Erkekler ve KIZLAR soruyorum neden öyle davrandı sizce?

Sosyal medyadan tanıştık konustugumuz her an çok mutluyum heycanliyim diyordu. Dün gece telefonda konuşurken hiç bişeye önem vermem sadece huzurlu olalım yeter dedi. Yarın buluşalım dedi tamam dedim. Cook güzel hazırlandım çokta güzel oldum hatta kendimi övmek değil amacım sakın yanlış anlamayın dışarda gözler üstümdeydi. Çocuğun tipi de normal sıradandi. Neyse yanyana geldik arabada nereye gidelim nereye memleketimizde heryerde tanıdığımız var kara veremedik sonra istersen yarın tüm gün birlikte olalım dedi. Ben nasıl yani şimdi eve mi gideyim dedim yarın daha rahat oluruz dedi bende tamam dedim. Eve geldim özür dilerim kafam dolu kötü geçti karar veremedik vs dedi. Ben eve geldiğim gibi numarasını sildim zaten tamam dedim geçtim. Oda ustelemedi oda sildi. Neden böyle oldu toplasan 10 dakika da nolmus olabilir aklım almıyor düne kadar hiç bişey umrunda değil dış görünümü begenmedi desem önem vermiyorum demişti hatta ben önem veririm ben demiştim. Kendini yakistiramadi mi erkekler böyle şeyler düşünür mü 10 dakika da anlayamadim. Sizce nedeeen?
Erkekler ve KIZLAR soruyorum neden öyle davrandı sizce?