Eski sevgilisiyle konuşmuş, görüşmüş ben başkasından duydum. Söylediğimde başta yalanlar söyledi sonra kabullenmek zorunda kaldı tabii.. Kendimi yara bandı gibi hissettim ya, aşırı zoruma gitti. Bir haftadır kapıma geliyor, ağlıyor sürekli şimdi de çiçek göndermiş. Sizce ne yapmalıyım, sürünsün biraz daha demi?
Flörtüm onu affetmem için gül göndermiş, bir güle düşmeli miyim?
eski sıfatını adının onune almıs olması dolayısıyla sorun yaratmayacagı, ıkı ınsanın ayrıldıktan sonra ebedıyete kadar gorusmemelerı anlamına gelmez ANCAK bir ihtiyaç durumu dışında keyfi olarak görüşmek, buluşmak, iletişimde kalmak kabul edilebilir bir durum değil eski sevgili dediğin arkadaş değildir ki arada bir araya gelip eski günleri anasın. bu gibi durumlarda medeniyetten bahsedilir medeni şekilde ayrılmak, medeni iki insanin arkadaş olarak görüşmesi vs. vs. bana göre doğru değil kadın için de erkek için de geçerli. sanki dünya üzerinde görüşeceğiniz başka arkadaş kalmadı. bazı şeylere kılıf aramanın bir anlamı yok. hayatınızdaki insana saygınız olsun. bu resmen eski sevgiliye " hâlâ az da olsa bir şeyler hissediyorum" eskisine karşı zaafı var demektir eski sevgilisini her gördüğünde eski anıları canlanacaktır ve bir süre sonra eskiyle yeniyi kıyaslamaya başlayacaktır. bu davranışı sergileyen insanın görüştüğü insana saygısı yoktur. saygının olmadığı yerde sevginin hiçbir önemi yoktur. seviyor olsanız bile bu tarz davranışları sineye çekmeyin. sebebi çok basit. bir insan size değer veriyorsa, siz söylememiş olsanız bile hoşunuza gitmeyecek olan bütün davranışları analiz eder ve ona göre davranır. ben olsam affetmem heleki çok gerekli bir sebebi yoksa o çiçeği onun kafasında paralarım
【★】Öncelikle Binnaz. com sitesinde 2022 yılından itibaren fal yorumculuğu yapıyorum. 【★】 Bir çok insanın kalbine değinen biri olarak öncelikle insanlar hayatlarında hata yapabilir fakat neden ve niçin yaptığını bilmek gerekir. Duygusal yönden ( FLÖRT ) bir insanı tanımak demektir. Biriyle görüşürken iletişim bağlarını kesmemiş olabilir insanlar. Henüz tanıma aşamasındayken net olmasını bekleyemezsin. İçinde bulunduğu durumlar karmaşık duygular içerisinde olmasını ve sevgi arayışının içerisinde kalmasına neden olabilir. Flört iken sabit bir kişide kalamayabilir insan fakat buda büyük bir eksikliği getirir. Sende bulamadığını onda bulmuş demektir ya da duygu eksikliği problemi vardır. Gönderdiği kartta sadece '' AFFET '' yazıyor. Duygularını ve pişmanlıklarını dile getirmemiş. Yaptırdığı gül en az 150 tl civarı şu an. Maddi durumu iyiyse seni hiç önemsemiyor demektir ama maddi durumu kötüyse ya da normal düzeydeyse gerçek anlamıyla seni önemsiyor ve pişman olmuş demektir. Kimse flört ettiği bir insanın peşinden bu denli koşmaz. Fakat altını çizerek söylediğim gibi maddi durumu kötüyse ya da normal düzeydeyse kimse önemsemediği bir insan için de çiçekler göndermez. Bu yüzden her yönden değerlendirmeli ve göz önünde bulundurmalısın. Bunun yanlış bir yaklaşım şekli olduğunu ona göstermeli ve ağırlığını koymalısın. Ağırlığını koymadığın taktirde yanlış yaklaşımlarını değiştiremezsin. Bu gülü kabul etmen onun hatalarını ve yanlışlarını kabul etmen demektir. Reddetmeli ve konuşmayı denemelisin. Yapacağınız konuşmada ise, gülü kabul etmek istemediğini, ancak doğru adımlarla geldiği ve pişmanlığını gösterdiği taktirde onu affedebileceğini söylemelisin.
Bırak beter olsun. Bir güle düşme zaten, kes iletişimi. Bu şimdiden böyle ise, sevgili olduğunuz zaman da kim bilir nasıl olur. Zaten bir yapan da yine yapıyor. Bence süründürme, tamamen iletişimi kes. Sana mı sordu buluşurken? Bırak ya bunlar için zerre üzülmeye bile değmez. Kafanı bunlar ile yorma bırak ne hali var ise görsün. Aklında o var ise bile uzak dur. Emin ol yine üzülen sen olacaksın. Demek ki hala aklı ondaki buluşuyor. Biz niye eskiler ile buluşmuyoruz? Çünkü, aklımız onlarda değil. Demek istiyorum ki, aklı onda olmasa idi buluşmazdı. Belki de kafasında bitiremedi, bence tamamen uzak dur bundan. Süründürmekte başlı başına saçmalık olur, bırak kendi haline. Sen de hayatına bak, oda hayatına baksın.
Açıkçası eğer affetmezsen ve hiç sesini çıkarmazsan sana daha fazlasını yapacağını buradan görebiliyorum. Yani daha çok affettirmeye çalışacak kendini. Sürünsün biraz. Sonra görüşmesinin senin güvenini kırdığını ve senle ciddi düşündüğüne artık inancının kalmadığını söyle. O andan sonra artık evlenme teklifi etmiyorsa zaten hiç etmeyecek demektir seni gülle kandırmaya çalışıyor demektir. Bunlara emin olabilirsin.
Yani affeder sana önce her halt yiyorsun yani seni kırmak için elinden geleni yapıyor sonra da üzülmedim ediyor bak ben normalde önyargılı yaklaşan bir insan değilim Hiçbir şey karşı ama bu defa sana affetmeyeceğim çünkü her zaman söylüyorum aldatmak karakteristiktir yani karakteristik bir özelliktir huy degil ki insan da değişsin Onun için Affetme diyeceğim
Görüşme sebebi neymiş, öğrenebildin mi? Eğer mantıklı bir sebebi yoksa bir güle kanmaman lazım. Duygularıyla ilgili sana karşı şüpheli bir durum yaratmış. Onun için heves misin, değil misin bundan emin olmaya çalış
Meseleye bir güle düşmek olarak bakarsan asıl resmi göremezsin. Gül değil de tek taş, o da olmadı beş taş gönderseydi düşecek miydin?
En hafif deyimiyle seni kandırmış. Belki de henüz girişimine olumlu cevap alamadığı için seninle idare ediyor. Ve şimdilik eldeki kuştan da olmak istemiyor. Bugün bunu yapan insan yarın fazlasını yapar, emin ol. Bu karakter sorunu. Kandırılmana bedel biçmek kandırılmışlığını unutturacaksa, şimdiden aldatılmışlığına daha büyük bir kıymet biçsen iyi olur..
Seni daha başlamadan aldatan birisi iki kuruş verip gül gönderiyor, rol yapıyor sana ki aklı sende olsa eski sevgilisinin peşine düşmezdi. Ondan tekme yemiş sana zırlıyor işte. Sen de süründürüp sonra tekrar onun olacam diyorsun burada bize. Yara bandı olmayı şu an sen kendin bile bile kabul ediyorsun. Bu da senin basitliğin.
canım benim aldatmış seni affetme. insan seçimini iyi yapın biraz ya. bir de "yapmadım" diye yalan söylemiş en başta. ohoooo. insanları hiç tanımıyor mu senin gözün. ben bir iki muhabbetle bile az buçuk tanıdığımı düşünüyorum insanları. bu güvenilir biri değil işte uzak dur. çiçek göndermek kolay iş. at adresini ben de göndereyim. ohoooo valla işimiz var. sonra "tim irikiklir iyni". en baştan kırmızı bayrağı gösteriyor işte. çıkar hayatından.
Öncelikle bu Bu soruda ve açıklamada hata var görüşme sebebi ne mantıklı bir açıklaması var mı Bunları sordun mu öğrenebildin mi mantıklı bir açıklaması yok ise kesinlikle Terket Yarabandı olma Ama yok gerçekten mantıklı bir açıklaması ve sebebi var ise kesinlikle uzatmanın anlamı yok Affet👍
Sorun sende değil affet diyen partnerinde bence bir hata yapılıyosa bununda arkasında durmak lazım ben hata yaptım çünkü insanım ben böyleyim ben doğrularımla olduğu gibi hatalarımlada varım diyebilmeli bir erkek yani hata yaptım lafı bile kişinin mahcubiyetini gösterir ne biliyim bana uymaz affet felan ben allahtan başkasından af dilemem tabi bu benim düşüncem
Osmanlı da şöyle bişey vardı padişahlar hata yapan paşaları afetmezdi çünkü af edersem herkes yapar sende bidaha yaparsın derlermiş Bunun ki ise bile bile Göz göre göre yapmış bilmediğin kim bilir daha neler yapmış yapmış ki Allah sana bunu göstermiş ki görmüşsün kendi şahsıma yönelik olarak bakarsam benle iken bana bunu yapsa yanıma yaklaştırmam bi daha
Bir çiçekle ikna olursan hafif kadın olursun. Eski sevgilisiyle sadece bir görüşme yaptı diye uzatırsan da ağır kadın olursun. Açık açık konuş bir daha görüşmeni istemiyorum de ve affet bence. ( Sonuçta aldatmamış seni) Ama aynı şeyi bir daha yaparsa ayrıl bence.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu zamanların ekonomik dengesini bilmiyorum tabi enflasyonu da eklersek 2 gül..3 gül? Eskiden 40 deveyle işi hallediyorduk. Ama tabi öte yandan sevgilisyle ne yapmış o da var. İnsanlar arkadaş kalabilir. Ama yalan söylemesi konu hakkında endişe verici. Ama yine öte yandan senin tepkinden çekindiği için bu yolu seçmiş olabilir, eski sevgilisyle arasında hiçbir şey geçmese de...
çiçeğe ne not yazmış öyle oku oku bitmiyo 😀😀😀 affet ne be kimi hitleri mi affedeyim geçen yolda bana havlayan köpeği mi bizi sıra dayağına çeken ilkokul öğretmenimimi kimi affedeyim. cümle kurmaya bile tenezzül etmemiş bence iyi düşün 😀😀😀
Eski sevgilisiyle görüştü ya kız onu istemedi, ya da yakınlaştılar takıldılar sonra hoop sana geldi. Affedersen olacakları söyleyeyim merak etme bu sefer eski kızla değil yeni tanıştığı birisiyle görüşür. Yakalarsan bu sefer af dilemez nasılsa affedersin diye. Diğer kızdan hevesini alınca ya da kız ona tekmeyi basarsa bu sefer daha büyük bir özür gülü gelir 😂
Günaydın 😇 Sevdiğini hissediyor ve sende seviyorsan yeter bence. Fazla naz da aşık usandır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Flört diyorsun bir de kızım...çocuk belli ki bir hata yapmış hatasını telafi etmek için de çiçek almış. tabiki süründürüp süründürmemek sana kalmış ama ne flörtler gördü bu gözler 😢... o yüzden çokta şaapmamak lazım fazla naz aşık usandırır. affet gitsin bir seferlik. sende i. t gibi davranana i. t gibi davranırsın olur biter. bunu yapmandaki amaç ya tekrar aynı şeyi yaparsa diye en azından kendinden ödün vermemiş olursun.😉
Dayanabilirsen affetme. Benim başıma da geldi bu durum hemde aylarca sürdü en sonunda saçma bir şekilde ortaya çıkana kadar. Sana aşık değil. Seni sevmiyor. Bunu aklından çıkarma. Üzücü ama gerçek bu.
Çoktan Kafanda etmişsin zaten 😁 kimseden onay almana gerek yok ayriyeten onun süründüğü falan da yok onlar timsah gözyaşları muhtemelen senin affedecegini anladi
Hemen affetme affetsen bile ve güveniyorsan gerçekten pişman olduğunu anladıysan bi daha da yapmayacağını düşünüyorsan affet. Ama onu da bir süre sonra, hemen değil. Hemen affedecek biri olara görmesin seni
Çiçekleri kötü günde af dilemek için kullanmayı bıraksınlar artık. Guzrl günlerde yüzümüzü gulsurmek bir tebessüm alabilmek için kullansınlar... Kötü günde içten gelen bir özür dışında ve aynı şeyi tekrarlamamak dışında hiç bir şey fayda etmiyor.
Seni bir çiçekle kandırabileceğini anlamış, sende istemem yan cebime koy yapıyorsun ne güzel tencere kapak.. daha şimdiden eski sevgiliyle görüşen seninle sevgili olunca kırk tane boynuz takar dikkat et.
Bir gulle affedilmez hatta bana göre hicbi şekilde affedilmez.. benim güvenim kirilirdi hem başkasından duymasan soylemeyecekti ve sürekli görüşmeye de devam edebilirdi. Bence net bı karar verme zamanı gelmiş..
Affetme ya. Resmen ihanet etmiş sana, duymasan slk yerine koymaya devam edecekti seni. Hiçbir şey olmamış gibi. Ben senin yerinde olsam asla affetmezdim. Bir kere yapan yine yapar. Seni kaybetmekten korksa başta gitmezdi. İnanma derim ben.
Eski sevgilisiyle görüşüyorsa eğer onu unutamamıştır. Sen neden onun hayatında yedek olasın ki? Hayatına bak, umursama. Daha ne güller gelir, ne güller gider. Düşünmeye değmez.
Yok artik. Not bile emir kipiyle yazılmış. Bu arada bir kez giden birden cok kez gidiyor bunu sakın ama sakın unutma. Sürüm sürüm surundur onu. Hatta elini bile kana bulama
kesinlikle biraz uzak dur hemen efedersen her hata yaptiginda boyle gecistirecrgi aklina gelir tekrara dusrr bn olsam ayrilmistim hatta 5 6 7 ay bir sene surunurdu isine gelmezse kapi orada derdim
Aldığı hediye ne olursa olsun hiç bir değeri yok. Şahsen bitirirdim. Ortada gizli saklı bir iş var, üstüne yalan söylüyor güven direk bitti zaten. Bu kişiye ileride nasıl güvenilir?
1 buçuk yıl peşimde koşan eski sevgilimle son bir kez buluşayım dedim 1 buçuk yıl sonra birde o zamana kadar sürekli bi şeyler yapıyordu bulusmak icin görüsemek icin her neyse bulustugumda o kadar cok yalvardı ki o kadr yemin ettiki anlık inanıp konusmaya basladık ufaktan. sadece 3 hafta sürdü bunların hepsi böyle asla inanma asssslaa 10 yılda koşsa bir kere hata yapana şans vermiyceksin
@27esmerim Hayır, alsa dahi affetmeyin. Ama kolyeye vereceği para sizin onu affetmemenizden daha çok canını yakacaktır muhtemelen... Malum, burası Türkiye. Bu arada, pardon, konuştuğunu anlamıştım ama görüştüklerini yeni fark ettim... Ağlamak istiyorsan başka kapıya canım deyip tekmeyi vurabilirsiniz. Sizi bilemiyorum ama şahsen ben yalandan da, yalanı söyleyenden de nefret ederim. Zaten bu hatasından sonra ister istemez zihninize şüphe tohumları ekilir ve ona olan güveninizi yitirirsiniz. Çünkü bir daha konuşup görüşmeyeceği ne malum değil mi?
Yazdıkların doğru üstüne de şunu ekleyim bizim Türk kadınlarının geneli m. l olduğu için bu arkadaşta kesinlikle affedecek çünkü bizim kızlar nerde ağzına s. can bi erkek onun kölesi olurlar. Affedecek sonra da yine boynuzlanacak ahaha hakediyo böyleleri yemin ederim 😂😂
@AFiliYlnzlk bu kızlar sanıyo ki erkek sürünecek pişman olacak da kendine aşık olacak. süründüreyim dediği de popişi üzerinde oturduğu yerden çiçeksepeti'ne girip iki tıkla evine çiçek göndermek hshshshs. bi kere çocuğun gözünde değeri olsaydı eski sevgilinin e'si geçmezdi. çocuk hala eski sevgilisiyle barışmak için çabalıyor, eğer eskiyle olmazsa bari boşta kalmayayım diye de bu kızla oyalanıyo. şu an eski kız arkadaşı gel dese çocuk anında koşarak gider
Aynen öyle demek ki aklında o kalmış ki onunla irtibata geçmiş. Hayır benim ayar olduğum şey affedeceği kabak gibi ortada yalandan süründüreyim falan diyo 😀
@AFiliYlnzlk kendine gururu saygısı yok çünkü. benim de zamanında kaç aylık flörtüm vardı. bana birkaç gün yazmamıştı o ara eski sevgilisiyle karşılaştığını öğrenmiştim. anında yol verdim çocuğa. o da böyle yalvar yakar ama nafile :DD
Öyle olması lazım zaten ama gerçekten bizim kadınların çoğu böyle yapan erkeklere meraklılar. Beyin yok gibi affederler yok seviyorum bilmem ne derler sonra da erkekler şöyle böyle derler
Bence özel hayatınızda yorumlar ile değil de biraz hisleriniz ile hareket etmeyi denemelisiniz. . . Tavsiye verecek olan ne sizi tanıyor ne de karşınızdaki kişiyi.