Alınan bilgiye göre, Trabzonun Çarşıbaşı ilçesine bağlı Çavuşlu Köyünde 2 çocuk annesi 27 yaşındaki Nejla Araslıya, evinin önünde kurt saldırdı. Kurt ile bir süre boğuşan Araslı saldırıdan, kurdu boğarak kurtuldu.
Kurtla boğuşma sırasında vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan 2 çocuk annesi genç kadın ilçeye bağlı Devlet Hastanesine kaldırıldı. genç kadın , burada yapılan ilk müdahalenin ardından taburcu edildi.
Köyü Muhtarı Aslan Alkan, yaptığı açıklamada, Nejla Araslının sabah evinin önünde 8 yaşındaki oğluyla kahvaltı yaparken bahçesinden aniden çıkan kurdun saldırısına uğradığını belirterek, ''Kurt, ilk saldırı anında genç kadını yüzünden ağır yaralayıp küçük çocuğa yöneldi bu durumu gören Nejla Araslıysa kurdun üzerine atlayıp hayvanı boğarak öldürdü.
Siz aynı durumda kalsanız ve yanınızda tüfek bıçak gibi bir şey olmadığı halde buna cesaret edebilir miydiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz empati birazda genel duruma yorum katarak yanıtlarınızı bekliyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Siz bir anne olarak bu durumda olsaydınız ne yapardınız?
Herhangi bir canlının canından Bir parçasının hayatına kaset ederse yavrusu için ölmek öldürmek kaçınılmaz. Ama şöyle bir düşünce çok çok zor bir durum
@NinarLui Türkiye'deki kurtlar belgesellerde gördüğümüz gibi değil soruya kaynak yapan arkadaşın dediği doğru 10 15 kilo falan oluyor çakal boyutlarında oluyor Boğuşma durumunda alacağın ısırıkları da umursamazsan kazanan kim olur sence ?
Evet bu mantıklı. boğuşma sırasında kurdun o mücadeleyi sana karşı kazanma yani kurdun seni parçalama ihtimali düşük mü yoksa yüksek mi peki tahminin objektif ol ama? : )
@zulemazahirr İşte Karadeniz kadını 👋 Bu arada Türkiye'deki kurtlar genelde en fazla 20 30 kilo arasında oluyor yani bir sokak köpeği boyutlarında diyebiliriz. Var gücümle kurdu boğmaya çalışırdım demişsin sende o cesaret var bu belli ama bunu başarabilir miydin peki yani kurdu boğabilir miydin sence öyle bir boğuşmaya girsen?
Türkiye'de ki kurtlar 15- 20 kilo civarı oluyormuş en fazla abla yani çakalın biraz irisi. ısırmasını falan umursamadan öyle bir durumda kalıp kurtla boğuşsan boğmayı başarabilir miydin sence?
Genellikle cesur bir insanimdir ama anne olmayan birinin bu soruya tamamen dürüst bir şekilde yanit verebilecegini sanmiyorum ama anne olsaydim evladıma zarar gelmemesi icin herseyi yapardim ben de sanirim
Abla bu arada Türkiyede ki kurtlar belgesellerde gördüğümüz gibi değilmiş en fazla 10-15 kilo oluyoruş yani çakalın acık büyüğü. hayvanın cüsse ve ağırlığınıda hesaba katarsan sence bu boğuşmada kurdu boğabilir miydin?
wawww muthis bir durum helal olsun insanlarin ailesine esine isine aidiati mukemmel bir durum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hayvanları insanlardan öncelikli tutan her halükarda ne olursa olsun hayvanları savunan beyinsizler gelir şimdi inşallah Onlar da pitbullar tarafından paramparça edilir
Ayrıca ülkemiz kurtlarını tokatla bile dövebilirsin köpek kadar en büyüğü... Tundra kurdu gibi değiller... Sürüleri de yok yine Tundradaki gibi ben aç bir sürü ile mançurya kampında karşılaştım