Hep ben ona adım attım. Benden hoşlanıyormuş arkadaşları sürekli ona takılıyordu ama açılamadı. Bende açılamadım utangaç biriydim. Sonra arkadaşları ona "bu kız sana bakmaz" demişler galiba ama ben onu seviyorum. Her sabah karşılaşıyoruz ve önümden geçiyor. Yüzüne bakamıyorum bakmak istiyorum. Hatta gülesim geliyor onu görünce ama o ne düşünür bilmiyorum. Sizce hala onu sevdiğimi belli etmek beni küçük düşürür mü yoksa ben de böylelikle onun aklına girersem belki o bana bir adım atar mı?
- Bu sefer adım falan atmıycam ama çünkü çok utanıyorum zaten son takip isteğimi kabul etmemişti.
Güncellemeler
+1 yıl
Benimde çok zıt davranışlarım oldu başlarda o yüzden ondan hoşlandığımı düşünmedi sanırım.
Bence ondan hoşlandığını belli edebilirsin. Senin dediğin gibi belki seni farkeder ve aklına düşebilirsin. Hiç bir şey içinde kalmamalı. Umarım sana karşılık verir, ve mutlu olursun😊
Her sabah karşılaşıyoruz ve ona karşı yanlış davranışlarım oldu yani yanlış anlayabileceği şimdi onları düzeltmek istiyorum yani aslında onu sevdiğimi belli etmek istiyorum ama
Gerçekten bunun için midir ama ben gözlerine bakıyorum onun. Onunla göz göze gelmek istiyorum o benimle gelmiyor ama beni mesela takip ediyormuş instadan falan yani hareketler yapıyor bazı şeylerini yakaladım bana karşı
Ya aslında uzun zamandır acaba aklına geliyor muyumdur diye düşünüyodum da bir şey yapmak geldi aklıma ama sizce bundan sonra bi dikkatio çekebilir miyim o fikri size yazabilir miyim sizce mantıklı mı diye
Bende yani ona bi mesaj vermek istiyorum. Aslında mesaj atmak istiyorum ben ona ama vereceği tepkiyi bilmiyorum bu yüzden atamıyorum
Şey geldi aklıma. Sabah bir arkadaşa ses atıyormuş gibi yapsam mesela o seste de şey desem "ya kanka mesaj atmak istiyorum ama takipleşmiyoruz da nasıl yapıcam" gibisinden.. takipleşmediğimiz için de görüp görmeyeceğini kestiremiyorum açıkçası o yüzden de bunu da belirterek böyle bir şey desem tam önümden geçerken duysa sizce aklına düşer miyim
Bilmiyorum bu konuda çok alfa biri değilimdir ama aklıma bisey geldi benimde ya da şeyde yapabilirsin sanki biri sana çıkma teklifi etmişte senin aklın baska birinde olduğu için onu reddetmişsin gibisinden bi arkadaşına ses atarsan o da bunu duyarsa acaba aklındaki kişi kim diye düşünebilir. Sence iyi bi fikir mi😊yoksa senin ortaya attığın daha mi aklına yattı?
Ya aslında benim isteğim onun bana en azından bi istek atması ki o istekten sonra bende ona mesaj atayım yani "takipleşmiyoruz" lafını duyunca belki bana istek atar dener dedim de hani kabul edip etmeyeceğimi ona göre anlar zaten ondan sonra kabul edersem direk yazıcam hani bi istek atsa ama 🤷🏼♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence ondan hoşlandığını belli edebilirsin. Senin dediğin gibi belki seni farkeder ve aklına düşebilirsin. Hiç bir şey içinde kalmamalı. Umarım sana karşılık verir, ve mutlu olursun😊
İnşallah ya
Her sabah karşılaşıyoruz ve ona karşı yanlış davranışlarım oldu yani yanlış anlayabileceği şimdi onları düzeltmek istiyorum yani aslında onu sevdiğimi belli etmek istiyorum ama
Bu yaptığım yanlışlar yüzünden de yüzüne bakamıyorum sizce baksam benim için kötü bir şey düşünmez değil mi iyi şeyler düşünür 😔😔
Yani onu hala sevdiğimi zanneder
Ama şimdide o benim yüzüme bakmıyor ya
Hoşlandığını farkettirirsen o yanlış anlaşılmalar zamanla unutulur zaten herşeyi konuşursunuz düzelir sen canını sıkma 😊
selam ver konuşmaya çalış bakmak zorunda kalıcak
Selam veremem sabah çok acil çıkıyor zaten okul yakın yurüyerek gidiyor ama beni elde görecek zaten beni tanıyor hava yapıyor gibi geliyor da
Ya ama mesela bi kestirme yol var ordan gidicekken geliyor benim önümden geçiyor karşıya bu da bir belirti midir
Olabilir. Seviyosan elinden gelen herşeyi yapmış olduğuna emin olmalısın😊
Senin önünden geçmek istiyo demekki😊
Gerçekten bunun için midir ama ben gözlerine bakıyorum onun. Onunla göz göze gelmek istiyorum o benimle gelmiyor ama beni mesela takip ediyormuş instadan falan yani hareketler yapıyor bazı şeylerini yakaladım bana karşı
Bu saatten sonra yapamam ki ben çok adım attım biraz da ondan değerimi görmek istiyorum çünkü yoruldum 🥺
O zaman kendini geri çek bırak o sana gelsin.
Kaçan kovalanır misali
😊☺️
Dimi ya fazla üstüne düşmemem gerek belkide bıktı benden.. O zaman öyle yapıyım peki teşekkür ederim 😍🙈
Merhaba ya size bir şey sorabilir miyim 🙏🏼
Tabiki nedir
Ya aslında uzun zamandır acaba aklına geliyor muyumdur diye düşünüyodum da bir şey yapmak geldi aklıma ama sizce bundan sonra bi dikkatio çekebilir miyim o fikri size yazabilir miyim sizce mantıklı mı diye
rahat ol sorun yok yazabilirsin
ne geldi aklına
Ya şimdi şöyle her her sabah karşılaşıyoruz onunla ve demiştim ya önümden geçiyor yani çok olmasa da yakın oluyor yani bir şey desem duyacak kadar
Bende yani ona bi mesaj vermek istiyorum. Aslında mesaj atmak istiyorum ben ona ama vereceği tepkiyi bilmiyorum bu yüzden atamıyorum
Şey geldi aklıma. Sabah bir arkadaşa ses atıyormuş gibi yapsam mesela o seste de şey desem "ya kanka mesaj atmak istiyorum ama takipleşmiyoruz da nasıl yapıcam" gibisinden.. takipleşmediğimiz için de görüp görmeyeceğini kestiremiyorum açıkçası o yüzden de bunu da belirterek böyle bir şey desem tam önümden geçerken duysa sizce aklına düşer miyim
Bilmiyorum bu konuda çok alfa biri değilimdir ama aklıma bisey geldi benimde
ya da şeyde yapabilirsin sanki biri sana çıkma teklifi etmişte senin aklın baska birinde olduğu için onu reddetmişsin gibisinden bi arkadaşına ses atarsan o da bunu duyarsa acaba aklındaki kişi kim diye düşünebilir. Sence iyi bi fikir mi😊yoksa senin ortaya attığın daha mi aklına yattı?
Ya aslında seninki daha mantıklı o da çok güzel bir fikirmiş mesela bana başkalarının da yazdığını düşünüp beni kaybetme korkusu yaşayabilir belki 🙈🙈
Ya aslında benim isteğim onun bana en azından bi istek atması ki o istekten sonra bende ona mesaj atayım yani "takipleşmiyoruz" lafını duyunca belki bana istek atar dener dedim de hani kabul edip etmeyeceğimi ona göre anlar zaten ondan sonra kabul edersem direk yazıcam hani bi istek atsa ama 🤷🏼♀️
Ya sizin fikriniz de çok güzel çok teşekkür ederim düşünüp söylediğiniz için bunlardan birini yaparım ben o zaman 😇
yaa rica ederim lafı bile olmaz💜😊
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!