Babasinin sevgilisi ne ayak?

Bi gün erkek arkadaşım çok hastalanmıştı bende o ara teyzemdeydim aynı yerde oturuyorduk gittim bide o kadından izin istedim tamam gelsin demiş sonra bu kadın 1 saate evden çıkıp gidicekti bende haber bekliyorum tabi uyuya kaldigini söyledi aradığımda ilaç aldım taylolhot diye bi ilaç daha sonrasında kadınla yolda karsilastik fakat birbirimizi görmemezlikten geldik ve devam ettim yoluma gittiğimde ise ateşler içinde yanıyodu duşa falan soktum bunu ateşi düştü taylolhotunu içirdim ateşi duştü odaya gidip giyinmesini söyledim daha sonrasında etrafı toparladım yanıma geldiği sırada bulaşık yıkıyodum geldi saçlarını kuruttum ve evden çıktım 2 saat sonra babama bi telefon geliyo sabah saat 10 da beni nereye cagirirsanız ben gelirim kızınızın ne tamam biliyorum diye wtf? Babamgil tabi ki böyle bi şeye kanaat getirip inanmadıkları içinde telefonu kapattılar cocuk atesler icinde yanıcak bende gidicem etrafı topladım diye yataklarında yatmış mı oldum tövbe tövbe neyse kadın hırslandı mı artık noldu bilinmez 3 saat sonra yine aradı takılarım yok diye neymiş anne yadigarı yüzüğü bide kira parası yokmuş e olaylar böyle oluncaişin boyutu değişti tabi çocuğu evden attılar babannesigilide bi güzel doldurdu kadın çocuğun suratına tükürdüler abiside bu olayları duyunca tek oturduğu eve almadı her neyse bi kaç gün ortalık duruldu kadını davalık ettim şikayetçi oldum aradı beni annemide tehdit ediyor oturdugunuz evde sizi otutturtmuycam gorursunuz avukat tanidiklarim var falan babasıyla konuşuyorum diyorum ki abi sen beni tanıyosun buna nasıl ihtimal veriyosun adam diyor 8 9 aydır duran eşyalar sen gelince neden bi anda kayboldu diye her neyse erkek arkadasim sonra zannetme ki aramıyorum ortalarda yokum diye ayrıldık zannetme artık iyi güzel hoş 2 3 günde bi ariyordu nasıl olduğumu sormak için sonra 10 gün sonra ayrılmamız gerekiyo dedi peki dedim öyle bi kin besledim ki ama daha sonrasında hangi eve gidersem gideyim artık sanki o evde resmi asılıymış gibi misal bi psikolojim bozulmuştu arkadaşlarıma diyordum ben hırsızım bana evinizi emanet etmeyin diye onlar hala emanet etmeye devam ediyordu nası etkilendiysem siz düşünün zamanla yerine oturdu her şey abisinde kalıyo hala şu an her neyse daha sonrasında 6 ay ayrı kalmak zorunda kaldık ve daha sonrasında 7. Aydan sonra ramazan günü her şey düzene oturmuş hayatını düzene soktuktan sonra tekrar özelden aradı beni Özlediğini ve bensiz yapamadığını söyledi nasıl olucaktı bilmiyordum ama çok özlemiştim kabul ettim aslında başlarda ondan güzel bi intikam almak için barışmıştım ama tabi öyle olmadı seviyordum ve sevgim bunun önüne geçemedi 3 senedir tanışıp 2 yıldırda süren bi beraberliğimiz var ve bundan ötürüde baristiktan bi kaç ay falan her şey çok güzeldi daha sonrasında babasının x kişili sevgilisi profil resmini görmüş bizim ikimizin olan fotoğrafını ve evde kıyamet kopmuş tabi napabiliriz hem ondan 10 bin tl istiyor hem benden 10 bin tl istiyo takıların parası yoksa sizi ayırırım diye tehdit ediyormuş çocu
Babasinin sevgilisi ne ayak?