Yakışıklı iyi huylu bir erkek fakat parasız, para olmayınca kadınları mutlu etmek olanaksız mi? Para yoksa kadın mutlu olmaz mi? Para var huzur var kafasında günümüz kızlarının çoğunluğu, tamam parasız samanlık seyran değil kabul ediyorum. Evini gecindirsin kimseye muhtaç etmesin kafi ama parasızda hayat yürümüyor. Çalışan sevdiğini kimseye muhtaç etmez zaten. Benim için para kriter degil adam gibi adam olmalı erkek dediğin. Bir çikolata ile bir tatlı söz ile bir içten gülüş sahiplenme herşeye bedel... #DeliMavi 16 Şubat 2022
Kadın/erkek farketmez.. Bir insanın hayat standartları ne kadar minumuna inerse, mutsuzluk o kadar revaçta olur. Netice olarak mandıra filozofu değiliz. Para gereksiz bir araç diyelim. Karşımızdaki kadın her şeyden önce bir insan. Herkes gibi istekleri olan, hayalleri olan, umutlarının peşinde koşan, diğer insanlara gıptayla bakıp iç çekiren bir birey. Öyle hayat standartlarını sabah kahvaltısını paris de, öğle yemeğini roma da olacak şekilde bir standarttan asla bahsetmiyorum. Ama kimse kusura bakmasın ki cebinde beş kuruş parası olmayan erkek de bir kadını mutlu edemez. Her şeyi geçtim o erkek kendisi mutlu olamaz ki..
Para mutluluk mu verir, bu soruya önce buraya çıkıyor. Maddiyatla maneviyat sağlanmaz kanısındayım ben. Para olmadan da mutlu olunabilir. Para olmadan gayet güzel yaşanabilir de. Tercihlerim arasında asla para, zenginlik gibi bir kavram olmadı, olmaz da. Sevgiyle, mutlulukla paranın hiçbir bağı yok çünkü.
Beş parasız mutlu olan, harika bir evlilik sürdüren ve daha sonra sadece 'sevgileri' sayesinde pek çok şey kazanan ilişkiler de var. O yüzden paralı ya da parasız kimse mutlu edebilir, edemez diyemeyiz. Sevmeyi bilen herkes, mutlu edebilir ๑
Aradaki sevginin o kadar kuvvetli olması gerekir ki her iki tarafta mutlu olsun. Para nefes aldığımız her süre ihtiyacımız olan şeylerden en önemlisi. Sadece parayı ikinci plana atmak için gerçek sevginin olması şart.
Artık parasız nefes alamaz olacağız.. Şartlar daha normalken kadınlara yapışan para etiketi acaba şimdi yaşadığımız bu artışlar yüzünden çift taraflı etiket olacak gibi😀 Arz/talep meselesi diyorum. Kimi parayla daha huzurlu ve mutlu olurken kimileri ise para mutluluk getirmez düşüncesi..
Parasız tanımı tembellik edip çalışmıyorsa olmaz elbette. Birlikte çalışıp bir gelir elde etmemiz lazım muhakkak. 0 para ile kimse mutlu olamaz. Olurum diyen yalan söyler.
Zenginlik mal, mülk neye yarar, yanımda sen olmayınca.. Altın, gümüş, pırlanta, zümrüt, sedef, yakutla kim mutlu olmuş dünyada? İçten gülüş, bir tatlı söz, bir öpüş, sevdalı bir tek bakış yeter bana..
Tabiki çalışkan, sorumluluk sahibi bir insan eşlik etsin insan hayatıma isterim. Her şey para değil. Manevi değerler paradan daha önemli. Paranın kazandığı insan değil de parayı kazanan insan, birikim yapan insan makbuldür. Şefkatli dokunuşlar, samimi davranışlar bunlar mühimdir. Saygılı ve ahlaklı insan tüm bir ömre bedeldir.
Herkes çalışsın uğraşsın hayat için mücadele versin.. Çok ya da az olması önemli değil benim için.. Tabi ki maddi manevi iyi durumda olmak ister herkes ama benim için öncelik bu değil.. Keyifli günler..
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
yok ya olmaz parasız bir şey olmuyor nasıl mutlu olacaksın, kuru maaşla da olmuyor... Bir ev lazım ki kafanı sokacaksın hele günümüz şartlarında özel sektörde diken üstünde çalışıyorsun hayatının tüm kazancı patronun iki dudağı arasında, çık dese açsın daha ötesi mi var? Tabii olarak iş bulunur belki daha kötü imkanlar ile, hele ülkemizdeki kriz dönemlerinde onca işsiz kalan insanı düşününce aklımı yitireceğim gibi oluyor, düşünmüyorum çünkü düşünürsem gerçekten psikolojim bozulur, Sevgili patronum kendi çocuğuna 1 milyonluk ev 1 milyonluk araba alırken sıkıntı çekmiyor ancak biz zam isteyince afrikanın aç kalmış kabile çocuğu gibi davranıyor. Yazık benim hakkım helal değil...
Ne az olsn ne çok insanın normal bi bütçesi olsun yeterli.. Her şey para demek değil.. Trilyon sahibi olsanz huzurunz mutluluğnz yoksa o evin içinde emin olun o trilyonun da bir önemi olmuyo.. Küçük şeylerle mutlu olmayı bilmek lazım.. Her şey insanın elinde hayata pozitif bakın yeterli çnkü duâ edin ki sağlğnz yerinde parayi bi sekilde kendinizde kazanrsnz ama mutluluğu huzuru satın alamazsınız
Helal para diye bir şey var. Sorumluluk sahibi insan diye bir şey var. Para değil ama bunlar önemli alın teri, sorumluluk, haramdan uzak durmak. Az olsun bizim olsun evimizde huzurumuz olsun. Mutluluğu paraya bağlayan kadın evli de olsa sıfatı bellidir gözümde.
Günaydın öncelikle parasız erkek ya da kadın kimse mutlu olamaz para bir araçtır yaşamak için hayatı idame edebilmek için gereken bir araç para olmadan hayat devam edemez ama başta dediğim gibi sadece bir araç araba gibi gezmek ise gitmek ya da bir yerlere gitmek gibi masa gibi üstünde birşeyler yemek icin koltuk gibi oturmak yatmak için hepsi bir araç eşyadir parayı araç değil de amaç görenler hiç bir zaman mutlu olamaz çünkü hep bir fazlasini hep bir üstünü ister beklenti içine girer ve elde edemediği için de umutsuz ve mutsuz olurlar mutlu olmak için tamahkar olmak lazım yetinmeyi sukretmeyi bilmek lazım sahip olduğuna bakmak değer vermek lazım
Bir gülümseme bile mutlu eder bir ufak tebessüm bile mutlu eder minicik şeylerden mutlu olur diye düşünenler boş bir düşünce olduğunu söylemeliyim bunun. Cebinizde paranız olmadan nereye kadar küçük mutluluklar yaşatabilirsiniz karşınızdaki kişiye? Nereye kadar sorusu çok önemli.. bu soruyu herkes kendisine sorsun. her şey bir yere kadar.
Bi insanı parayla mutlu ediceni sanan varsa işte o insan ahmaklarin kralı kralicesidir bi insanı bi gülücük bi simit bi sakizlada mutlu edebirsiniz para somut şeyleri satın alır mutluluk ise soyuttur hissedilir ama nesneleşmez beni parası çook olan değil anlıyan düşünen seven bi kalbi olan biri mutlu edebilir ancak daha ötesi beni parasıyla mutlu edicene sanan bi insana ne kadar zengin olsa bile asla şans vermem
Asgari ücret alıyorum efendim.. Rızkı da parayı da veren ALLAH.. Bu yüzden sadece parası olan erkekler kadınları mutlu edebilir diye kaide yok sonuçta.. Hiçkimse para ile mutluluğu satın alamaz efendim.. Yeri gelir tatlı bir tebessüm, yeri gelir küçük bir buse bile kadını mutlu edebilir bence..
parasız erkek , gereksiz erkek demektir tr deki kadınlar için , kız düşse bile anası ne yapar ne eder arayı bozar zengin kocaya yonlendırır.
velev ki evlılık ıdame hayat erkek kadın calısıyorsa kendılerınce yaparlar . ama ev kızı modunda alacaksa erkek ayrı ev ıhtıyaclar vs. cocuk bu ısler parasız olmaz asgarı ucretle olmaz kızın ya da erkegıon aılesının arkadan kaktırması ılede olmaz.
Kimin ne beklediğidir aslında önemli olan.. Bazıları parayı sever. Para sevdirir adamı.. O varsa adam hem yakışıklıdır hem karizmatik hem de dürüsttür.. Mutluluktan anladığı ne? Ona bağlı bir durum.. Samanlık seyran mı olur yoksa para=mutluluk fikrine mi sahiptir..
Maddi güç mutluluk verebilir. Daha rahat davranır, istediği çoğu şeye sahip olur kısa sürede.. Ama tek kaynak bu değildir.. Her zamam mutlu etmek/olmak için bu yetmez..
Bir kadın gerçekten severse sevdiğiyle her koşulda mutlu olmayı başarır. Tek bir asgari ücretle yaşayıp 2de çocuğuyla çok mutlu hayat süren insanlar varken ayda 30bin lira geliri olup çok mutsuz olan çiftler de var.
Jeff Besoz bile bir kadını mutlu edemiyor. Adam boşanma tazminatı olarak 35milyar dolar ödedi. Neyseki kadın boşanırken tazmşnat ile bir nevi mutlu olmuştur.
Önce sevgi olacak bence sonra her şey olur diyorum. sen çalışarak kendi yağında kavrulabiliyorsan zaten kadın sana bu erkek bana sahiplenir mutlu eder der bence.
Parasızlık degil de tembellik, sorumsuzluk, menfaatci yaklaşımlar bence sorun olmalı. Bu dediklerim yoksa parasizlik zaten geçici bir durum olur erkek için.
Kadınlar niye mutluluğunu bir erkeğe veya onun parasına bağlasın ki? Bence ilk sorulması gereken bu. Soruya gelecek olursak parasız erkek kendini mutlu edemez kadınını nasıl mutlu etsin? Çok zengin olmasına gerek yok ama en azından ekonomik özgürlüğünü eline almış biri olmalı bence.
Cebinde 1 lira çay parası bile olmayan işsiz güçsüz serseri tipler kadınları daha çok mutlu ediyor sanırım. İşi gücü olan eli yüzü düzgün temiz çocuklara düşman oluyorlar şu zamanda.