9 yıldır tanışıyoruz hep birimize karşı hislerimiz vardı onu son görüşmemizde kalbini kırdımbana şu mesajı attı napabilirim sizce?

herkes olanı söyler niye olmayanları söylesin kii, kırılmadım kırılmayacağım hiç bir zaman ne kin yutacagım nede nefret duyacağım senden, evet gerçekleri konuşmak gerekirse sensiz olmuyodu ne kadar unuttum desemde her gün her saat her dakika aklımda oluyordun ama çok düşündüm olmuyordu, olmadı, olmayacaktı kesinleştirdim kendi kafamda o son mesaj attığım gün kendimde değildim fazla üstüne gelmiş olabilirim tekrardan özür dilerim artık kendime çeki düzen veriyorum hayatımızı iyice maf edip kendimize zarar vermemizin bir anlamı yok, yaşanmışlıklar için bende hiç pişman değilim ama böyle yaşanmasını da istemezdim, kendime yeni bir sayfa açtım zor olacak ama bir o kadarda kolay olacak benim için.. rabbim seninde herşeyi kalbine gönlüne göre versin hayatta her şey dilediğince olsun inşallah... (bana bunu attı sosyal medyalarını kapatıp numarasını değiştirdi ve bunları hayatı boyunca hiç yapmadı onu geri kazanmak için napabilirim onu nasıl ikna edebilirim)
9 yıldır tanışıyoruz hep birimize karşı hislerimiz vardı onu son görüşmemizde kalbini kırdımbana şu mesajı attı napabilirim sizce?