Banada yaparmı aynısını içime kurt düştü?

Benim eşimin kardeşi karısını aldatıyor ve eşim bunu biliyor ve eltimden saklıyor. Sebebide eltimin kötü bir eş olmasıymış. Ve çokda iyi bi kadın. Kaynamın evini işlerini o yapar yemeğinide temizlediğinide. Bende dedimki sen söylemiyorsan ben söylerim. Kavga ettik bunun için bana sen karışma yuvamı yıkıcaksın dedi. Kardeşiminki heves yarın bırakır dedi. Bende sustum hala kararsızım demekde. Sonra kocama dedimki eltim aldatsaydı ve sen bilseydin napardın. Sustu cevap veremedi. Bende ben söyliyeceğim o zaman dedim. Naparsan yap sorun çıkarsa senden biliriz dedi. Ardından eşimin kardeşiyle vatsaptan konuşmalarına baktım. Kardeşi eşini aldattığı kadını kocama atmış. Kadında kendinden küçük yani 19 20 yaşında. Kocamda helal kapmışsın taş gibi karıyı helal olsun yazmış. Daha başka şeylerde konuşmuşlar ve hiç kardeşine kızmamış aksine destek olmuş. Tebrik etmiş kardeşini karısını aldattığı için. Sonra benimde içime kurt düştü. Böyle yapan birinin aldatılmasına göz yuman hatda aldatan adamı tebrik eden adam benide aldatır diye. Ben şimdi napcam.
Banada yaparmı aynısını içime kurt düştü?