Arkadaşlar norlursuz yardımcı olun ne yapcağımı bilmiyorum lütfen?

Merhaba arkadaşlar ben 1 hafta önce sosyal medyadan birisyle tanıştım bu kişi beni yaklaşık 1 aydır takip ediyordu ben tanımadığım insanları eklemem ama onu arkadaşıma benzettiğim için hiç silmedim sürekli hikayelrime bişeyler yazardı ben çol cevap vermezdim en son yine bişeyler yazdı bende cevap verdim öyle konuşmaya başladık bana sürekli yazmaya başladı fakat konuştuğumuzda kız arkadaşlarının çok fazla olduğunu öğrendim kız arkadaşının bir tane fotoğrafına "yüzünü saklamasaydın keşke görseydik kalp koymuş oda saol kanka diye cevap vermiş. Bana yaşının 22 23 olduğunu söyledi ama hiç öyle görünmüyor 19 20 gösteriyor ben 20 yaşındayım ama daha büyük gözüküyorum bazen hayal ediyorum yan yana gelince asla bana bakmaz diyorum ve geçmişinde çok kişi yarı yolda bırakmış çok olgun konuşuyor ve saygılı bir gün bana dediki benim hayatıma bir kız girse asla kankalarımı çıkarmam nasıl davranıyosam yine aynı şekilde davranırım demişti kız kankalarına ne yapcağımı bilmiyorum arkadaşlar ne olur yardım edin
Arkadaşlar norlursuz yardımcı olun ne yapcağımı bilmiyorum lütfen?