Şimdi öncelikle şunu anlamalınız ki on iki burca sadece karakteristik özelliklerini okuyarak değer vermeniz ya da vermemeniz tam bir saçmalıktır hatta ortalama bir zekası olan bir insana küfür etmekten farksızdır. Bu yaşamda negatif ve pozitif varlıklar vardır hepimiz bir varlığız hepimizin duyguları hırsları öfkeleri ya da sevinçleri var bu yaratılıştan öte gelen yadsınamaz bir durumdur sevgide nefrette çok güçlü bağlayıcılar ya da ayırıcı duygulardır sizler erkekler ya da kadınlar olarak önce eleştiri bombardımanına başlamadan önce başınıza gelen negatif olaylara yine kendi davranışlarımızın neden olduğunu bilmeniz sizin faydanıza olur. Sorunun kaynağının burçlarda olduğunu düşünmek yerine kendi ruhsal yükselişinizi sağlamak için çalışırsanız sizi kimse mutsuz edemez
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Anlayamazsın onu anca yaşamalısın tanmalısın sonra aklın yatarsa davranışların daki nedene sen bile şaşarsın bu insan da diğer yaşayanlar kim diye. Özeldir bir koç ve zor değil aslında anlamak biraz karmaşıktır. Zor sever dilin döndüğü herseyi söylemez yapar görürsün özgürlüğüne kelepçe vurdurmaz herkes alamaz onun elinden bunu biri çıkar bir yürekten dokunuş yapar ve o Koç'un tek derdi olur kıskançtır koç severse başını koyduğu yastiktan kıskanır. Samimiyet arar severse bütün organlarıyla yapar Asla kin nefret intikam gibi duyguları yoktur Zordur bı koç ama imkansız değildir.
Sinir ve giciklar sadece, anlamak mümkün değil zaten ateş gurubundan burçları sevmiyorum sevmediğim kadar da var. Anlamaya çalışma bile çıkar hayatından gitsin. Vur tekmeyi vur.
@pembeeli genelleme yapmayın diyerek seni kastetmedim, aşağıdaki yorumlara baktımda resmen koç burcunu kötülemişler bende yorum yaptım senin durumunu bilemiyorum bazen karakter kişilik burçla tam uyumlu olmaz huy vardır huysuz olan geçimsizlik varsa ilişkini bitirmelisin önerim bu.
dengesiz, sabırsız, çabuk parlayan ve çok çabuk pişman olan, inaçcı, seks düşkünü, elindekinin değerini bilmeyen ama kaybedince hayvan gibi ağlamasını bilen, kolay şeyleri sevmez, ilgiye hiç gelemez köpek muamelesi görünce çok seven bla bla... 😄
Çok seviyordu sözde inanmıştım ona yalancı çıktı defoldu gitti, kafası bozuk soruyorum oralı bile değil paylaşmıyor benimle yoğun anlıyorum onu alttan alıyorum ama yine kavgacı ben oluyorum