4 Ocak'da nişanlandım. İnstagram'da biriyle tanıştım, arkadaş olduk. Sonra fotoğraflarına vs baktım çok hoş çocuk. Ben Mersin'de yaşıyorum oda Hatay'da yaşıyor. Mersine geleyim diyor, görüşürüz bir çay içeriz diyor. Biliyorum bu yanlış, ben nişanlıyım ama çok istiyorum onunla buluşmak. Biri görür diye korkuyorum bunu onada söyledim. Arabayla tenha bir yere gideriz, kimse görmez diyor. Arkadaşlarım gitme diyor ama sanırım gidicem. Nişanlım öğrenmez değil mi? Sonuçta kimsenin olmadığı bir yere gidicez.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. O kişinin neden seni görmek istediği belli. Konu seks. Bundan emin olabilirsin. Gerçi bunu sen de biliyorsun. Ama neden nişanlınla yapmak yerine bir başkasını seçtin? Çay içerize inanmadın umarım. Çay falan bahane. Eğer buna uyanamadıysan ya da inanmıyorsan sana bunu ispatlarım da. Mesela, tamam, buluşalım deyip kalabalık bir yerde oturup birşeyler yemeyi ya da içmeyi teklif et. Başka da bir yere gidemem de. O zaman gelmekten vaz geçer. Gelse bile, bir umut belki oradan tenha bir yere götürürüm hevesiyle gelir. Gelince de götürmek için elinden geleni yapar. Gitmezsen de bir daha aramaz. Ama sen " ben de onunla tenha bir yere gidip sevişmek istiyorum." diyorsan sana da söylenecek bir kelime kalmıyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum çok doğru
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni eleştirmeden bir kaç söz kelam edeceğim. Bekarlığa veda partisini çok yanlış bir şekilde algılamış beyin lobların.
Sade delikli gravyer kaşarı olarak bunu yapan kişi evlenince kocasını ren geyiğine çevirir, adam kapılardan geçemez..10 Yorumla
+1 yılçok merak ediyorum olayı tersine çevir mesela nişanlın biriyle instada tanışsa konuşsa ve sen öğrenme diye tenhada buluşsa? bu nedir sana göre? eminim ki öğrensen ihtimalinde bile şerefsiz it köpek neler dersin dimi ve okusak buraya soru açsan bizde aynı şeyleri söyleriz
peki bir insan neden kendine yapılmasını istemediği şeyi karşısındakine yapar
bu aldatma değil mi yanii? yapma gözünü seveyim ya
ama şunu unutma hayatta herkes kendi kalbinin ekmeğini yer er ya da geç..10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılşu an yaptığın şey o kadar yanlış ki nişanlının sana aynısını yaptığını bir düşünsene nasıl hissedersin arkadaşlarını dinle onlar haklı doğal olarak tenha bir yere gitmen risk gibi bir şey açıkçası yol yakınken buluşma o çocukla ama yine de buluşmak istiyorum diyorsan eğer nişanlından ayrıl zaman geçtikçe nişanlın bir şekilde öğrenir belki o çocuk zamanla seni tehdit edecek belki başka bir yolla söyleyecek her şey olabilir bilemezsin
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
97
Cevap
132Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiz nişanlını tanımıyoruz korkma.
10 Yorumla
+1 yılBu yaptığın şey ihanet sayılıyor. Nişanlından gizli saklı işler yapmamalısın. Nişanlını gerçekten sevseydin eğer, sosyal medyada başka bir erkek tanıma arayışına girmezdin. Aynı şeyi senin nişanlında senden gizli bir şekilde yapsa, ne hissedersin? Çok mu mutlu olursun acaba?
102 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun etkili konuşmaydı etkilendim gerçekten
- +1 yıl
Helal bacım allahına kurban olurum senin.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSadık değilsin madem neden bir yola giriyorsun ya? Sadık kalmayı beceremeyen cidden bir yola girmesin ya. Tenha yerde ne işin var senin? Adamda seni güzel kandırmış he tenha yer diyerek. Sen daha çok kandırılırsın. Sen şimdiden böyle isen, kim bilir evlendiğin zaman neler yaparsın? Nişanı at bari de adama bir hayrın olsun. En azından senin gibi bir karaktersizden kurtulur. Sen de bir adam kayıp edersin, onun yerine kendin gibi karaktersiz kazanırsın.
80 Yorumla
+1 yılKelimeler kifayetsiz. Ben hep derim “Bir tek kardeşime güveniyorum oda daha 13 yaşında diye” yazıklar olsun. Anladım ki şu hayatta güven problemimi asla aşamayacağım. Çok istiyorsan at nişanı nereye gidiyorsan git kardeşim? Seni yargılamıyorum ama bırak yapmayı bu yazdıklarını düşünmek bile ihanetin en büyüğüdür. Nişanlın bir ömür atlatamaz bu yarayı. İnsanlara böyle yaralar açmayın. İnan karma diye bir şey var. Yaşattığını yaşamadan ölmezsin. Bir diğer açıdan bakacak olursak her gün kadın öldürülüyor bu ülkede. Neyine güveniyorsun? Tilki tavşanı yemeden yağlarmış. Sana tabiki iyi iyi, güzel güzel konuşacak. Tenha bir yere çekermiş. Alenen ya sağlığın tehlikede ya da başka bir şeyin. Niyetini açık açık belli ediyor zaten. Senin açından bakıyorum ve gitmemelisin. Nişanlının açısından bakıyorum ve bunu hak etmiyor. Aynaya geç ve kendine bak. Ben bu kadar kalleş biri miyim de kendi kendine. Kurduğun mahkeme karakterini belirleyecek
30 Yorumla
+1 yılNe diyeyim sana bilemedim ki. Farz edelim gördün. Dedin ya çok hoş çocuk. Canlı görüşmende etkilendin. Hadi bir şey yapmadın diyelim. Nişanlı olmana rağmen ilk görüşmeni yatın. Sana içsesin demez mi çok güzel çocuktu bak birşeyde yapmadı uslu durdu ikinciyide buluş. Ne yapacan, buluşacan tabi sonra ne olacak... ver coşkuyu. adam alacağını aldı sana bye.
Nişanlın duysa ne olacak duymasa ne olacak sen onu aldattın. Vicdanın nasıl elverecek. Nişanlıyken aldatan evliyken ne yapaz. Kusura bakma ağır oldu belki ama.
Bence nişanlının duyup duymaması önemli değil. Karar senin.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nişanlın aynı şeyi yapsa? Buna izin verir miydin, senden gizli bunu yaptığını sonra da pişman olduğunu itiraf etse ne yaparsın?
O kişi şehir dışından gelecek ve sana diyor ki
""Arabayla tenha bir yere gideriz, kimse görmez diyor. "" Niyet zaten ortada, bu kadar ucuz olmayın ya, yazık hayatındaki insana yazık , eğer gözün dışarda ise elindekini kapadım demeyeceksin, bir gün sende aynı şekilde boynuzlanırsan ÜZÜLME boşuna. Hak ediyorsunuz.
Boşuna güzelim memleketin adı çıkmadı siz gibiler yüzünden...10 Yorumla
+1 yılNeden hayattında birisi varken başkasıyla buluşuyorsun sadık olmak bu kadar zor mu kendinede mi saygın yok senin nişanlina yazık valla biraz karakter edinin kendinize insanları kandırmaktan duygularıyla oynamaktan utanın biraz ya o ne böyle oyuncak mı sanıyorsunuz bir insanın duygularına edepli ahlaklı olun biraz çocuğada yazık etme ayrıl evlenincede aldatırsın sen
60 Yorumlaçok kötüsün aha 💩 busun zaten Allah korkun olsaydı bakire kalırdın a.. minin yanginiyla s.. iktirmezdin o.. ruspu valla ben sana uzulmuyorum ne yasarsan yasa isterswn arabayla s.. ikisirken yakalan ben cocuga uzuldum insallah senle evlenmek gibi bir hata yapmaz yazik cocuga kandirma bizi tenha yerde. bakire olmayan sen. sadece birayla." sadece"" tanisacakmismismjsssin s.. iktir k.. ahpe kimi kandiriyon sen umarim hamile kalirsin da sende y.. arrak gibi ortada kalirsin cocukta swnin o.. ruspu oldugunu anlar ve evlenmez inş bu arada kendi pisliklrinle bizi karistirma sen benim tirnagim olamazsin sen bu kafayla ne bu dunyada ne de diger dunyada rahat edersin g. erizakli gizlersin cocuktan belki ama yukarda Allah var s. iktir git napiyorsan yap simdi
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılÇok kötü bir durum gerçekten yani hatta bu durum berbatın ötesinde nișanlından sakliyarak ne eline geçecek nasıl gönlün el verecek gerçekten çok ucuz bir kızsın o yakışıklı buluşmak istiyorum diyen biri bana çok basit geliyor bide nişanlı senle nişanlı olan adama acıyorum
30 Yorumla
+1 yılNe de olsa var elimde biri, bu olmazsa diğeri ile devam ederim ne olacak ki diye düşünüyorsun. Senin nişanlın kim bilir şu an seninle ilgili ne hayaller kuruyordur, neler düşünüyordur. Bir yerlere gider birşeyler içeriz falan da değil, arabayla tenha bir yere gideriz derlermiş!
Yapma, yazıktır.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılUlan karaktersiz zaten evli değilsiniz dimi? Hala nişanlılık aşamasındasiniz zaten ayrıl sonra ne halt yiyorsan ye.. neymiş efendim buluşmayı çok istiyorum tenha köşelere gideriz falan!!! İğrenç çürümüş bir karakterin var.
Umarım yakalar.59 Yorumla
Soran+1 yılSize ne oluyor pardonda? Biraz aydın olun! Ne geri kafalı insanlar oldunuz ya. Sohbet etmek aldatmak mı? Onunla yatmam zaten. Sadece arabada 1 er bira içip sohbet edicez hepsi bu
- +1 yıl
Madem aldatmak değil!!! Madem gayet medenice ve biz geri kafalıyiz neden o zaman gidip nişanlına medeni bir şekilde söyleyemiyorsun başka biriyle buluşacağını? Allah ben ve benim gibi düşünenlerin karşısına umarım senin gibi birini çıkarmaz.. burada yaklaşık 40 tane yorum var hepimiz geri kafalıyiz bir tek sen ileri zekalısın dimi? Sadece bu bile seni geri kafalı yapmaya yeter. Haa bu arada eğer eşinden gizli şekilde sosyal medyada başka bir erkekle tanışıp sohpeti ilerleyerek tenhada buluşup konuşuyorsan bu aldatmaktir.. adı üstünde hiçbir şey sebepsiz yere gizlenmez. Şimdi kim geri kafalı tartışmayalim... Çok medeni biri eşinden hiçbir şey gizlemez karaktersiz.
Soran+1 yılBenim hayatım bu. Gizlediğim sürece herşeyi yaparım. Burada bana kötü yorum yapan kızlar emin ol fazlasını yapıyor. Bıraksınlar cici kızı oynamayı
- +1 yıl
Onlar beni ilgilendirmiyor soru soran benim muhattabim. K. bakma da gizlediğin sürece herşeyi yapacaksan o zaman nişanlanıp başka birinin ahını almayacaksin. Hadi eyvAllah.
- +1 yıl
Pardon?
- +1 yıl
Benim yorumun altına gelince bir an afalladim çok pardon 😃
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Senin bu buluşmadan beklentin nedir?
O kadar mesafeyi gelip te, tenha yerde seninle görüştüğünde elbette tadina bakmak isteyecektir.
Hamile kalmamaya çalışmanı tavsiye ederim.
Bir de evlilik ciddi bir konu. Gerçekten arzulamiyorsan, nisanlinla evliligi iyi düşünmen gerekir.10 YorumlaÇoook akkillisin çoook!!! O zaman neden nişanlandın? Çocuğun yakışıklılığına bayıldın diye bi de tanışmak istiyorsun. Tanıştığın o kişi Adam olsaydı uğraşmazdı senle.. Seni anca sikip bırakacak!!! Olan sana olacak. Uğraşma bu arada nişanlını bile aldatmışsın... Eee de göreceksin. çok az kaldı öldün sen!!! Günah olduğunu da bilmiyor musun? Vallahi biktim yaa bu ne biçim sorular...
10 Yorumla
+1 yılAynısını nişanlınız (!) size yapsa ne düşünürdünüz? Onu size böyle bir şey yapmaya hakkı yok diye düşüneceksiniz ama siz yapıyorsunuz. Ya buluşmayın yani aklınızı başınıza devşirin; ya da nişanı atın çünkü adama yazık. Buluşmasanız bile nişanlınız (!) İnşallah bu istediğinizi en kısa sürede öğrenir. Yoksa hayatı mahvolacak çünkü onu seven, ona değer veren biriyle değil; başkasını düşünüp, kendisine kötü ve umursamaz davranacak biriyle birlikte olur.
10 Yorumla
+1 yılNe kadar karaktersiz bir insansın ya kendinden utan birde gelmiş. yazmış.
Arkadaşların gitme diyor ama sen hala ısrarla gitmek istiyorsun pardon da buradaki gitme amacın ne? Zaten nişanlısın!
Sizin gibiler lütfen evlenip üremesin.
İnşallah ta yakalanırsın rezil olursun.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılNişanlınızdan ayrılın hemen çünkü sizde aldatma potansiyeli var. Yol yakınken dönün bu yoldan. Evlilikte ne siz mutlu olursunuz ne de eşiniz. Zaten evlilikte uzun süreli olamaz..
70 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılSen nişanlıma bir şey söyleme git o yüzüğü parmağından çıkar ona teslim et şimdiden bunu yapıyorsan onun başınıda yakma en azından vebalinede girmemiş olursun nişanlımı seviyorum buluşmak istiyorumda deme seven kadın ondan başkasıyla buluşmas ya da hoşlanmaz zaten sen nişanlını sevmiyorsun hiç onun başını belaya atma
00 Yorumla Okadar igrenc birseyki bu yaptigin ve yapmayi düsündügün seyler, hemcinsin olmaktan utandim. Nisanli oldugun halde biriyle konusup üstüne bulusucaksin ve bunun icin burdanda destekmi bekliyorsun? Umarim nisanlin biran önce gercek yüzünü görür ve senin gibi biriyle 1 saniyesini dahi harcamaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılbacım,
kumda yürürüm izimi belli etmem der ve senin camışta anlamaz ise sıkıntı yok.
fakat ıssız, tenhada seni kıstırıp hard silkelemesin bu eleman daha sonra onuda düşünmek gerek , gerçi anladığımız kadarı ile yaprak sever bir kardeşimizsin sen.
iyi şanslar.00 Yorumla
+1 yılNişanlından ayrıl bence sen.. Sonra git kimle buluşuyorsan buluş..
30 YorumlaKişisel algılama ama burdan seslenmek istiyorum sen ve senin gibi herkesin Allah belasını versin 😄 lan çok istiyosan ayrıl niye aldatıyosun 😄
44 Yorumla
Soran+1 yılAldatma filan yok saçma yorum yapmayın canımı sıkmayın..
Soran+1 yılSizinle uğraşamam iyi günler.
tenha biryere diyorsa yani büyük ihtimal bi yakınlaşma olacak bu belli sende istiyorsun sen evlensen bile tek erkek ile olamacagın belli icinden geleeni yap ama o cocugada yazık sonra neden kadın cinayetleri oluyor.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Sen bulacağına (nişanlanacağına) inananmıyordun, buldun şimdiden doyamadın, aç gözlülük yaptın, sonrada senin gibiler türedi türedi türedi ve dünya alçaklarla doldu, aslında daha uzun bir hikaye kısaca yazdım
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalamayın, kötü bir insan değilim.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 
tam bir fiyasko 20 YorumlaGitmeyi zaten kafana koymuşsun o belli zaten. Sen öğrenip öğrenmemesinden korkuyorsun. Her yalan bir gün mutlaka karşına çıkar belki 1 yıl belki 20 yıl belli olmaz. Nişanlın çok mu zengin de kaybetmek istemiyorsun?
00 YorumlaNe diyim sana bacım allah akıl fikir ihsan eylesin.
Bi insanın gururunu kırmak ne kadar basitleştiriyorsunuz.
Hadi nişanlısın onuda geçtim hiç mi Allah korkusu yok sende.
Rabbimden tek dileğim bi an önce terk edilirsin 🙏yazık o çocuğa00 Yorumla
+1 yılMadem o nişanlandığın çocuğu sevmiyorsun, neden nişanlandın? Çocuğun ne suçu var da bunları yaşatıyorsun, senin gibiler kim ne derse desin akıllanmaz burada da boşuna soru sormuşsun biz seni avutmak için bir şeyler yazalım diye
00 Yorumla
+1 yılAldatmayı normalmiş gibi göstermeyi mazeret sanmayın artık, insanların bir kalbi var ve kim bilir sizin için ne kadar uğraşıp, güzel evlilik hayalleri kuruyordur. Kendinize yapıyorsunuz bari o insanı hayattan küstürmeyin.
00 Yorumla
+1 yılAllah ıslah etsin gizliden çık ben bi şekilde nişanlını bulayım haber vereyim s…. Etsin seni
50 Yorumla
+1 yılarkadaşlar bu şahsı kaç defa şikayet ettim bu şahıs hep aynı tür sorular soruyor kurgucu bu şahıs erkektir kadın değildir bu tür insanlara inanmayın gereken adli makamlarca yapılacaktır site yapmıyorsa...
02 Yorumla- +1 yıl
niye yalan söyledın he
- Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin olmadığı yerde Allah görüyor. Nişanlını kandırırsın nişanlını kandırırsın ama Allahı asla kandıramazsın
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Valla zaten aldatmis oluyorsun direkt ayrica aracla tenha bi yerde bulusmak nedenli dogru bunu bi kendine sor
10 Yorumla
+1 yılnişanlına acıdım şu an inşallah öğrenir gidersen ama gitmemeni tavsiye ediyorum sonradan pişman olabilirsin bide arabayla gidelim falan diyo gitme arkadaşlarını ve bizi dinle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten çok tiksinc bir olay sizin gibileri Allah ıslah eylesin o nişanlı olduğun çocuğa acıyorum..
10 Yorumla Nisanli oldugun halde seninle gorusmek isteyen birinin beklentisi nedir senden? Gercekten birazcık dusun lutfen
14 Yorumla
Soran+1 yılSadece tanışmak istiyor, kötü bir niyeti yok. Son derece efendi birisi. Bundan eminim.
- +1 yıl
Tenha yere gideriz diyor beklenti karşılıklı gibi
- +1 yıl
O zaman yorumum için kusura bakma 😇
+1 yılNişanlın da o sırada seni aldatır birini becerir inşallah
40 Yorumla
+1 yılHayatında biri varken, bir başkasıyla konuşan herkesin 7 sülalesini skim.!
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBencede buluş nisanlın ögrenmez. Öğrensede neden sorun olsunki hatta bisey demez. bence nisanlina direk söyle deki instagrsmda bi cocukla tanistim cok begendim bulusmaya sen bırakır mısın diye rica et. O da eminim ki bırakır
20 YorumlaBöyle bir karakterin varsa neden nişanlandın nişanlın olmasa bile aynı anda cidi ilişkiler çok saçma takılmaca okey ama böylesi mide bulandırıcı maalesef. Hata yaparsın aldatmış ihanet etmiş olursun aldatmak işte bu illa yatmak gerekiyo yani aldatmış olmak için
01 YorumlaUmarım öğrenir.
Yapmayı düşündüğün şeyin ihanetten hiçbir farkı yok. Nişanlını sevmiyorsan ayrılmayı dene. Onunla birlikteyken bir başkasıyla görüşmen asla doğru olmaz.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı. Valla tilt oluyorum böyle yazıları okuyunca... İnşaAllah öğrenir o çocuğun vebaline girmek... Allah tan nasıl gizleyeceksin acaba hadi o nişanlından gizledin diyelim...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDeğerlerinizi satıyorsunuz değer diye bir şey kalmamış
10 Yorumla
+1 yılTenha bi yerde sana zarar vermeyeceğini nerden biliyorsun saçmalama bence aklını başına al konuşmayı da kes
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibiler keşke ölse nisanlindan ayrıl hemen sonrada git istediğini yap
214 Yorumla- +1 yıl
Aynen vallahi
- +1 yıl
Bunun gibi zihniyetler sayesinde ne erkek kadına nede kadın erkeğe güven duymuyor artık memleketin çivisi çıktı bunların sayesinde
- +1 yıl
Bunların yüzünden kıyamet kopacak zaten
- +1 yıl
Ahhh ahhh insan güvenip Nisan dahi takmak istemiyor iyice soguttular herşeyden kıyametin alameti bunlar sadakat yok saygı yok
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Bekar olsa nişanlı olmasa git istedigini yap derdim bu sahsiyetsize de maalesef ortada Nisan var söz var Allah sonumuzu ıslah etsin böyle insanlardan korusun bizi
- +1 yıl
Ne diyeceğimizi şaşırdık babasının yüzünü yere eğdiriyor bunlarda edep adap kalmamış
- +1 yıl
Ben bu arakadas bişey demek istemiyorum ya bunun günahına ortak olmayı helede ki hiç istemiyorum
- +1 yıl
boş ver bizi ilgilendirmez yarın bi gün h1mile kalır buraya yazar yinr
- +1 yıl
Olacak olan o zaten de o nişanlısının yüzüne nasıl bakacak acaba
Ahlak bekciligi bize düşmez elbette herkesin kendi yaşamı - +1 yıl
Nişanlısı bunu zaten r1zil rüsva eder ailesi duyar kalıe ortada
- +1 yıl
Buna her şey mustaak neyse artık ben bişey demiyorum teşekkür ederim katildigin için 😊
- +1 yıl
Bende teşekkür ederim☺✋🏻
- +1 yıl
Rica ederim efenim ne demek yine beklerim ☺️
Yol yakınken at nişanı ne haljn varsa gör.. Oyuncak ettiniz her şeyi.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYemin ederim akılsızsın nişanı at sen nisanlına yazık daha yolun başındayken böyle yapıyorsa ilerde daha kötüsünü yaparsın bide erkeklere güven olmaz diyorlar ah be artık kimseye güven olmaz.
20 Yorumlaİlla ki yaptığın bu pislik ortaya çıkacak ve sen ortada dıpdızlak kalacaksın 😂😂😂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı.
+1 yılinşallah öğrenir hiç bir yalan ortaya çıkmadan öyle kalmaz. !
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Birinin görmesini bırak da daha dakka bir gol bir tenha yerlere seni çağıran adamdan hayır mı gelir. :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılHayatı paylaşmak isteğin biriyle böyle bilgileri paylaşman gerek o senden habersiz bi kızla buluşsa ne hissedersin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalık nisanlindan ayrıl ne yapıyorsan yap adamla tenhaya gidip ne yapacaksın düşündü mü tanimadigin briyle belamı arıyorsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. arkadaşların biliyorsa, nişanlının öğreneceğinden emin olabilirsin. ayrıca at yüzüğü hataylıya var. elin adamınıda boynuzlu yapma.
00 Yorumla
+1 yılTenha bir yerde arabada sohbet edip bira içmek?
Bir erkek yapsa hayır saçmalama masum diyebilir miydin?
Sadece işine geldiği gibi davranıyorsun.00 Yorumla
+1 yılO zaman niye nişanlandın. Lütfen nişanı at ve kimseyle evlenme.
01 Yorumla
Soran+1 yılSizi ne ilgilendiriyor pardon ama? Sadece sohbet edicez arabada bişeyler içip.
+1 yılNeden tenha olduğunu düşündüm mu hiç ya bu kadar da canım değilsindir
02 Yorumla
Soran+1 yılNişanlım görürse ya da duyarsa ayrılır. Birde babam beni affetmez. O yüzden farklı amaç yok
- +1 yıl
Lan çocuk neden tenha dedi anlayamadın mi git tenhaya birlikte ol alır seni nişanlın olcak saftrik
Nişanlın varken birisiyle görüşmek neyin kafası sen aldatirsin da
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece arkadaşca oturmak amaç farklı bir amaç yok
Senin yüzünden kadınlığımdan utandım pes ya pes iciniz nasıl rahat oluyor madem sevmiyorsan ne amaçla nisanlandın canım ! İnşallah er ya da geç öğrenirde senin gibi pislikten kurtulur zavallı cocuk nekadar cirkinsin yazık
30 Yorumla
+1 yılNe kadar da alçak bi kadınsın insallah nisanlin ogrenir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bunu nişanlın yapsa kıyameti koparırsın. Ruhunuz kaşar ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılBuluşmaya gelen konuştuğun değil de nişanlın olurmuş 🤨
10 Yorumla - Devamını Gör (169)
Devamını Gör(214)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği