merhabaa, konuya nasıl başlasam bilemedimm ben 24 yaşında , arkadşımda 40 yaşında biz 3 senedir birbirmizin sırdaşı dostuyuz bir müddettir benden hoşlandığını dile geitirp duruyordu en son 14 şubatta işi iyice abartınca bende arkadaş dost olabileceğimizi dahası olmayacağını söyledim o da sinirlenip artık kırılmak istemşyorum vs vs yazdı geçen gün nasılsın diye mesaj attığımda görüldü olarak bıraktı ben dostumu sırdaşımı kaybetmek istemiyorum napıcam bir şey söyleyin
Güncellemeler
+1 yıl
ben çook özlüyorum dayanamiyorum napıcam ya
Güncellemeler
+1 yıl
bu kişiden iş için yardım istesem ultra aciz mi olurum
Yoo benim vardı kadın kanka ama ona karşı bir şey hissetmiyordum yani hissetmedigin bir kadınla arkadaş olursun ama az bir şey hissediyorsa bir erkek kadınla arkadas olamaz
Mesela benim çok kız kankam var ama hiç o gözle görmedim yani o gözü taktığın anda artık normal insanlar ve normal hareketleri oluyor sana aşk ve gurur, drama, trajedi.
Olayı ne tetikledi bilmiyorum belki duygusal boşluktaydı sen yanında oldun belki senin bi hareketin onu etkiledi belki basit bi gülüşün bişey. Bilinmez yani o gerilimi yaratan o ateşi çıkaran kıvılcımı bilmek lazım
arkadaşlığı harika ilişkilerde aşırı kıskançlığı sinir bozucu zaten arkadaşlığımızıda ben yönetiyordum :)) benim yüzümden kaç arkadaşını sildi ama hepsi onun iyiliği için :)
yalan söyleyemicem bende ondan hoşlanıyordum ama arkadaşlığımızın bozulmaması uğruna duygularımı bastırdım , sevgili olamayız yaş farkı çok fazla ayrıca bana açıkça evlenmek istediğini söyledi bunu göze alamam
ahahha ikimizn tipinide sorman peki : ) kendimi öveyim biraz : ) ondan uzun ve zayıfım ayrıca yaş gereği daha farklıyım tabiki ama ben onun sevimlilğini seviyorum
Bu boy mevzusu sıkıntı değil seversen zaten gözüne gözükmez enerji uyumu önemli şefkatli sevmeyi bilen biriysen anaç yapıdaysan eğer erkek seni hiç bir şekilde bırakmak istemez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Karşındakinin sana hisleri varsa arkadas kalmak imkansiz
bunun haksızlık olduğunu düşünüyorum
Evet maalesef
Olmaz kanka erkek ve kadın arkadaş olamaz kadin kalbi temiz şekilde olur ama erkek olmaz erkekde olur tabi ama bu %10 dur ancak
hiç mi kadın arkadaşı olmayacak erkeklerin çok saçma bence kafada biten br olay bu
Yoo benim vardı kadın kanka ama ona karşı bir şey hissetmiyordum yani hissetmedigin bir kadınla arkadaş olursun ama az bir şey hissediyorsa bir erkek kadınla arkadas olamaz
sinir bozucu bir durum
Yani senin arkadasin senle arkadaş olamaz
O çocuk seni bi kere sevgili gözüyle gördüyse artık arkadaş ve dost olmaz.
anlam veremiyorum neden olmasın çok saçma
Mesela benim çok kız kankam var ama hiç o gözle görmedim yani o gözü taktığın anda artık normal insanlar ve normal hareketleri oluyor sana aşk ve gurur, drama, trajedi.
o gözle görmemesi için başta ne yapılmalıydı
Olayı ne tetikledi bilmiyorum belki duygusal boşluktaydı sen yanında oldun belki senin bi hareketin onu etkiledi belki basit bi gülüşün bişey. Bilinmez yani o gerilimi yaratan o ateşi çıkaran kıvılcımı bilmek lazım
Olur mesafeler belirli olduğu sürece
mesafe gayet belli olsada erkeğin kafasında bitiyor bu iş anladığım kadarıyla
Aynen
sizden ancak sevgili olur
o da olamaz
sen istersen olur
Senden hoşlanmiş bir şans versne
aramızda 16 yaş var ayrıca ilişkilerde nasıl biri olduğunu biliyorum istemem ben
Sen onu istersen istediğin gibi yönetirsin ama ilişkileri iyi olmayan adamın arkadaşlığı da iyi olmaz
arkadaşlığı harika ilişkilerde aşırı kıskançlığı sinir bozucu zaten arkadaşlığımızıda ben yönetiyordum :)) benim yüzümden kaç arkadaşını sildi ama hepsi onun iyiliği için :)
Bence sen de kıskançlığını yönetebilrsin kötü arkadaşlarını silmen iyi olmuş kendine bağlamışsın ama sen. Peki sen hoşlantı sevgi duyuyor musun?
yalan söyleyemicem bende ondan hoşlanıyordum ama arkadaşlığımızın bozulmaması uğruna duygularımı bastırdım , sevgili olamayız yaş farkı çok fazla ayrıca bana açıkça evlenmek istediğini söyledi bunu göze alamam
Korkuyor musun evlenmeye?
korkmuyorum ailemi karşıma almam gerekicek ayrıca ya pişman olursam ilerde
Tipi nasıl veya senin tipin ayrıca aileni neden karşına alacaksın sevilmeni neden istemezler ki çok güzel bişey
ahahha ikimizn tipinide sorman peki : ) kendimi öveyim biraz : ) ondan uzun ve zayıfım ayrıca yaş gereği daha farklıyım tabiki ama ben onun sevimlilğini seviyorum
Bu boy mevzusu sıkıntı değil seversen zaten gözüne gözükmez enerji uyumu önemli şefkatli sevmeyi bilen biriysen anaç yapıdaysan eğer erkek seni hiç bir şekilde bırakmak istemez
sanırım o yüzden bırakamiyor , bir aralarda ben seni bırakabilecek psikolojide değilim felan demişti ama bir güzel bıraktı
Sen bırak o vakit daha sağlam insanlar alırsın. Bırakmam deyip bırakan insan dengresizdir
Sal adamı umutlandırma
umutlandırmıyorum o beni hep yanındayım diyerek umutlandırdı
Adam seviyor işte sal
olur bir süre sonra olmaz
nedeeen
seksten kadının da erkeğinde yaradılışında birbirini arzulamaları vardır ondan olmaz en iyi arkadaş eşindir o yüzden
Bana gel aynı yaştayız 😂😂😂
şaka mısın
Evet şakayı severim ve her yaşın farklı durumu var sana benzer bi olay başıma geldi arada yazıyor küstün mü vs diye
peki sen ne yapıyorsun çok üzücü bir durum biz kadınlar için ben arkadaşımı kaybettiğim için üzgünüm
Şöyle diyeyim hiç üstüne gitmedim çocuklarım var dedi bizden olmaz büyüğüm senden vs vs klasik hikaye
hee sen benim konumumdaymışsın
Ben istedim o olmaz dedi yaşta aynı senin durumla ama çok çekici buluyorum onu
allah aşkına kendinden büyük kadınla npacan
Yapacağım çok şey var en başta göbek fantezisi 😉
Belkide seviyordur. Evlenmek istiyordur ya da
tam olarak öyle evlenmek istediğini dile getirdi ama ben istemiyorum
olmaz 26 yas buyukhemde
16 yaş büyük zaten o yüzden benim için sırdaş akıl danıştığım biriydi
saçma
olur ama sizden olmaz en sağlıklısı daha yazma
neden ya çok saçma
ne demek saçma, adam senden hoşlanıyosa nası arkadaş kalcaksınız