Var tatlım, ne kadar sinsi, dedikoducu, ikiyüzlü, hadsiz, kendini bilmez insan varsa bana uzak olsun. Verilen değeri hiçe sayan, sevmekten anlamayan, kadınlara ve hayvanlara gereken saygıyı gösteremeyen herkeste keza öyle uzak olsun. Şimdi üstüne alınacaklar olacaktır :D evet evet siz ! Bana uzak olun :D
Hallooo 🤠 Hedeflerim hakkında, ne gereği var, öyle göründüğü gibi değil hiç bir şey, kolay mı sanıyorsun, böyle olsa daha iyi olur, ben şöyle bir şey duydum tekrar düşün bence usw. ... Gibi cümleler kuranlar. Sanki ben hiç birini düşünmemiş, zorlukları hesaba katmamışım gibi konuşup duruyorlar. İyi niyetli olsalar anlayacağım, olanlara saygım var. Tek yapmaya çalıştıkları moral bozmak. O yüzden uzak durmaları en iyisi.
Merhaba Aslında o kadar çok ki. Kıymet verdiğim zaman bunun üstüne toprak atanlar var, göründüğü gibi olmayan bin tane yüzü olanlar var, merhamet duygusuna asit dökenler, vicdansızlığı bir güç gösterisi haline getirenler mümkünse benden uzak olsun.
Başkalarının lafıyla hareket edenler, kimseye lafım sözüm olmadığı halde soğuk yapanlar, nankör, vicdansız, merhametsiz, kendini beğenmiş insancıklar az ötede durusunlar
Var tabi olmaz olur mu.. Söylediklerini anlık hisleriyle söyleyip sonradan geri duranlar.. Söyledikleriyle yaptıkları uymayanlar.. Dili olup söylemeyenler, Kulağı olup duymayanlar, Gözü olup duymayanlar.. Yazın kışı, kışın yazı sevenler.. Sağdan gelip soldan vuranlar.. Uçurumun ucunda sana son tekmeyi vuran, uğrunda ölüme ramak kaldığın insanlar..
Sinsiler, insanlarla alay edenler, ikiyüzlüler, yalakalar, laf taşıyanlar, karşısındakini manipüle etmeye çalışan cahiller, dedikoducular. Ben dobra ve mert insanları seviyorum. Kötü vasıflı, şeytan karakterliler uzak dursun benden
Ay evet var. Benden uzak olsunlar ciddi ciddi. Görünce midem kalkıyor. Nasıl başarıyorlar bu kadar itici olmayı hayret ediyorum vallahi. Ama iyi oluyor, ne olduklarını görüp ona göre davranıyorsun sende.
Akp'liler, o şahsı savunanlar, onu yere göğe sığdıramayanlar, dini her şeyin üstünde tutanlar, para delisi olanlar, para için yapmayacağı şey kalmayanlar.
Başkalarının lafıyla hareket edenler, kimseye lafım sözüm olmadığı halde soğuk yapanlar, nankör, vicdansız, merhametsiz, kendini beğenmiş insancıklar az ötede durusunlar