Yok duymam. Genelde sevgili yapınca arkadaşlarımdan bazıları o varsa biz yokuz gibi :D tavır takındılar ve kendileri gitmek istedi, bende tutmadım. Sonuçta seçim yapmak zorunda bırakılmak hiç hoş olmuyor. Arkadaşlarımla aramın iyi olması da genelde sevgili kişisinin hoşuna gitmiyor. Tuhaf bi döngü oluşuyor. Sevgilisi olan insanla muhatap olmak istemeyen insanlar var, anlamsız. Arkadaşlık başka, sevgililik başka. 🤷♀️
Gerçek olan arkadaşlarım bunu diyemez zaten. Öyle mesajlaşma araşma gibi huylarımız pek yok. Daha çok görüşürüz ve instadan komik video atarız. Ama sevgili yapınca buradaki arkadaşları unutur muyum dersek evet unuturum. Özellikle karşı cins arkadaşları. Zaten gerçek olan bir şey değil. Hemcinsim olarakta iki kişiyle samimiyetim var onlar da yetiyor.
Sevgili yapınca da arkadaşlarımı unutmam ben.. Dengeyi sağlarım muhakkak.. Kimseye de böyle bir söylemde bulunmam.. Sevgilisine vakit ayırmak istiyorsa sorun olmaz benim için.. Keyifli akşamlar..
Ne kullanırım ne de kullanırlar :D. Öğrenci evi hayatım aklıma geldi. Sevgilisi aradığında köşe bucaklara kaçan arkadaşlarla çokça dalga geçerdik. İnsanın hayatında birinin olması güzel bir şey her zaman herkese aynı ölçüde yakınlık kuramayabilir bu da gayet doğal bir durumdur. Onu zorda bırakacak sözler söylememeye çalışırım.
Bunu çevremde kullananlar oluyor.. Benim için değil ama arkadaşlarım hakkında söyleniyor.. Eskisi gibi olamaz zaten sosyal hayatı eğer biriyle ilişkiye başladıysak.. Zamanımız artık bir parçaya daha bölünmüş oluyor.. Bir farkı olmaması zaten anormal olurdu.. Tamamen iletisimi kesmek de vefasizlik olur..
Ben duymadım şahsen benimle ilgili böyle şeyler.. Her yere yetebilir, yetişebilirim..
Hayır ben zaten özel hayatımda mesajlaşma olarak sürekli sadece sevgilimle mesajlaşırım. Yakın arkadaşımla iki mesaj sonra görüldü yaparız instadan video atarız. O yüzden öyle manita yaptı bizi unuttu cümlesini duymam
Benim arkadaşlarımla aram iyidir genellikle ve sevgili yapsalarda görüşmeye devam ederiz. Zaten hem pandemi hemde çalışma ortamından genellikle telefonla görüşüyoruz ve bir sıkıntı yok 🙂