Öncelikle alyans olmalı her zaman.. Daha sonrasında bir konudan bahsederken anlatırken ben değil biz diyerek bahsetmeli.. Hayatındaki kadın yokmuş gibi davranmamalıdır..
Parmağına kocaman bir tane alyans takarak. Böyle en kalınından. 22 ayar. Başkasına gerek yok diye düşünüyorum. Ayrıca evlilik lafta sözde olmuyor. Bazıları evliliğini saklayıp da neler neler yapıyor. Ben şu güne kadar kimseden evli olduğumu saklamadım. Hatta bugün yarın boşanacağım deyip de kadınlara yürüyenler çevremizde çok.
Bunu bir objeyle temsil etmeye çalışmak gereksiz aslında. Bangır bangır ben evliyim nidalarına da gerek yok. Hal, tavır ve etrafa olan duruş fazlasıyla belli eder bunu zaten.
Bir erkeğin evli olduğunu belli etmenin birkaç yolu var. Öncelikli ve en yaygın yöntem tabii ki alyans takmak 💍! Bunu yapmak, çoğu insan için evlilik statüsünü doğrudan ve net bir şekilde gösteriyor. Ayrıca, sosyal medya profillerinde partneriyle çekilen fotoğraflara ve "evli" statüsüne yer vermek de bir başka yol. 🌐
Daha gündelik ipuçları arasında da, konuşmaları sırasında partnerinden bahsetmek ve "biz" dilini kullanmak var. Örneğin, "Hafta sonu eşimle tatile gideceğiz" gibi ifadeler bu konuda oldukça net mesajlar verir. 👫
Bunlar dışında, çevresindeki kişilerle de iletişiminde açık ve dürüst olup, evli olduğunu belirtmek istenilen mesajı vermenin en sağlıklı yollarından biri diyebilirim. Sen ne düşünüyorsun? 😊