Eşimle ciddi kavga ettik ben boşanma dilekçesi yazarken yalvardı yapma buluşup konuşalım die bende bugün çalıştığını bildiğim halde bu aksam şu kafede gelirsen gelmezsen geçmiş olsun dedim geliyor nasıl bir duruş sergilemeliyim ne yapmalıyım taktik verin lütfen?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. sen bu adamı sevmiyor musun? oturup konuşun ve orta yolu bulun.. sorunlarınızı hslletmeye bakın.. kavga ettik deyip boşanmaya kalkışmayın.. ortada bir aile var.. adam sana şiddet uygulayan döven söven ihanet eden kumarcı ayyaş vs biri değilse , fevri hareket etme.. önceliğin orta yolu bulup aileni kurtarmak olsun .
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılöfkeyle kalkan zararla oturur derler sen her kavga sonunda eline kalemi alırsan ve sonradan affedersen sonuç elde edemezsin öncelikle konuşun eğer konuşma sonrasında çıkar yol yoksa tabii ki hayatı ikinizde birbirinize zehir etmeden ayrılırsınız sen boşanma konusunu ona tehdit olarak kullanıyorsun bir gün çıkar eşin de tamam herkes yoluna derse sen de ne yapacağını şaşırırsın dikkat et yine söylüyorum oturun konuşun sorunlar öyle aşılır kavga öfke bağırma ile bir yere varamazsınız
00 Yorumla
+1 yılOldukça kalabalık olan bi kafe seçseydin güvenliğin açısından ( ya arkadaş şunu yazmak zorunda kalıyoruz ne hale düştük böyle lanet olsun ) güzelce konuşup orta yolu bulmaya çalışın önce. Eğer aldatma konusu değilse tabi
00 Yorumla
Kavga nedeni şiddet, ihanet veyahut büyük bir yalan değilse affedilebilir. Her evlilikte inişli çıkışlı dönemler olur. Anlaşamaz tartışırsınız, fikir ayrılığına düşersiniz vs. Bunlar olağan şeyler. Bir yuva kolay kurulmuyor. Hatası büyük değilse her eş affedilmeyi hak eder.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
53Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. O geliyor diye barışmak zorunda değilsin
Ama evlilik kolay kurulmaz
Ortada çok ciddi sorun yoksa istediklerini kabul ettir baris
Ama ortada ciddi bir sorun varsa. nasil tartistiysaniz aynı devam ettir ve düzeltme arayı
Neden kavga ettiniz
Yalvardigina göre seviyor seni11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Adam olan kadınına yalvarmaz sever sayar baş tacı eder ama yalvarmaz.
Demekki bir halt etti. Burada çoğu ergen aklı kardeşler boşan demiş. Yuva kurmak ne kadar zor ama bozmak çok kolay.
Sen yuvana sahip çık kardeşim. Telfisi mümkün bir hata yaptıysa hata insana mahsustur. Beşer şaşar.
Umarım doğru karar verirsiniz.30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. >>> KİBİR
Yalvarmışşşşşşşşşşşş hmm
Buraya gelip kendi kocana karşı ne yapman gerektiğini insanlara soruyorsun
Onun yerinde olsam senden önce gider dilekçe verir tamamen bitirirdim.
Etraf kadın dolu , senden daha iyilerini bulacağından eminim.30 Yorumla
+1 yılBunda tajtiklik bı durum yok zaten ikili ilişkilerde taktik denen bişi yok neysen o ol yani taktik yaptın diyelim bı sure sonra illaki fire vereceksin özüne döneceksin gerek yok samimi ol içinden geçenleri şöyle artılar eksiler isteklerin istemediklerin duzeltilmesi gerekenler neyse onu söyle kirildiysan soyle hatta özür bekliyosun bile şöyle bazı erkekler anlamayabiliyo yapcak bisi yok hayat böyle söylemezsem kendin yıpranırsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNe oldu bilmiyorum ama yuva yıkmak kolay. Önemli olan o yuvayı idame ettirmek...
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sorunları açık açık anlat herkes ikinci nir şansı hakeder ayrıca fazla nazda aşık usandırır bazen öfkeyle kafamızda kurduğumuz planlar bizi yanıltır ama uyguldağında geri dönüşü yoktur
03 Yorumla
Soran+1 yılKalbim kırıldı ama
Soran+1 yılNapmqm lazım peki
esini seviyorsan ayrilma ama sevmiyorsan ve kavga belli bir cizgiyi astiysa ayril ama polisden korumada al bu devirde mllar cok hemen picak veya tabanca ile öldürüyorlar
012 Yorumla
Soran+1 yılYok zarar vermez seviyorum ama çok kavga ediyoruz inanılmaz bir egosu var kimse kendine bir şey demesin istiyor basit bir konu bile dağları aşıyor
Soran+1 yılEskiden böyle değildi ben ikinci üniyi biritirop çalışmaya başlayınca böyle oldu acaba kendini alt kalmış mi hissediyor
Soran+1 yılYapistircam azına bir tane gorcek diyebilir mi diyemez mi
Soran+1 yılYok sonunda ben ona dayanamıyorum bu burnu hava da hallwrr noluyor Yumurta yerine gelince hemen yalvarıyor
Soran+1 yılBöyle devam etmez zaten bezdim ya
Soran+1 yılBen onun yaptıklarını yapsam kendini pqrcalar
+1 yılKavganın sebebi ciddi bir şey ise sizin bileceğiniz bir iş. Aileler araya girmeden siz konuşun sorun çözülüyorsa yuvaniza dönün. Bekara boşan demesi kolay tabi.
10 Yorumla
+1 yılDallas’a gerek yoktu. Gelemeyeceğini bildiğin halde bunu kurguluyorsan boşanmanız iyi olur. Adam senden kurtulur en azından.
19 Yorumla
Soran+1 yılGelebildi ellerinde güllerle, bana aşkından deliryor , sende az ötede kudur hırsından hadi.
- +1 yıl
Ben evlilere üzülüyorum sadece. Düşünsene senin gibiler evli. Yazık.
Soran+1 yılHadi lütfen kıskançlığını al biz evlileri tebrik et ve git sorumdan güzelim
- +1 yıl
Hiç tanımadığım bir gizli kullanıcıyı nasıl kıskanabilirim? 😅 Saçma sapan birisi olduğun çok belli.
Soran+1 yılHiç tanımadığın bir gizli kullanıcıya nasıl nefret kuruyorsun öyle hadi güzelim uza sorumdan
- +1 yıl
Nefret kusmadım, okuduğumu yorumladım. Gerek yok liseli gibi takılmaya. Olgunlaş biraz. İyi geceler.
Soran+1 yılBu kadar üzülme belki seninde karşına evlilik nasip işi
- +1 yıl
Tavsiyen için teşekkür ederim ama ben evlilik düşünmüyorum. Tarzım değil hiç. Sana mutluluklar. 👋🏻
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım iyi akşamlar
+1 yılNasil bir beyindir bu? Calisan adama gel diyorsun calistigini bildigin halde. Bosan adam senin gibi cahilden kurtulur bebis by
20 Yorumla
+1 yılBir şey yapmayın; boşanın. Çalışan kişiyi zor durumda bırakmakla kötülük yapıyorsunuz ve sevmediğiniz de belli. Aynısını size yapsa ne düşünürdünüz? Boşanın; ikiniz de rahat edin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılOturup evliliğimi nasıl kurtarırım değil de emri vaki yapan biriyle zaten ömür geçmez.
Gelirsen gel gelmezsen geçmiş ola ne demektir. Sizin gibiler sayesinde evlilik çocuk oyuncağı oldu00 Yorumla
+1 yılBir kez daha konuşun net dille düşünceni söyle yorulduğunu böyle devam edemeyeceğini söyle. Tepkisine bak, ani karar verme derim
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım bu akşam baya nettim söyledim hepsini
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlı olsun
Bence görüsmeyede gitme, hazir bosanma dilekcenide yazmissin, bosan, zaten yorumlara verdigin cevaplardan evlilikte pek ilgin kalmadigi görülüyor, bugün olmazsa, yarin bosanacaksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılamannn boşan gitsin bence
gençsin, seksisin, güzelsin
daha yakışıklı şeyi daha büyük ve kalın birini bulursun...
ne öyle şeyi konya bamyası kadar küçük kürdan gibi adam23 Yorumla- +1 yıl
Nereden biliyorsun konya bamyası gibi olduğunu diye sorarsa ne cvp vercen
- +1 yıl
Bende yattım onla derse şaşırmam 😂😀😂
- +1 yıl
😊😊😊
+1 yılaçıkçası önce nedenine bak ve gerçekten boşanmaya değecek bir konuysa boşan ama eğer böyle eften püften bir konuysa naz yaptim de barış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl yalvardı? Artık o sizin gözünüzde yerlerde bir erkek. Bu saatten sonra nasıl gözünüze girebilir ki, eskisi gibi olabilir mi artık hiç ?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı.
+1 yılBence burayı dinlemek yerine bir evlilik terapistine gitmeyi teklif et. Uzman bir danışman ikinizi de dinlesin. Belki de basit bir çözümü vardır.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Taktik istiyosun ama neden kavga ettiniz bilsek daha saglikli yardimci oluruz.
016 Yorumla
Soran+1 yılİnanılmaz egosu yüzünden asla kimse kendine bir şey demesin ostiyor
Soran+1 yılIste yoruldum ama seviyorum onu ama inanılmaz yorgunum
Soran+1 yılNasıl yapicam onu çağırdığım yere geldiğinde nasıl davranayim
Soran+1 yılHavalida durayım iş çıkışı makyaj yapayim bugün yapmadım moralim bozuktu
Soran+1 yılAsla bozmam yeter artık kendimi ucuz etmişim
Soran+1 yılUmarım düzelir giderken tutanağına goturcem masaya birakcam
Soran+1 yılGelince haber ederim sonucu bana şans dile
Soran+1 yılGittim güller özürler tövbeler ağlamalar sensiz yapamam seni çok seviyorumlar... göreceksin. Bende tutanagi işleme koymiyorum wimdilik biraz zaman veriyorum hatanı telafi edebilirsen , ama ben kararlıyım dedim.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSorun ne? Anlaşılan sen de kesin kararlı değilsin ve yaptığı affedilmeyecek bir şey değil.
00 Yorumla Boşanmak istiyorsa bazışeyler bitmiştir ilerletmeye çalıştıkça inanın daha kötüye gidiyo her şey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılOttan b*ktan nefen ile evlilikleri bitirmeyin lütfen
00 Yorumla sebebi ne olursa olsun,1 ve 2. şansı hakeder..3. ncüde sepetle.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma elbette Evlilik alttan alarak yürüyen bir kurum Hoşgörü ile
00 Yorumla
+1 yılNe oldu ne konuştunuz ne yaptınız, boşanma sebebiniz neydi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYuvasını yıkıp pişman olmayan tek bir kadınla tanışmadım henüz yaşım 40 karar senin ;)
00 Yorumla Kolay vazgeçme derim. Her kavgada ayrılır lafı geçerse birgün gerçek olur üzülürsün
00 Yorumla
+1 yılHemende boşanmak. Bir çözmeye çalışın. Oyuncak mı bu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaddi durumu ne düzeyde? İyi değilse karı bulamamaktan korkuyor olabilir.
30 Yorumla
+1 yılSasirtmak icin hemen çaça yapmalısın kafenin masasina cikip...
Abla ne yapabilirsin allasen? Otur konus, derdin neyse ortak bir karar kilin devam edin.10 Yorumla
+1 yılBosan gitsin insanlar degismez benimkide bana defalarca yalvardi ozur diledi neler nelr yapti affettim bir hafta iki hafta mukemmel ondan sonra yine ayni
10 Yorumla
+1 yılBence medeni bi şekilde konuşmalısın herkes son bir şansı hak eder fakat alttan alma tabikide ağırlığını koy
00 Yorumla
+1 yılİlk kavgada boşanmak ne demek ya çok acele etmişsin bence
031 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım peki yalnız kurt
- +1 yıl
Düzgünce konuşup anlaşabilirsiniz
- +1 yıl
Görücü usulü mü evlendiniz ve ne kadar oldu evleneli
Soran+1 yılLaftan anlamaz ki
- +1 yıl
Laftan anlamayan biri ile niye evlendin o zaman
Soran+1 yıl4 yil oldu sevrek evlendik
- +1 yıl
Cocuk ve şiddet var mı
Soran+1 yılO zaman öyle değildi ne desem el pençe diz divandı
Soran+1 yılÇocuk yok şiddette yok
- +1 yıl
Peki ne zaman evden ayrıldın
Soran+1 yılDaha bu sabah
- +1 yıl
Yatakları ne zaman ayırdınız
- +1 yıl
Cinsel hayatınız da bir sorun var mı
Soran+1 yılDün oldu kavga daha
- +1 yıl
Kavganın konusu neydi peki aldatma falan mı var
Soran+1 yılYok qldatma değil beyefendinin egosu minicik bir olay bile böyle oluyor kimse ona bir şey diyemez
- +1 yıl
Çok merak ettim evdeki hallerinizi
- +1 yıl
Siz ne iş yapıyorsunuz Peki sen ev kadını mısın
Soran+1 yılYok ikimizde çalışıyoruz ama onun bu ego sorunu ben ikinci uniye başlayıp aynı zamanda çalışmaya başlayınca başladı sence alakası olabilir mi
- +1 yıl
Kendini senden Üstün görmeye çalışıyor
- +1 yıl
Bir nevi seni kıskanıyor ondan daha yüksek statüde olduğun için
Soran+1 yılAma benim iki katim kazanıyor nie öyle bir eziklik kompleksine girdi ki çevrede insanlar beni çok taktir ediyor onun yakınları bile ondan olabilir mi
Soran+1 yılHazirlanir çıkarım birazdan askim die mesaj atmış bu ne şimdi
- +1 yıl
Olabilir tabii ki de ya düşünsene eşin bile seni kıskanıyor sizin evlilik çoktan bitmiş
- +1 yıl
Bundan sonra ota çöpe durduk yere kavga çıkaracak bu kesin
- +1 yıl
Buluş bakalım ne yapacak bence canı seks istediği için seninle buluşmak istiyor
Soran+1 yılBak bana bir aydınlanma geliyor bir ara onu benim hakkında arkadaslarina onurumu kırıcı bir hikaye qnlatirken yakaladım , ya hep imreniyorum eşinin başarısı ile gurur duyan insanlara
- +1 yıl
Kanka sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana şimdi anlıyor musun neden kavga ettiğini
- +1 yıl
Kazandığın parayı sen mi harcıyorsun yoksa ona mı veriyorsun
Soran+1 yılBorç var onu ödüyorum
- +1 yıl
Ne borcun var bir şey alıp sana mı iteledi borcu
Az daha konuşsun peşinde sonra barış
10 Yorumla
+1 yılBoşanma seviyor demek ki 😭
10 Yorumla
+1 yılEvlilik bu oyuncak değil konusun halledemezseniz gene boşan ama yuva kolay kurulmuyo iyi düşün
10 Yorumla
+1 yılBasit sebeplerle bosanmayin bence ciddi bir sey ise bosanin saygilar
00 YorumlaYalvaran adamdan kaçacaksın insana biraz gururlu olur, medenice çözer sorunları
00 YorumlaKendin fikir yürütemiyosan hayatın hakkında kafana attırıyım senin
00 YorumlaEger kendinden eminsen vazgeçme, ama son bir şans diyorsan dinle eşini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılEşınde acaba gram akıl var mı cok merak edıyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılYok çünkü aklını başından aldım bebegim. Hadi git az ötede kıskançlıktan çıldır.
- +1 yıl
Senmı cok komıksın 😂😂
Soran+1 yılSen beni görmediğin halde kıskançlıktan ne şekillere girdin görsen psikolojin bozulur 🤣 ama üzülme belki sende bir gün çok sevilirsin bu işler nasip 😘
- +1 yıl
Karaktersızlığının nesını kıskanıcam acıyorum kocana sadece sızın gıbıler aldatılmayı fazlasıyla hak edıo bence bu egoyla bu tavırla ıyı sabretmış senınkı😜
Soran+1 yılHahaha çok iyi ya , şu rezilliğine bak 😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılamacın üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi ona göre
025 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
yai adama biraz ders vereyim ama evlilik devam etsinmi istiyorsun yoksa adamdan bıktın gerçekten boşansan dahamı iyi
Soran+1 yılBiraz ders vereyim ama almıyorsa yol alsın yani aradayim
- +1 yıl
sinirle değil yapıcı yaklaş. net konuş ama abartma
Soran+1 yılTamm cool durayım yan8
- +1 yıl
hayır cool durma net ve samimi dur. flörtün değil o senin kocan
Soran+1 yılEvet doğru söylüyorsun qma ben samimiyetin dozunu ayarlayamiyorum yapı olarak samimi bir insanım ya
- +1 yıl
nasıl ayarlayamıyorsun yahu dilekce yazacak kadar çileden çıkartmış seni belliki.
Soran+1 yılAşırı aşırı hiç sorma elim ayağım titriyordu sinirden
- +1 yıl
tamam işte siniri bi ortadan kaldır mantıklı düşün mantıklı konuş. eğer devam ederse ileride neden olmayacağını anlat ona
Soran+1 yılHazirlanir çıkarım birazdan askim die mesaj atmış bu ne şimdi
Soran+1 yılNe diyim
Soran+1 yılAskim ne alaka ya
- +1 yıl
nabzını yokluyor cevap verme. ayrıca hala evlisiniz ne desin mahmutmu desin.
- +1 yıl
sakin ol en önemlisi skin olman
Soran+1 yılİsmimle hitap ediyordu ben dilekçeyi yazana kadar simdi nie aski oldum
- +1 yıl
sen görüşmeyi kabul ettin ya yavşamaya çalışıyor hemen demekki
Soran+1 yılCevap vermiycem burnu sürtsün iyice
Soran+1 yılBuluscagimiz yere giderken beni alıp gidecekmiş ben giderim gerek yok dedim ben seni alırım ofisin önünden diye direndi napayim sence
- +1 yıl
buna cevap verip vermemekle burnu sürtmezki. konu neyse ve şartların nelerse ona göre davran. 2 adım o gelsin sen bir adım 2 o 1 sen
- +1 yıl
ofisten alsın. senin kendin gitmenin bi manası yok. sen ciddiyetini bozma yeter
Soran+1 yılTamm tam bir profesyonel gibi davrancam bana şans dile umarım hayırlısı olur
- +1 yıl
olur inşallah sonucu yazrsın gelince
Soran+1 yılTamm yazarım inşallah
Soran+1 yılGittim güller özürler tövbeler ağlamalar sensiz yapamam seni çok seviyorumlar... göreceksin. Bende tutanagi işleme koymiyorum wimdilik biraz zaman veriyorum hatanı telafi edebilirsen , ama ben kararlıyım dedim.
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılYalvardiysa boşan sana yalvaran herkese yalvarır
05 Yorumla
Soran+1 yılYa ne alaka ne alaka
- +1 yıl
Sana yalvaran herkese yalvarır haksız mıyım?
Soran+1 yılBaşkasına nie yalvardın kaç yıllık karısına yalvarmasi normal ve asla başkasına yalvaracak tip değil öyle bir egosu varki sorunda o zaten kimse kendine bir şey demesin istiyor
- +1 yıl
Kanka kaybetmeyi göze almadiysa polemikten uzak duracak eğer şiddetli kavga ediyorsa sonra yalvarmak bilmiyorum etik gelmedi
Soran+1 yılIste benide o düşündürüyor
Sağlam dur kararının arkasında olduğunu göster
10 YorumlaNaptınız neden boşanacaksınzı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKavga sebebine bağlı aslinda
25 Yorumla
Soran+1 yılCiddi bir egosu var kimse kendine bir şey demesin istiyor basit bir konu bile olay oluyor onun yüzünden
Cevap sahibi+1 yılAlip karsina acik acik rahatsiz oldugun tavirlari bunlarin seni nasil etkilediğini yavas yavas bu tavirlarin seni bu noktaya ittiğini acikca soyleyeceksin ve eger değismeye gercekten istegi oldugunu soylerse bir sans daha verecegini ama tekrarlarsa bu tavirlari bosanma davasini açacağını söyleyeceksin. Bu süreçte sakın cocuk yapmak gibi bir hataya dusme. Baktin düzelmiyor boşanacaksın yapacak bir sey yok
Soran+1 yılTamda dediğin gibi düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılAllah kolaylık versin canım umarim hayirlisi olur hakkında
Soran+1 yılAmin Allah razı olsun
+1 yılneden ayrılıyorsunuz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Adam pişman sende ondan faydalanma
00 Yorumla
+1 yılallah böyle bi duruma düşürmesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir şans daha verim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. ayrilmak isteyiş sebebin nedir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılYine de bir şans versen
00 Yorumla nafaka madafaka olmasın diye yalvarmış nice tactic
00 Yorumla
+1 yılSende boşanmak için yalvar... Bir dost
00 Yorumla
+1 yılDik dur eğilme, bu boşananlar seninle !
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılkavga nedenine göre değişir
00 Yorumla Narsist bir kocaya sahipsin bedel ödet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılAdamı bir dinle hızlı karar verme
00 Yorumla
+1 yılBoşanma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkavga sebebiniz neydi
10 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim boşanmamak için yalvardı. Ne yapmalıyım sizce taktik verir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler