Evli adamla işim OLMAZ.
Bir adamın evli olduğuna dair işaretler nelerdir?
Evli adamla işim OLMAZ.
Yanınızda çok rahat davranır, sizi çok hızlı tanıyabilir, eğer sevişirseniz cinsi münasebet gerçekleşmese dahi ustaca hamleler yapabilir, bazı konularda kadınlara karşı toktur özel bir şey bir hediye bir çıkma teklifi sunduğunuzda heyecan yapmaz. Onun dışında telefonunu karıştırmak ya da PC sini kurcalamak sizi büyük ihtimalle kesin neticeye ulaştırmayacaktır
Aldatan bir erkek olarak cevap vereyim bildirimlere bakmamak aramalara olabildiğince bakmamak kısaca telefona çok az bakmak toplum içinde fazla gezmemeye çalışmak çarşı insan içi bir yerde sürekli maske takmak aile çevre ve arkadaslarla tanıştırmak da ama yakın arkadaşlar erkeklerin. Böyle şeylerini saklar şahsen benim bütün arkadaşlarım beni bilir ama sevgilimden saklar o yüzden ben istediğim kızı tanıştırabilirim ama herkes tanıştırmaya bilir özellikle aile ile tanıştırmak istemiyorsa belliki çekincesi vardır
Bakın bende evlendim ayrıldım lakin evliyken iş yapmak dışında bir gün alyansimi çıkarmadım lakin geneli evli olduklarını saklarlar ben metroda otobüste alyansim var diye bana yanasmaya çalışan bir sürü kadın tanıdım işin garip tarafı ayrılınca alyans çıktı kimse bakmadı
İşte aralarında evli olupta burada kari kız peşinde olan birileri abuk subuk yorum yapan ve sırf konuşmuş olmak için yazan bir at sineği topluluğu var
Orneklere bakarsan sana yazan erkeklerin %90 evli
Evet haklısınız
Alyans var diye sokulanların ahlaksızlığına da maşallah hakkaten.
Onun için sorunun cevabını yanlış kişilerde arıyorsunuz direkt filtrele cinslerine sor inan onkar daha tecrübeli konuşurlar
Öyleler hakkaten ben de. fark ettim bunu
Evli kişileri göz önüne alarak düşün. Olur olmadik saatlerde telefonda ara konuşmaya çalış. eger devamlı telefonu açmamaya meyilli ise bu bir eksi not. en net çözüm tabi eski kimlikle oluyor bu, çaktırmadan kimliğine bak 😁
Cevap
55Cevap
Her istediğinde ona ulaşamazsın, o istediğinde sana ulaşır..
Stalk icin kullandigin hesabin varsa yoksa bile arkadaslarinin elbet vardir. Ordan istek at. Biraz konuşun. Evli oldugunu söyle, kocandan falan dertlen biraz. Sende ona sor evli misin diye. En net boyle ogrenirsin. Digerleri hep havada kalir. Bizzat sorsan bile dogruyu soylemez. Ama evli kadin numarası yapıp sorarsan rahat rahat söyler. Ben yapmistim bunu senin gibi şüphem vardi. Fake hesaptan istek attim, evliyim oyle biriyle konuşmak istedim falan dedim. O da evliyim dedi. Karısından falan dert yanmaya basladi. O sıra bir bahaneyle sohbeti sonlandirdim. Engelledim. Yuz yuze geldigimizde de yollarımızı ayırdım. Işe yarar bence dene
Ever doğru diyorsun kesin söyler bu yöntemle
Eğer evliyse:
1) Geceler konuşmuyor, yazmıyor
2) Genelde çalışıyorsa saat 18:00 den sonra müsait olamazlar
3) Eğer yaşı evliliğe müsait ve hala bekarsa, "Niye evlenmedin" diye sorarsan , bu yaşa kadar iş güç peşinde olduklarını, kariyeri seçtiklerini söylerler
4) Giyimleri çok temiz olur
5) Şahsi hayatından çok az konuşur, her zaman bu sohbeti geçiştirirler
6) Çok dominant tip olurlar
Peki.. ev dizaynı? Aslında ondaki birçok işaret bekar olduğuna yönelik ancak sosyal medyada evini görünce kafam karıştı renk uyumu var modern döşeli masa üstü süsü bile var
Bence bu kadın eli değimiş bir el..
Bekar erkeklerin ev dizaynı genelde klasik, loft olur. Eğer evinde heryer dantel falansa %100 o evli
Dantel değilde.. ev dizaynına bir kadın eli değmiş gibiydi.. bilemedim
Yani bunu anlamanın bariz bir yolu yok aslında size oynuyorsa anlayamazsınız.. Fakat konuşmalarından anlayabilirsiniz mesela günün her saati uygun olabiliyor mu yoksa uzun saatler iletişim kurmuyor musunuz gibi gibi.. Keyifli günler..
Bunun birçok yolu var ama tanışma sırasında sorulur, neden soramıyorsun. Ayrıca bildiğim kadarıyla bunu evli erkekler zaten saklama gereği duymuyor açıkça cevap veriyor, sende sormaktan vazgeçme ama cevap evli değilim derse araştırmaya devam et yine de...
çarka çıkmıştır zaten 3-5 kelime jargonundan laflar türetir amacı anlık durumdur ilersi olursa zaten evli ise ben evlıyım basımı agrıtma gelır silkeler giderim dıyecektır ama ilk etapta bunu bellı etmez. sosyal medya vermez ısım soyısım vermez tellerı gec acar ya da acmaz aksam hıc acmaz :) gerci bazılarının karısı un kurabiyesi oluyor adam yanında mesajlasıyor oda ayrı :) .
dikkatli olmakta fayda var.
işaret bulamayabilrisin. bazıları iyi oyuncu oluyorlar. evli, çocuklu olup akşamları, gündüzleri başka şeyler yapan erkekler de var... eşleri hiç bir şey fark etmiyor.
Bu kadınlar içinde geçerli
Bunun en iyi yolu şüphe duyduğun insandan uzak durmaktan geçer
Haklısınız teşekkür ederim güzel yorumunuz için.🙏
Kesinlikle öylee...
Geceleri konuşuyor diye rahatlama bence, ben de biriyle görüşüyordum hep geceleri müsait oluyordu ama evli çıktı. Genelde tutarsız davranırlar, iş ciddiye bindi mi kaçarlar, seni çevresiyle tanıştırmaktan kaçınırlar, hele de yaşı büyükse evli olma olasılığı daha çok yüksek.
Haklısın..
evli adamın seks derecesinde ritmik bir ayar yoktur.
ya çok istekli ve düzenli bir şekilde ister.
ya da seks den hiç bahsetmez
bu iki tip adamın evli olma olasılığı çok yüksektir
Bu kadar özel muhhabbetlere girmedim ki
öyle bir muhhabete girdiğin de ve sonradan anladığın ve çok sıcak bulduğun bu adamla ilişkini devam ettirirmisin bunu sor kendine
Yüzük.😀
Yüzük takıyor ama bukusiyorken çıkarabilir. Parmaktan belli olur.
Başka türlü kimlik. Ama onda da artık medeni hal yok. Birini inandiramamistim bekar olduğuma bir zamanlar.
Yaş müasit evliliğe inanmamıştır o yüzden
Olabilir mantıklı. Ama inanmamak gerekceleri seni ikna etmeli.
Öyle ki evlenmemiş bir insanın ilginç bahaneleri den öteye evlenmiştir konuşuyormuş gibiyse korkmak lazım.
Çünkü evliliğe dair bekar insanın aklına bile gelmeyen ya da önemsiz sandığı problemler vardır. Bu tarz şeylerden bahsediyorsa evli veya daha o ve evlenmistir.
Akşam belli bir saatten sonra seninle iletişimi rutin olarak azalıyorsa, üstü başı hep temiz ve düzenliyse evlidir.
Seni sabahları aradığı ve mesaj attığı ilk saatleri 1 hafta not al
Tamam teşekkürler😊
Saçları beyazsa evlidir kadın dırdırı ak düşürmüştür 😂
😂😂😂
Saklamak istiyorsa. söylemez ki
Beni isterse saklar biraz da istiyor gibi ama ben yüz vermiyorum
Sonuçta bana evliyim. derse ben onunla olmam ki
Ben erkeklerin sözlerine güvenmem. Kendim bir şeylerden emin olabiliyor olmam lazım
Onun evli değilim demesi hiçbir şey göstermez
Anladım hayel kırıklığı yalanlar arasında kalmak istemiyorsun ciddi senin düşündüğün gibi bir ilişki olsun istiyor sun olsa bile ama senin düşündüğün gibi bir ilişki ye garanti veremezsin ki hadi evli olamadığı ap açık net öğrendin başladığınız diyelim peki onun menfaatlerince ilişki yaşamaması Garanti verebilecekmisin her şey istediği n tat da güzellik te senin adına olmaması ihtimali de var
Yüzük takan kimse almadı yani cevremde tüm evliler alyanssiz. Gece ara demişler de hiç alakası yok aslında benim eski manit evliydi karısı geceleri de babasında kalınca rabat konuşurduk onla ama bunu sık sık yapmıyorduk evde olunca tek mesaj sen her gece aramaya çalış öyle anlaşılır 12 gibi 1 gibi
Bekar olsa dikkat çekmeye çalışır
konuşurken sağa sola bakar insanlar bakıyor mu diye
arabası ile filan hava atar😂
evli ise olgun davranır
Farklı bir yaklaşım olmuş😂😂
adama soramıyorsan evli bekar ne önemi var o zaman? adamla tanışırsın söyler. ama siz hoşlanıyorum diye gözünüz bir şey görmeyince umursamıyorsunuz. evli adam sürekli mesajlaşmaz özellikle akşamları. takipleşmez. kimliğini göstermez. hep kaçamak cevaplar vs verir.
Hali içler acısıysa kara kara düşünüyorsa mutsuzsa evlidir🙂
😂😂
Bir adam evli olduğunu belli etmek isterse anlarsın..
İstemezse anlayamazsın..
#Vesselam
Korktuğum da bu zaten
Onu tanıyan birilerine sorabilirsin
Öyle yapicam artık yapacak bir şey yok
Neden alyans takilmasi gerektiginin en net ispati budur. Hala riv riv eden var.
Kesinlikle katılıyorum.
Sosyal medyadan bak giyim kusamindan telefon saklamasindan vs vs
Giyim kuşam çook basit hep aynı şeyleri giyiyor değiş tokuş
Sürekli telefonunu senden saklıyorsa, masanın üzerine ters koyuyorsa, sessizdeyse, telefonla senden uzaktan konuşuyorsa veya başka bir telefonu daha varsa, arabasında yedek kıyafetleri vs varsa %99 evlidir veya başka biriyle de çıkıyordur.
Bir her zaman yazma su saatlerde yaz ara derse
İki telefonunu gizler sana gostermezse
Üç telefon geldigi zaman yanindan uzaklasip konusursa
Dort supheli hareketlerde bulunursa
Akşamları telefonunu açıp rahat konuşmalı özellikle görüntülü hafta içi iş çıkışı kendine nekadar zaman ayırıyor oturduğu semte el ele gezme telefonunu ortaya koyabilmek
Sorarsın zaten dürüstse doğru cevabı verir.
Anlamadığım bi konu bi insan evliliğini neden gizler
Gözü dışarda bir nam ussuzsa saklar.
Yazık evdeki karısına
Var öyle karaktersiz kalitesizler
Seni çevresiyle tanıştırmıyorsa şüphelenebilirsin. Evli bir adam en yakınlarıyla sevgilisini tanıştıracak kadar ahmak olamaz...
Telefonuna baktırmıyorsa ,
Her gün mesaj atmıyorsa
Ona kolay ulaşamıyorsan ya da aradığında özellikle akşam saatlerinde açmıyorsa falan
Gizli gixli telefonla konuşuyorsa ya da yanından gidiyorsa telefonla konuşmak için bence bu iyi bir işaret olabilir
Evli olup olmadığını öğrenmek biraz öğrenmek yani ancak tanıyanlardan ya da iyi bir takip ile
Takip mi edeyim yani😂
Ütülü elbise giyiyorsa cok temiz ise iş yerinde kahvalti yapmiyorsa güncel gıda fiatlarini biliyorsa
Kırışık gömlekle görünce bekar sandım ama emin olamadım.. olabilir aslında doğru diyorsun
Akşam bir anda kaybolur mesaj atmaz
Aksam aramaz
Haftasonu görüşür
Gece ara konuş. Aradığımda telefon açılmıyor ve daha sonra sana dönüyorsa...
Hafta sonları özellikle pazar sabahları ara konus vakitsiz zamansız ara. Eğer fısıldayarak konuşuyorsa yine iskillen. Yatak odabi görmek istiyorum vs de görüntülü ara...
işten cıkar cıkmaz telefonla konusuyorsa evlidir (eve geliyorum bir sey lazım mı hayatım konusması)
Her aradıpında açmaz. Haftasonları telefona bakmaz hep bi gizem vardır
Telefon görüşmelerine odaklan. Mutlaka eşi ya da çocuğu ile gün içerisinde birkaç kez konuşur.
Slk misin. Nüfus dairesinde tanıdığın falan yok mu.
Yok valla😂
aksam 8 9 10 arası arayın konusun musaıt degılım derse evlıdır yoksa bekardır ama hergun
Gömleğinin ütüsüne bak.
Çift ütü varsa kesin evlidir.
Oha yaa çok mantıklı çünkü sırf ütü meselesi yüzden evlensen mi diye düşündüğüm oluyoo dkdkffjjd
Bence eig hakediyor ddjfn
Akşamları bakmaz sabah belli bir saat sonrası yazar
Her an ulaşamazssn
Eve gidince takip et bak biri arıyor mu mesai bitimine yakın
sevgili olmak yerine arkadaş gibi olup, seni becermeye çalışacaktır
Bir gece ara ara wp son görülmesine bak. 23.40 ta kaldıysa sabaha kadar, bil ki evli :)
İlişkinin altın kuralı her zaman sorun.
Az cesaret iş yerine git doğru iştenmi bahsetmiş.
Baya zor soru bence bir şekilde arkadaşlarına falan sor
Telefon numarası varsa gecenin dördünde ara ve sohbet et. Mümkün olduğunca uzat konuşmayı.
Numarası yoksa sosyal medya hesaplarında forograflara yorum yap aşkım canım cicim seni özledim filan 😃
Üzerine tuz falan dök mü diyelim nasıl işaret lazımdı :/
Tuz döktüm o işe yaramadı bi tur çamaşır suyuna bastım o da sonuç vermedi makineye atayım diyorum sizce?
Bir de kutsal su dene tepki verirse kaç
Bakayım artık bulursam denerim
Telefonuna bak esim hayatim askim diye bi isim var mi
Gece geç saatlerde buluşmaya çağır ya da geç saatlerde ara konuş.
Sürekli çağırsın sürekli arasın gidemez
Birde kızın numarasını Süleyman usta diye kaydeder 😂😂😂
Gece ya da akşam konuşamaz belki mesaj atar ama konuşamaz
Siz evli misniz?
Değilim ama biliyorum
Akşam ya da gece konuşamaz mesaj atabilir belki ama konuşamaz
Mesajı da şu şekilde atar telefon elinde bir şeye bakıyor gibi atar. İş konuşmaya gelince ya dışarı çıkıp konuşacak ya da yürek yemiştir 😂😂😂
Aynen öylee😂
İz süreceksin sabırla. Zor işler
Hatta yazayım ben de bikaç tane:
Senle iletişim kurduğu saatler genelde aynıdır, haftasonu ortadan kaybolur.
Geceleri zaten yoktur, alyans cüzdandaysa mutlaka parmağında yüzük izi vardır.
Araşmaları sevmez, açarsa gerginliğini sesinden anlarsın. Telefonunu daima senden kaçırır. İmkanın varsa whatsappına gir insanların profil resimlerine bak. Zira hayri diye kaydedilmiş biri hayriye çıkabilir. Kolay gelsin 😊
Acı deneyimler seziyorum.. haksız mıyım?
Ayrıca teşekkürler:)
Rica ederim. Tecrübeyle sabittir evet 😊
Alnını 3 kere kaşıyorsa evli oluyor genelde
😂😂 ne alaka şimdi
Valla zor söylemeden bilemezsin ya takip etcen arastircan ancak öyle yoksa ogrenemezsin
Bende alyans takmıyorum ama evli olduğumu hareketlerimden belli ediyorum olay kafada bitiyo profesyonelse işaret vermez
Bitik halde olurlar genellikle
Ay bunun da bitik bir görüntüsü var hakkaten
Kadın dırdırından bıkmıştır zavalli😂
Çok öyle dırdır dinleyecek bir tipi yok ama olabilir tabi😂
Yüzük parmağındaki ize bak
İz yok eski fotolari da gördüm orada da yüzlük yok
Ya hiç takmiyor ya da bekar
Sana sürekli yazmaz , özellikle günün belli saatlerinde hiç yazmaz.
Fake hesapla konuş. Arayip kendini rezil etmene gerek bile yok
ailesiyle tanışmaya çalış, gece uyku saatlerinde ara
Akşam seninle sık mesajlaşmaz, sesli ve görüntülü konuşmaz.
illa bi yerden anlarsın
İllaki samimi olsam anlarım ancak samimi olmadan anlamak istiyorum evli adamla işim olmaz.
onunla muhattap olan bir arkadaşın yok mu
Var aslında ama ağız arıyorum işte doğrudan sorabilsem her şey netleşecek ama ona ilgim kulağına gitsin istemiyorum ya da bilinsin
sosyal medyada çocuklu resmi var mı mesela?
Yok
Gece ara ve konuş :D
Herkes bunu yazmış demekki işin sırrı bunla çözülüyor😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?