#movie_colic

Evliliğe bakış açımda bir sıkıntı yok fakat evlenilecek insan bulma konusunda çok fazla inancım olmadığı için otomatik olarak evliliğe de soğuk bakıyorum. Olurda istenilen gibi biri çıkarsa ve evlilik gibi bir kararı verdirebilecek bir insan olursa kendimden şüphem yok bu konuda. Sevdiğim zaman sadakatim sevgimden daha büyük bir hal alabiliyor benim ve bu duygularımın hepsi zamanla daha da fazlalaşıp çoğalıyor. Tamamen karşımda ki kişiye bağlı bu, o da bana öyle gelirse zaten sorun, sıkıntı dahi olsa bir şekilde aşılabileceğini düşünüyorum. Yeter ki o sevgiden, saygıdan bir gram eksilmesin...
Eğer gerçekten seviyorsan var ya her gün sanki onunla birlikte ilk kez uykuya dalıyormuş gibi hissedersin her gün karnında kelebekler uçuşur eğer tabii ki karşıdaki kişi gerçekten doğru kişi ise
💚
Her gün aynı insan ile yatılmayacak diye bir kaide var sanırım. Yok ya her gün başka kişiler ile yatalım değişiklik olsun. Tövbe ya. Her gün aynı kişi ile yatın kimse ölmez.
Yatılır ya ama yatak geniş olmalı yoksa ben uyurken tekmelerim dsfkdj
Evlenirken kocana bu şartını sun koca bir yatak yaptırsın ))
Evet öyle yapıcam zaten ya özel yatak yaptırıcam 😄
Cevap
45Cevap
Aman Tanrım.. 😀
Şimdi bi şey diycem olmayacak ahaha.
Bir ömrü bir kişiye ait olması beklentimiz.
Söyle söyle çekinme 😅
Seni anlamıyor onlar sendeki cevheri göremiyorlar 😅
Rica 🍒
Eskiler bunu sorgulamadıkları için tek yastık vardı sanırım.
Şimdi yastığını alan salonda.
Yooo hergun farklı kişiyle yatılır 🙄 tabiki yatılır neden yatılmasın.
Bana Allahin selamı çok gormesin benimle sohbet etsin bana yalan soylemesin sadakatli saygıli biri olsun ömürlük aynı yastğa baş koyarım lükslkmş hediyelermş öyle şeylere gerek yok sadece saydiklarm olsn başka hiçbir sey beklemem gerisini ben hallederm zaten
Evlilik ; erkegin eksigini kadin , kadinin eksigini erkek tamamlamasidir.
Allah her insana bir eksiklik vermis es kadinla tamamlamak icin
Kadin sadece seks objesi degildir.
Her basari erkegin arkasinda bir anne vardir
Kadinlarin ve erkekleri cinsel ihtiyaclarini karsilamasi gibi baska ihtiyaclarida vardir ilgi alaka sadakat sadik olmak gibi
Tabiki hergun bal börek yenmez
Tabi insan nefsine hakim olcak her güzel ve tahrik edici kizlara bakarsan evdeki bulgurdanda olursun
Her kusun eti yenmez 😐
Evlilik ve tek eşlilik bence aşkın en masum en güzel halidir. Neden yanlızca tek bir kişiye ait olmak ve onunla bir ömür geçirmek varken, devamlı değişen salt cinsel amaçlı birliktelikler yaşasın ki bir insan. Saçmalık... hem zararlı hem de toplum düzenini bozan bir durum.
Farklı farklı insanların parfüm kokusunu çekeceğime, evlenir tek bir kişinin ağız kolusunu çekerim. Aşka olan saygım gökyüzü kadar sonsuz.
Sıkılır özellikle kadınlar sıkılıyor çevremde ve mahallede kaçan kaçana evdeki altınları paraları alıp çocukları bırakıp başka erkeğe kaçıyorlar evli kadınları kaçıran erkek de kocası ilgili siz yetersiz sanıyor çünkü kadınlar öyle söyler evli kadınını kaçıran erkek de buna inanıyorlar ama kadınlar tek eşli olmadıkları için kaçıyorlar genelde
Evet! Aksine aynı kişi bana daha güvende olduğumu hissettirir çünkü alışılmışlık hissinin verdiği güven başkadır. Onun hakkında her şeyi bilmek, beklenmeyen tepkiler ise yok. Aynı kişiyi keşfe çıkmak isterim her zaman.
yok sıkıcı oluyor arada değişmek lazm sjsjsjsjsjs😂😂😂😂dur cevabim tabi ki bu degil bu isin goy goyu
arada sevgi varsa sefkat tutku sadakat varsa bir ömür bir insanla yatılır degil her gece bir ömür...))
Hayır yatılmaz arada kediyi alıp kocayı kovabilmeliyim🤣
Bak o olabilir 😅
Yuva kurulacak erkek yok piyasa da.
Fikrim ise evet , yatılır aynı kişi olsun insan aşık olduğu kişi ile evlenirse sorun yaşamaz.
Laf olsun diye evlenmeyin
Evet bin yıl aynı kişiyle ömrümü gecirebilirim yeterki kalpten seviyim
Seviyorsan ve aşıksan yatılır tabiki gözün başka kimseyi görmez çünkü dünyadaki tek karşı cins o dur artık gözünde
Yatılır niye yatılmasın kıçınız yer beğenmiyor galiba
Her gün aynı insanla yatılır. Her gün daha çok sevilir o insan.
her gün kendimle yatıyorum
işin tuhafı alıştım da
galiba seviyorum kendimi 😁
Seviyosam varya bir ömür hatta ölünce bile onunla olmak isterim ama sevmeden evlenirsem ilk yılda sıkılırım ben yapim öyle
Gül bahçesine diken dikilmez... tek eşlilik iyidir güzeldir... hoştur... hoş
Her gün kendisiyle yatanın sorusunun cevabı: yatılır
Sanki yeni bir şeymiş gibi sorunun sorulması asjaha
Eş yani, eksikliğini tamamlayan biri ile neden yatılmasın bir ömür.
ben evliyim ama seks hayattim yok denecek kadar az bende bulsam yillarca gizlilik icinde devam ederim herksen ne dedigine bakmicaksin onemli olan senin ne dusundugun dur
Medeni kanunda harika bi mahkeme var öneririm
Eyvallah 😀
Geçiren geçiriyor, şu zamanda sayıları bayagi az var ama.
Çok bir şey farketmiyorki yatıyorsun sonuçta beraber uyu veya uyuma alışıyorsun zaten amaç uyumak
Yapanlar nasıl yapıyor sorusunu sorarak fikrinizi az da olsa değiştirebilirsiniz.
Seviyorsan yatılır tabi kide.Çarşaf değiştirir gibi insan mı değiştirilir?
Geçiriyorum çok da seviyorum onunla uyumayı bir gece ayrı kalmak bile zor geliyo
yatılır ben oğlumla yatıyorum. tabi korkuyorum da ezmemek için ama çokta güzel oluyor
Ne olacaktı, her gün farklı biriyle mi yatılcaktı. Midemiz o kadar geniş değil bizim.
Yatılmaz kanka. Her gün farklı biriyle yatmak lazım. 🙄
Hergün farklı insanla yatılır mi olacaktı sanırım:)
Evlilik dediğimiz olay bu değil mi zaten
Bir yastıkta kocamak…
Sıkılırım galiba ben ya. O yüzden evlilikten çekiniyorum açıkçası
Her gün farklı insanla yatmaktan iyidir..
Hayat arkadaşımsa yatmakdan keyif alırım en son onun yüzü görerek uyumak sabah uyandığımda ilk onu görmek mükemmel bence
Bir ömür yok ben yapamam ben ıi😂
Eğer ki bir gün doğru insanı bulabilirsem, ondan sıkılmam mümkün olmaz ki. Kaç yıldır onun gelmesini bekliyorum çünkü. Umarım en kısa zamanda gelir... 🙄
Aynı yastığa baş koymak degilki mesele
Biriyle yatıp başka biriyle uyaniyorsaniz ya da her gece yanınızdakine değilde ona sariliyorsaniz diyeceklerim bu kadar
Bu nasıl soru ya? Yatılır tabii, saygı devam ettiği sürece yatılır.
Buna tek tarafli bakiyosak hata ederiz ayni yatagi paylastiginiz kadinda hep ayni erkeklemi omur gecir dedigini dusunup empati yaoarsak daha gercekci dusunmus olur bence
Hayvanlar bile tek eşli, hayvan kadar olamıyorsak bu da bizim ayıbımız.
Son günüme kadar Kalp durana kadar aşk mezara kadar..
senin kafandaki insanlarin evlenmesi manasiz
Tabi ki birbirimizi gerçekten seviyorsak herşeye katlanırız
Sadece bu dunya degil ben sonrasina da talibim.
Mahalleye gelen bozaciyla yatmistim iki sefer. Ama insan çok korkuyo biri duyacak görecek diye. Korku heyecandan daha çok oluyo
Seven zaten başkasını koynuna almaz 😎
Olması gereken o zaten
Sevdiğim ise ona sarılmadan uyuyamam ki..
Biz buna aynı yastıkta bir ömür diyoruz
Evlilik kutsaldir, evlenmeyin ozaman
Geçirilebilir tabii ki
Olması gereken de o. Tek kişiyle ömür boyu gider
Bir gün evlenirsem ömür boyu yatarım.
Sonsuza dek uyunur
Yatılır çok güzel duygu
Sevmişsem, Bir Gün Bile Yatamam Ki Ayrı☺️
Bi evlenen bir de evlenmeyen bin pişman
Yatılır tabii bee on numara
Lütfen evlenmeyin istemiyorsanız madem evlenmeyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?