Daha da cevap vermez gg yersem nasıl bakcam yüzüne diye düşündüm
O zaman boş ver kendine saygın yok mu? bırak koşma peşinden görüldü atyıorsa o kaybeder
Ne diyeyeim eyw
Git açıl işte ama reddedilme ihtimalini unutma. Umarım karakteri bana çekmemiştir arkadaşın 😄
İnşallah yazarak başlamayı düşündüm ama geri dönüş yok gt yapamdi hala umutlu bir bekleyiş içerisindeyim
Hmm bakalım zaman gösterecek.
Bakalım bu akşam uyku yok belki yazar belki döner
Uyu ya saçmalama sabah görürsün.
O kadar vaktim yok sabah dershane cart curt
Anladım kolay gelsin.
Saol yardımın ve yorumunu için teşekkür ederim
Rica ederim.
Önce hoşlanmasını sağla.
Yazmayı planlıyorum
Geçmiş olsun
Çok korkutucu hala dusunuyium
İki haftadır düşünüyorum ve hala düşünüyorum
Aklını al
Ya abi iyi misin bari iki üç bilgi daha vereydin
Her şeyden önce kadınsın erkeğin aklını nasıl alınır bilmen lazım
Bunu bilseydim zaten gelip burada yaşadığım hiserlin nasıl bulabileceğimi sormazdim ama kadın olduğumu hatirlatiğin için saol
T. kp at
🧐 ayıp be yürü gut işine
T. kp atmak çok ayıp heleki mesaj yazmak rezillik 😂
Aynen öyle maalesef..
şu an bana zaman kaybı oldun sitede onca soru varken senle zaman kaybettim özür borçlusun
Muhatapım olmayacaksınz daha fazla uzatmayın isterseniz...
Git söyle
Kolay bir şey değil ama 🍋 bu taktiği denesem mi
Adım at
açıll
Korkuyorum ama nasıl yapmama lazım rededilirsem?