Hani diyoruz ya, hoşlandığımız insandan bi “yeşil ışık” görelim sevgimizi dökülürüz. Nasıl bir şeydir bu? Sen neyi yeşil ışık olarak algılarsın ve harekete geçersin?
Karşı tarafın hangi işareti “yeşil ışık” işlevi görür?
Bana diğer kızlara davrandığından daha farklı davrandığı zaman anlarım ki ilgisi var ve "ciddi". Bana daha farklı bakmalı , daha farklı ses tonu kullanmalı , daha farklı gülmeli... Bende kendimi özel hissetmeliyim. Bu dediklerim yoksa Hulk adama dönüp yemyeşil olsa bile dönüp bakmam , harekete geçmem
Ne yeşil ışık yaktım ne de yeşil ışık gördüm ikili ilişkilerde😂 gördüğüm tek yeşil ışık trafik lambalarında, şansa ona da anında denk gelemiyorum bekle dur
Şimdi şöyle ki bazı kadınlar sıcak kanlidir ve kanı kaynarsa da muhabbetler sohbetler gırla olur ama bu demek değildir ki senden hoşlanıyor ya da böyle bir durum var bunu anlayip anlamama kısmı acaba oluyor ama nihai karar bir kahve içtiğin esnada verilir bakarsın vücut dili ne diyor çok fazla detay ve olasılık var 🤯🤯🤯
Yeşil ışık yaksam ya söndürürler ya da savcılığa verilirim 😅 Hiç öyle şeyler yaşamadığım için bilmiyorum ama samimiyeti olabilir. Çünkü kadınların geneli erkeklere pek samimi olmadıkları için hoşlandığı/sevdiği kişiye samimi olabilir.
Valla ben pek anlamıyorum. Renk koruyum conem ya derim djshd ne yapacaksa direkt yapmadı gerekir böylelikle çünkü yeşil ışıktan mışıktan anlamam olaya bodoslama dalmak direkmen açıklamak gerek yoksa surunur kiyamam djdnd Seviyorsan git konuş bence yoksa karşı taraf okuzse işi yokuşa sürer djdjdjd deyip kapatayim konuyu.
Beş parmağın beşi bir değil... işaret parmağını kaldır havaya... ya bir ya şahadet ya sen... anlamına gelir... birde orta parmağını kaldır göster (dayak yemezsen iyi) sonuç beş parmağın beşi bir değil...:)
Herkese yeşil ışık yakan, bana kırmızı kalsın diyerek :) Bence, birlikte espirili ve saygı mizahı çerçevesinde hoş bir sohbetin yanında anlamlı bakış ve birlikte vakit geçirme arzusu yeşil ışık niteliği taşır.
Çok kafa karıştırıcı ve tutarsız davranışlar görüyorum. Örneğin yeşil yakar gibi davranıyor ama aslında yeşil ışık yakmıyor. Samimiyet dozunu ayarlayamıyor.
Böyle şey yapcak Şekil Hanımcım. Eliyle yuvarlak yapcak veya da iki parmağının arasına dilini sokcak sonra bana doğru gek bana doğru gel işareti yapcak. 😂😂😂😂