Bana takılanın hayatı monoton olur. Gerçi o kişinin hayatı benden daha vahimse ona iyi gelebilirim. Ayda 2 defa içmeye, haftada 1 dışarıda yemek yemeye gidiyorum.
Kimseye bu sözü söylemedim. Ben öyle pek eğlenmeyi bilen biri değilim ve hayatımda çok renkli değildir. Onlar benim hayatımı güzelleştirebilir de, ben onların hayatını güzelleştiremeyebilirim.
Yani baktın olmuyor ya da olmayacak gibi zorlamanın anlamı yok. Ayrıca unutma Aşk zıt sevgi aynı enerjidir. Birine aşıksan ben nerede hata yaptım bu ceza nereden kaynaklanıyor diye sor kendine 🙂 onu gerçekten çok seviyorsan sevgi başkadır tadını çıkar şikayet etmeden o yolda devam et😍
Kimseye takıl bana hayatını yaşa demiyorum.. Aksine uzak dursun herkes modundayım.. Bir de kimsenin hayatı dikkatimi çekmiyor kendi hayatıma anca yetişiyorum.. :D Keyifli günler..
Çok küçükken düşüncelerim hızlıyken, o an hepimiz ölüyordur. Geri doğuyorduk. 😂. Yaş deneyim, bakış açısı kazandıkça anlaşarak ayrılıyoruz. Flört döneminde anlayamıyorsun herkezi, yalan dolanla yaşayan insanlar da fazla