https://youtu.be/2Qn0GM1z8lo "Hayatıma giren bütün karşı cinsleri bir kenara o'nu bir kenara koydum. O hepsini hükümsüz kıldı" Diyebilecek bir aşk yaşadın mı hayatında?
Bütün ilişkilerini hükümsüz kılacak bir aşk yaşadın mı?
Evet muhakkak herkesin hayatında yaşadığı ilişki ona bunu hissettirmiştir. Sonu nasıl olur bilemem. Ama hiçbir ilişkimde sevilmeyi bu kadar tatmadım. Hepsinden farklı diyebilirim onun için🥰
Evet yaşadım şu an kendimi canım gibi hissediyorum. Hayatımı silkti gitti 1.5 yıl görüştük yakınlaşmamız oldu elele gezdik evlilik planları yaptık türlü fedakarlıklar mümkünleri mümkün kılmaya çalıştım ama sevemedim arkadaş olarak görüyorum dedi mantıken uygunsun ama bişeyler hissetmekte istiyor insan dedi
Ama ben ulan madem bişeyler hissetmiyodun da neden yakınlaştın neden eleele gezdin neden evlilik planları yaptın diyemedim tabi
Ve artık insanlara olana güvenimde bitti aşka olan güvenimde bitti
Hayır , Zaten aşk yaşıyorsam , geri kalan karşı cinsler hükümsüzdür. Bu aşkı başaramamış olsam bile , durum böyledir. Hülasa , bir çiçeğin varken , diğer çiçeklere bakmazsın.
Yaşadım maalesef bütün erkekler bir yana o bir yanaydı benim için hiçbir erkekle normal muhabbet bile etmiyordum çünkü ona ihanet sayıyordum pişman mıyım cidden çok çok pişmanım. Değdi mi? Asla, Unuttum mu? Hayır, Ona değer mi? Yoo, Özlüyor muyum? Evet