tanışmada neler konuşulur yanına gitsem nelerden bahsedeceğim nasıl sohbet açıcağım hakkında bi fikrim yok
ve sizce benim hakkımda ne düşünüyor dönüp dönüp bana bakıyor
ve sizce benim hakkımda ne düşünüyor dönüp dönüp bana bakıyor
İletişim kurmak adina herhangi bir neden bulabilirsin..
Bir günaydın demekle, iyi akşamlar demekle başlayabilirsin..
Ortak konular hakkında; okuldaysanız dersler, çalışıyorsanız iş hakkında fikir alabilir, fikirlerini sunabilirsin.. Yardımcı olmaya, ona ilgili olduğunu hissettirebilirsin..
Göz temasını da fazla abartmadan elden bırakma..
Rahatsızlık verip bıktırırsan ve uzun süre yaklaşamazsan öz güven problemi olduğunu düşünebilir..
göz temasını nadiren yapıyım yani birde tanışıyım çekingenlik sevmezler değilmi
Sürekli olmasın mesela.. Rahatsız edecek kadar yapma en azindan..
Yakınlaşmama süre uzarsa, tadı kaçabilir.. Sonra gerçek hislerini bilmediği için de farklı bir limana yanaşabilir.. Tecrübe konuşuyor :)
ben zaten bakmayı bıraktım sonra farkettimki hergün o bakmaya başladı bana
elini sıkı tut hemen diyosun
Bakmayı bırakma tamamen..
Sindire sindire diyorum..
Ama varlığını hissettir mutlaka..
tam dediğin gibi yapıyorum şuanda yarın konuşmak istiyorum artık günaydın ya da nasılsın demekle başlıyım sonra sence neler sorup başlatıyım konuyu
Hangi ortamdasiniz bilmiyorum.. Neyle meşgulseniz o konudan baslayabilirsin..
tenefüste, derslerden bahsedebilirim ama bir kere sohbetimiz olmuzdu ondada derslerden konuşmuştuk yani başka konu gerek
sohbet sonrası keşke devam ettirseydim o kadar gittim yanına tanıştım konuştum derslerden falan sonra birdaha konuşmadım
Cevap
1Cevap
Adım mı atamıyorsun
evet gitsem yanına ne konuşucağımı bilmiyorum
selam naber falan derim ama sonra hangi konu açıcam onu düşünebilsem
evet
bi sohbet dönse flört falan hallerimde başlangıç ve ilk zamanlar sıkıntı benim için sadece alışmam gerek
teşekkür ederim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?