Nişan atma sebepleri?

Nişanlım ile 1 sene önce konuşmaya başladık normalde birbirimizi tanıyorduk ama konuşmuyorduk sonra uzakta olduğu için en fazla 3 kere görüştük ve nişanlandık ben süreci uzatmak istedim ama o yüzük yüzük diye tutturdu cunku adamakıllı zaman bile geçirememiştik. Ailem de ilk başta kimse onu istemiyordu ben sevgisine bana değer vermesine güvenerek devam ettim. Nisandan sonra büyük yalanına rastladım ve güvenim biraz sarsıldı. Nişanlandıktan sonra sürekli tartışır olduk 4 aydır nişanlıyım ama mutlu olduğumuz gün sayısı 1 ayı geçmez bu sebebten ötürü ben nişan atmaya karar verdim daha doğrusu son olan olay benim güvenimi tamamen sarstı. Instagramin şifresini unutmuş benden istemişti bende uzun süre girmiyordum bi gireyim dedim ona şifreyi vermeden önce sonra arama kısmı genelde temiz olur arama kısmında aranan bir kaç kişi ben ablam onun bir tanıdığı bayan ve biri daha vardı üstüne bastım kızın istek gönderildi yazıyordu ortak arkadaşları da vardı. Ve o gün hesabı çalındı bana yalvarmasana rağmen ben inanmadım cunku nisanlanmadan önce sosyal medya ile alakali bir kaç defa denk geldiğim olaylar oldu sonra üstünü kapattım devam ettim siz bu konuda ne düşünürsünüz benim yerimde olsanız?
Nişan atma sebepleri?