Aşk İlişkileri Balıklar sizce gerçekten balık hafızalımı? Mavitüylükelebek Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Benim balık yem kutusunu görünce heyecan yapıp ağzını açıp kapatıyor 😂😂 Balıklar sizce gerçekten balık hafızalımı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
GetLostBtch Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl balıklar 3 ay önceki olayı hatırlayabilir bi de o fanusta balık fazla uzun yaşamaz havalandırma lazım 0 7 Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Bu balık cinsi yaşayabiliyor muş tek bir balık için de akvaryum alamam bide bu balık başka balık olunca psikolojik sorunlar yaşıyormuş. Hafta da bir suyunu değiştiriyorum bekletilmiş su veriyorum. Yemini eksik etmiyorum. Daha napım da Yorumla GetLostBtch +1 yıl genelde yalan söylüyorlar Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Kimler internetten araştırdım bu balık türünü Yorumla GetLostBtch +1 yıl bende 1, 5 yıl balık baktım Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Bende kaç sene baktım senin haberin var mı Yorumla GetLostBtch +1 yıl anlaşılan pek uzun yaşamamış seninkiler bütün baktıklarımı saysam daha bile uzun sürdü ömrü o kadardı Yorumla Aleyhay 1 yıl Sonuçta yaşasa bile hayvana eziyet. Küçücük alanda hapis yasiyor Yorumla
siirsel1adam Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Onu bilim insanlari arastirmisti baliklarin hafizalari sanilanin aksine daha kuvvetliymis 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Bir saflık olduğu kesin 😊 0 1 Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl 😂😂Ama Bi akıllı Bi akıllı Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Balıkların adı çıkmış 😂 0 0 Yorumla