AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
Hataydan Mersine çay içmek için gelmek hdsuısjdkfkfkfkfk biraz daha kaliteli troll yap kvaşe
sıkıntı yok arabada seni becerir sonra evlendiğin zamanda kocan seni boşar
Nişanlın çok şanslı biri onu tebrik ederim 🙂 Güzel seçim yapmış bravo😁
Sen yoldan çıkmışsın çocuk ya çok yakışıklı ya da zengin bunun başka açıklaması yok bu arada da senin karakterin yok bunu da bilmiş ol
Arkadaşlarına mi anlattin bir de🙄 yarın bir gün kavga edersin biriyle bu olay anlatılır.
Arkadaşların gitme diyorsa gitme. Şeytana uyucan illa bak sonra pisman olursun
Niye bir de arkadaşlarına anlattın ki. Kimseye bahsetmesen bir şey olmaz
Bozacının şahidi şıracı. Siz çocuk oyuncağı mı sanıyorsunuz bu işleri. O yüzüğü parmağına taktın mı birşeylerin farkında olmak gerekir. Bir sorumluluğunuz oluyo artık.
HAYATINDA biri varken bir başkasıyla yazışmak bile normal konuşmak bile arayışa girmektir. Bunu yapan net kaşşardır. Uzak durulması gereken kendine bile saygısı olmayan insandır. Allah belasını versin böylelerinin.
@RᴀᴋıʏᴀFıꜱıʟᴅᴀʏᴀɴAᴅᴀᴍ @Psikopattruh ben niye kızın kararını değiştireyim ki. Çocuk değil sonuçta. Kendi bileceği. Yargılamak için bu sitede değilim
Birinin yanlışını desteklemek için de bu sitede değilsin
@Psikopattruh o da doğru
Seni tenhalarda perişan edip bırakırsa kime ne ispatlarsın?
Bırakın yediği şeyle kalır
otele gidin direk ya da gunluk kiralik ev
arabada basilirsaniz kotu olur
Herkeste bi heyecanlanmiş.. trol olduğunu itiraf et hadii
Hahahaha
Trol müsün mk? Tenha yere gitte sevişin. Nişanlından sıkılmışsındır zaten.
Git sana arabada bi çaksin da rahatla. Şeytan girmiş kanina.
Nişanlının öğrenip öğrenmemesi değil mesele, sen bunu yaptığında vicdanın rahat edecek mi onu söyle?
Vicdanen rahatım kendimi tanıyorum sadece sohbet edicez
Arabayla tenha yere gidip, basıp sana ayrılır. 😂😂
öğrenmez ama yine de dikkatli ol.. kimsenin olmadığı yerde tehlike de olma
Ya nişanı at ya da böyle şeyler yapma sonra neden boşanmalar arttı deniyor al işte
Bu mersinliler de genel olarak karakterist bir bozukluk oluyor. Genelleme yapmayayım diyorum ama mersinli kimi tanıdıysam bir tane düzgün birine denk gelmedim.
Seninde niyetin var belli adamın da niyeti var umarım hamile kalırsın çocuğun felan olur ne güzel işte.
kimsenin olmadığı bir yerde başına neler gelebileceğini düşün..
ve nişanlından ayrıl..
çünkü belli ki aldatacaksın..
E o çocuk seninle yatmaya geliyor biliyorsun sonra ne yapican
Hayır sadece sohbet edicez efendi birisi öyle birisi değil o
Aranızda elektriklenme olmayacak mı ateşle barut yanyana durmaz hele bı de tenha bı yerde olunca
tenhada buluşup ne yapıcaksınız yanlıs yapıyorsun nışanı at ne yaparsan yap
O çocukla buluştktan sonra birdaha nisanlinla vicdanın rahat bı şekilde nasıl bulusacaksin sesini duyduğunda için sizlayip pişman olmiycak mısın hiç bir şey yokmus gibi devam edebilecek misin gerçekten? Umarım gitmezsin..
Bence nişanlından ayrılmalısın. Madem bu kadar sadakatsizsin neden biriyle evlilik yoluna adım atıyosun? Senin kendine saygın kalmamış ki nişanlına olsun. Ya sabır.
Sonrada kadin cinyaetleri neden oluyor diye hep beraber sasiriyoruz degil mi?
Hakslisin
Akıl işi değil, sizin gibi insanlar yüzünden kimse kimseye ne inana biliyor ne de guvenebiliyor ne halt ediyorsan arkasında dur madem duramican hiç o topa girme
nişanlına de seni evire çevire iyi bi sksin yanıyorsun slk olma
Sonra Hayatına Niye Kimseyi Almıyorsunuz Diyince Güvenmiyorum Diyince Tepki Yiyoruz Örnej Ekte.
oohh tenha biyerde de seni bi güzel sıkıştırır sen bu kafayla gidersen nişanlına çok yazık ya
gidip seks yapmıcaksan ya da sevişmiceksen buluşma onun dışında zaman kaybı
Yanlış yapıyosun tanımadığın biriyle sakın tenha bir yere gitme istemiyosan nişanlından ayrıl bu yaptığın aldatma kimse haketmez kendine saygın olsun hayatında biri varken ikincisi olamaz
İnşâAllah senin karaktersiz birini olduğunu görür ve bırakır.
En fazla seks yaparsiniz git git öğrenmez belki nişanlın da yapıyodur senden habersiz
Belki diyosun, bundan bile emin değilsin ama kıza gaz veriyorsun. Belki adamın günahını alıyorsun ve adamın ihanet gibi iğrenç bişeye uğramasını destekliyosun. Cidden yazık kafana.
Karbon kağıdı kılıklı k@ncık seni. Senin gibi z@lliler nedeniyle erkekler kadınlara olan güvenlerini kaybettiler.
Sende bu kaşıntı oldukça heryıl nişanlı değiştirirsin.
Helal be içimdekini söylemişsin
Buraya yazayım bir kaç gün sonra mersinde n kadın cinayeti haberi gelicek sonra 3.5 neyin ne olduğunu bilmeyen dangalak yeter artık kadına şidete hayır dicek of
Kimsenin olmadıgı biyere gidince yasanacaklar bellidir!
Söylemezsen nerden öğrenecek bence yol yakınken nişanı at dilediğin gibi yaşa hayatı
Dürüst ol, nişanı at, öyle buluşmaya git. Önce kendine saygın olsun.
Şöyle trol/toxic insanlara cevap bile vermemek lazım böyle saçma hikayemi olur.
Ne derler bilirimisin
Utanmıyorsan dilediğni yap!
Sonu kötü. Cinsellik isteyecek olabilir uzak dur bence. Ya da onu istiyorsan nisanlindan ayrılabilirsin
Biri görür diye korkuyorum diyorsun halbuki Allah her yaptığını görüyor ama O'ndan korkmuyorsun, yazık sana..
Nişanlın varken başkası neden seni tenhaya götürüp işi pişirsin ki?
İş pişirmek ne Ya? Sadece oturup sohbet edicez hepsi bu
Aynen kandır kendini
Madem çok normal doğal bir durum normal bir ortamda buluşun ki nişanlın da bilsin çok sevgili arkadaşını... nişanlın da sever sohbet eder belki...
Umarım en kısa zaman da nişanlın da tenhada bir arkadaşıyla gizlice sohbet eder ne var ki bunda... bırakın lütfen artık bunları madem böyle şeyler yapıosun git ayrıl sonra ne yapıyorsanız yapın karaktersizlik ötesi yok bunun
Gerçekler ağır mı geldi? Ağzını bozma boşuna haklı kız.
Yeterince vakit ayırdım.. ve beni kendinizle karıştırmayın giren çıkan diye siz daha iyi biliyorsunuz belli bu işleri... Ben siz diilim...
@2022022 Kesin çok edepli çok namuslu birisindir eminim.
@2022022 Sırf erkekler bu kız ne kadar namuslu deyip yürüsün diye burada namuslu kızı oynamayı bırak.
İnsan olan onuruyla yaşar İNSAN Olandı doğru... diğerleri için lafı güzaf bunlar... ah yazık vaktime üzüldüm şimdi
Yasak ilişkiye dönüşür bu aranızda ki yanlız kalmayın bence
Hayır sadece sohbet edicez bunu çok istiyorum çok riskli ama istiyorum çok istiyorum
Cinsel olarak devam eder devamı esin bı kızla aynı şeyleri yapsa ne hissederdin?
O efendi birisi sabah işe gider akşam evine gelir arkadaşı bile yok. O yüzden bunu düşünmek saçma geliyor yanlış anlamayın
Sen düzgün değilsin o zaman irdele kendini
Bunu lez olan birimi söylüyor 🤣
Karakter cinsiyete bakmaz öğren bı ara bunu
Ben lezbiyenim diye sevdiğimi senin gibi aldatmiyorum neymiş önce insan olacaksin insan olmayı dene insanları yargilamadan
Ya yemin ederim böyleleri yüzünden kimseye güvenemiyorsun. Düşüncesine şöylesiyle nişanlı olduğunu. Dünya başına yıkılmış gibi olur öğrenince
Seven bir ayrı sever ya. Sen ihtiyaçlarının kölesi olmuşun. Vay ne hallere geldik ya
Allah seni ıslah etsin sakın ola evlenirsen bu kafayla çocuk yapma
Kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapmak
Nisanlinin istasini ver bende onla bulusayim bari yanliz kalmasin cocuk sen gidince
Kız troll yapmış bide ciddiye alıp cevap vermişsiniz
dkjfdklfkjgdjkgj çok güldüm canım bunlar
canım değil sansürledi. s*l@k
Ister öğrensin ister öğrenmesin. Ogrenmezse için rahat olacak mi gerçekten?
Sen gidersen sonun hic iyi olmaz gibi sanki yoksa ana vatan kan aglar o arabada anladin sen 😁
çok kötüsün. naziklar olsun senin gibi insanlar yüzünden bu hale geldik!
Umarım öğrenir
Yanlış hareketler
Hadi onuuuuu gandırdın Allah'ı da mı gandıracannnn gaşarrr
Onun öğrenmesinden önce senin kendine saygın yok mu?
Yaa adam olsaydı derdi niye nişanlı kızla bulaşayım gerçekten nişanlına yazık
O tenha yerde ne olacak onu düşündün mü sonuçta tenha her şey olabilir
Öğrenirse öğrensin sen hür ve özgürsün. sana başka erkekmi yok. hayatını yaşa.
apt4l seni, burada sıkıntılı olan eylem adamın öğrenmesi değil kadının aldatması, özgürlük isteyen nişan falan yapmayacak kendi nerede ne bk istiyorsa yiyecek
Kimsenin olmadığı yerde arka koltuğa geçersiniz. sonra oral seks falan.
utanma?😂
@z0rtt7483 yani neler neler.
bilmem var mı diye sordum
@z0rtt7483 özelde