her gün aynı insanla yatmak, korkutuyor mu acaba? Evlilikten, bu mu soğutuyor insanları? 🤔 sıkıcı geliyorsa demek.. Sen kendinde her gün aynı insanla yatacak ve bununla yetinecek karakteri görüyor musun? GiF ararken buna denk geldim :D paylaşmazsam olmaz 😅 it’s me 😴
“Her gün aynı insanla yatılır mı” sözü hakkındaki düşünceleriniz neler?
Haha evlenince de tek yatılır bence.Hergün aynı kişiyle yatma konusunda iyice düşünüp karar vermek lazım. Evlilik çok çok zor bir iş. Ama asıl konu hergün aynı kişiyle yatmak değil. Seni sen olduğun için seven ve ruhuna hitap eden, anlaşabileceğin kişiyle olursan. Her gündüz sana uzun gelir hep onunla olmak istersin. Ama zaten sıkıntılı bir evliliğin varsa yatağını alır ondan ne kadar uzak o kadar iyi modunda gezersin😂
Bence bu söz saçma. O zaman her gün aynı tip, aynı bedenle aynada kendine bakmadan sıkılmadın mı? Hadi değiştirsene kendini, suratını, ruhunu ve hayatını vs.
Gayet tabii yatılır. Her şey farklı bedenlerle uyanmak değildir ki. Belki her gün aynı insanla yatıyorsun ama onun eşsiz ruhunu ve sevgisini başkasında bulamıyorsun. Önemli olanda budur. Benim kafa dengim, ruhumu anlayan ve beraber yapabileceğimiz ortak paydalar olduktan sonra neden sıkılayım ki... Bu söz bence abazaların ve ne istediğini bilmeyen cehalet kokusunun içinden çıkamayanların saçma sözüdür.
Her gün aynı insanla yatılırmı diyen kişi bu konuda bilinçsizlik sergiler. Çünkü her an insan değişir, her gelen günde çok daha fazla değişir. Eşinizin/sevgilinizin bedeninde ve ruhundaki değişimleri anlayabilecek kadar onu inceliyor ve seviyorsanız her gündeki değişime tanık olursunuz. Hiç bir zaman aynı insanla muhatap olamaz ve yatamazsınız.
Her gün aynı insanla cinsellik yaşanırmı gibi bir düşünceniz varsa bu konuda iki kere düşünün. Farklı bedenlerden topladığınız yükler eşinizede geçecektir. Bu iletiler bir zaman sonra kaybolacak ve o sizde aynılarını arayacaktır. Bulamadığı zaman farklı bir bedende görsel veya istemeden temas (çarpışma, kokusunu duyma, göz teması) durumunda ilk kıvılcımlaşma başlayacaktır ve siz bedenleri kovalarken eşiniz/sevgiliniz sizden boşalan yeri başkaları ile dolduracaktır.
her gün farklı insanlarla yatanlar. bu soru hakkında ne düşünüyor önce onlara sormak lazım birde her gün aynı insanla yatana sormak lazım birde her gün tek başına yatana sormak lazım:))
İnsan netice de birisiyle her şeyi paylaşmaya karar verdiğin de her şeyi yapmak ona güzel geliyor :) aksi takdirde zoraki ise sıkar arkadaş
Her gün farklı insanla yatmaktan iyidir) Sadece sevdiğim adamla beraber olmak isterim, ölene kadar. Evliliğin en güzel yanı da bu zaten. Tek bir kişiye ait olabilmek bir aile kurabilmek.. tek eşli olamayan insanları gözlemleyin asla mutlu olamıyorlar çünkü her insanın tek doğru olan diğer bir eşi var ve sadece onunla bütün olunca mutlu olabilir
Merhaba. Öncelikle şunu söylemek isterim ; Evlilikte cinsellik amaç değil araçtır sadece cinsi bir münasebet olarak görmemek lazım evliliği çünkü bundan çok daha fazlası var evlenirsin kapıyı açan biri olur, bu seni gülümsetir evlenirsin beraber yemek yiyebileceğin bir insan olur, bu seni mutlu eder evlenirsin gece sarılarak uyuyabileceğin bir insan olur, bu sana huzur verir evlenirsin yaşamın boyunca yanında bir yol arkadaşın olur, bu sana güç verir. Evlilik tek bir bedende iki can olmaktır bir eş değil kendi dünyamızı belirleriz aslında hakkımız da en güzeli değil, en hayırlısı olsun her zaman için kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun.
Biriyle uyuma fikri bana zaten cazip gelmiyor. Ben, sesten ve ışıktan kolay etkilenen biriyim. Hatta evlendiğim an ne yapacağımı düşünüyorum bazen. İnşallah horlayan bir eşim olmaz. Sorunun yanıtına gelecek olursam farklı farklı erkeklerin koynuna girme fikri bana irrite edici geliyor. Ben, daha bir tanesinin bile evlendiğim nasıl koynuna gireceğimi düşünüyorum. Kaldı ki bir de farklı farklı... Ortalık malı mıyım ben yahu? İğrençleşmeyin lütfen !!
Ben aliskanlik severim. Simdi karsilastirma sacma olabilir ama ben sevdigim yemegi bile bikmadan gunluk yiyebilen, yillarca dinlesemde bikmayacagim sarkilari bulabilen biriyim. Hicbir seyi kolay kolay sevmem ama sevdiysem vazgecmem oyle kolay o yuzden yatagima alacagim adamida cok sevmisim demektir ve bikmam. Cok degisiklik istersem arada kilo aldiririm arada zayiflatirim zorla spor yaptiririm sac seklini degistittiririm falan 😂😂😂 al sana kral gibi degisiklik.
ya arkadaş nedir bu avrupayi hayat özentisi. Ne oldu bizim kültürümüze. Bağlılığımıza. Evlilik ciddi bir müessedir. Evlenirsin. Eşini iyisi ile kötüsü ile kbl eder seversin. Bir ömür aynı yastığa baş koyarsın. Eğer bugün gününü gün edersen 50 den sonra yanında yatan ve sana kötü gününde sahip çıkan bir eşin olmaz. Hep 30 lu yaşlarda olmucax
" Sen kendinde her gün aynı insanla yatacak ve bununla yetinecek karakterde degilse nasil bir karakterde oluyor orayi anlamadim! daa... Hergun farkli biri ilede yatmiyorum... Hergun ayni insanla da yatmiyorum, simdilik boyle iyi... Tekillik iyidir o gun karar verdigimde, kapim calindiginda, kalbim geeyl geyl dediginde emin ol soruya daha farkli cevap verecegim..
Yattığın kişi eğer senin en değerlinse, en büyük destekçin, yoldaşın, sırdaşın, arkadaşın.. Kısaca refika-i hayatın ise; değil bir ömür yatmak, ahirette de sonsuza kadar onunla olmak istersin..
O yattığın kişi sıradan birisi değil, atan kalbinin diğer yarısı.. Onsuz yaşamak bile eksik hissettirir..
Bir insana sadık olmak, çok sevmek ve çok sevilmek, her şeyini onunla paylaşmak, onu mutlu etmeye çalışmak, onunla aile kurmak sarılarak uyumak ve yarınlara ümitle bakmak, iyi zamanda onunla gülmek ve kötü anda onunla mücadele vermek sonunda el ele erdemlice ölmek.
Bunu diyen kişinin evlilik düşüncesi ile uzaktan yakından bir alakası yok. Aşkı farklı kişiler de yaşamaya alışmış birisi anca bu şekilde söyler. Düşüncesine saygı duyarım beni ilgilendirmez ne düşündüğü. Ancak asıl olan, her gün daha fazla sevebileceğin insanla aynı yastığa baş koymaktır. Bunu yapabilen insan onu tanıdığına, evlendiğine de her gün bir kez daha mutlu olmuş olur. İşte o zaman bırak her gün aynı yatağa yatmayı, ölünce aynı mezara gömülmek bile istersin.
Ömürlük insansa ne diye yatılmasın sahi şimdiden kimin kimin altına olduğu belli defol ama. Yani devir değişti kimin ne olduğu belli yaptığı belli değil bakmışsın kocası ise gitmiş kadın yan komşu ile ya da tüpçü erkekte ise bakmışın kadın işte evde ev hanımı kocası gider genel eve ya da sevgili ile uğraşır toplumdan kaynaklı durum.
Konu her gün aynı kişiyle yatmak değil bence öylese de en ufak sorunlardan biri olurdu. Evlilik zor sevdiğin kişiyse seni bütün kusurlarınla kabul etmiş biriyse bunlar zaten vız gelir ben şahsen ayrı yatmak zaten bununla ilgili içimde bir sorun yaşamam eğer ki güzel bir evliliğim varsa eğer yoksa zaten yatakta ayrılır evde ayrılır yani
Erkekler hergün farklı biriyle olmak ister. Butün kadınlar tek bir erkeğinmiş gibi görürler. Hatta Bi sözleri var, hergün aynı yemek yenir diye.. Daha çok erkeklerden duyarız böyle şeyleri
Biyolojik ve insanlar için geçerliymiş. Yani deneyim hayvanlar üzerine ama sonuç İnsanlar dahil tüm memeliler için geçerli. Yani savunuyorum diye değil yanlış anlama
İnsan sevdiğinden soğur mu ya? Eğer bedenine aşık olmuşsa beden yaşlanır ve çöker aşkı da biter. Eğer gözlerine ve ruhuna aşık olmuşsa onlar hep aynı kalır aşk da bitmez
Dostoyevski, ölmeden 14 sene önce Anna Grigorievna ile evlendi. Anna kocasından şöyle bahsediyor:
Öyle göz alıcı bir güzelliğim yoktu, ne özel bir yeteneğim ne de sıradışı bir zekam vardı, düz bir eğitim almıştım. Buna karşın; zeki, üstün yeteneklere sahip bir erkekten büyük saygı görüyor, neredeyse tapılıyordum.
14 yıllık evliliğin sonunda Dostoyevski, ölürken ona şöyle dedi:
"Seni şimdiye kadar hep tutkuyla sevdim. Hiç aldatmadım, düşüncede bile.
Dostoyevski
Bilmezler aşık olanlar her gün aynı kişiyle gözlerini kapatıp gözlerini aynı kişiye açıp olanların sevdasını. Bilmezler sevdalanmayanlar , İnsanın sevdiklerini uyurken seyretmekten, saçlarını öpmekten, açılmışsa şayet üstünü örtmekten mahrum olması, doğrusunu Allah bilir, günahlarına kefaret sayılsa yeridir..
Sevmek bir olmaktır. Bir olunca o yastikca kocarsin
Hergun ayni insanla farkli yerde farkli sekillerde yatmak gecerli bi cozum olabilir belki ayrica cogu sey gibi buda elimizde olan biseyse bilmedigimizden korkmak varken bilinenden niye korkalim 😉
Dürüst olmak gerekirse, böyle bir şey için gerçekten çok sevmem, delicesine aşık olmam gerekiyor,, ya değilse tek bir kişiyle uyuyup uyanmak pek bana göre değil gibi
biz bosuna 30+ erkek evlenın , pipisai olan erkekle değil adamla evlenınm kadında 27 + olsun arizona kertenkeleleri için heba etmeyın doymus yağ oranı yuksek kısıler bulun bosuna demıyoruz.
canısı hergun ben sana kuru fasulye pilav versem , 1 hafta ıcınde ne la bu osturmaktan bıktık her gun hergun ... diye demeyecek mısın?