Böyle bir çocuğu kaçırdığım için hatalı mıyım?

Sanaldan tanışmıştık 1.80 boy 75 kilo hafif yakışıklı ama vücudu kaslı olan biriydi. Zekiydi. Dindar olup evlilik öncesi ilişki istemediğini her fırsatta dile getirmesine rağmen sürekli o tarz konulardan bahsetmesi sinirimi bozuyordu.
Benimde çok üstüme düşüyordu hediye göndermek falan istiyordu yanıma gelmek ama bilmiyom zamanla ondan soğudum bir şeyler hissetmemeye başladım ve o da çok üzüldü.
Kapalı bir kızım tam istediği aradığı gibi biriymişim namaz kılmıyorum beraber kılalım vs diyordu
Arkadaşlarım gül gibi çocuğu kaçırmışın diyor ne yapmalıyım önüme bakma taraftarıyım ama ondan iyisini bulamazsın diyorlar 20 yaşındayım
Güncellemeler
+1 yıl
Çocuk ilişkiye girenlerin sonundan bahsediyordu ve sana bir şey soracağım ama ileride dedi bende böyle diyince çokça ısrar ettim ve soracağı konu bekaretmis ama bunu üstü kapalı çok güzel bir şekilde diyip hiç ilişki yaşamadım öyle birini isterim dedi
Ben güzel bir kızım fotoğrafımı gördükten sonra şaşırdı ve bu kadarını beklemiyordum dedi sürekli güzelsin demekte istemiyorum havalara girersin diyordu
İyi bir üniveristede okuyor ve sporda dereceleride var ama bende zamanla bir soğuma oldu 🙁
Böyle bir çocuğu kaçırdığım için hatalı mıyım?