Nişan atmak için bahaneler nelerdir? Detaya göre cevap verebilir misiniz?

Benim abim bir tanıdık vesileyle bir kızla tanıştı kız Niğde Bor da oturuyor biz Ankara'da kız 23 yaşında lise mezunu ve sadece özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde çalışıyor, ilk başlarda abim ile tanıştığı zaman kız 23 yaşında 79 kiloydu abim ben kilolu birisini istemem zayıfla daha 23 yaşında böyle ileride hamilelik döneminde falan çok sıkıntı olur dedi babam da bu yüzden kızı istemedi ama abim babama karşı geldi, neyse isteme, söz, nişan hepsi oldu.

İlk başlarda sadece mutluluk isteyen kız yok şuraya gidelim burada gezelim diye hesabını kitabını bilmeyen biri oldu ve çok inatçı oldu, annem babam evini aldı içinin eşyasını aldı herşey tamam kirada bile oturmayacak mutfağına varana kadar yapıldı, ama bu görgüsüz gibi gösteriş yapmak peşinde gezmek tozmak peşinde annemde çok fazla para harcama demiş abime bu hanımefendi bu mesajı görmüş bugün annesi arıyor işte biz evlense dahi kilo vermesine karşıyız biz böyle seviyoruz, yok efendim sizin oğlunuz niye evlenemediği belli oldu bilmem ne demiş telefonda, mağazaya gelinlik modelleri bakmaya gittiler bu kilolu olduğu için olmadı ve özel dikilmesi istendi, yok işte Kayseri ya da Adana'dan 8 bin TL kiralama istiyormuş kuyruklu olacakmış, patronu demiş ki evlendiğin kişi buraya gelsin, kısacası hem görgüsüz hemde abimi elinin altına almaya çalıştı olmayınca da hanımefendi geri vites yaptı ve hemen ayrılalım diye mesaj atmış ve Instagram hesabından ne kadar fotoğraf varsa abim ile birlikte olan kaldırmış, sizce de bunlar bahane değil mi?

Zaten o gün annemin para harcama mesajını gördükten sonra gitmek istemişti, bu arada cimri değiliz ama kurnazlık yapıyorlar.

Biraz uzun oldu ama fikirlerinizi bekliyorum, ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Birde abim çok fazla annemin babamın ağzına bakıyormuş onların dediğini yapıyormuş, başında diyet yapmasını istediğimizi bilseler bitirirlermiş, evlense dahi kızın babası basar gelir Ankara'ya karışır istemezmiş
Güncellemeler
+1 yıl
Benim anlamadığım bir nokta var özellikle yorum yapan kızlara soruyorum Bizim buradaki amacımız kızın kilo vermesi değil zaten biz O noktaya açtık herkes olduğu gibi kabul etti Ama kızın tek yapmak istediği abimi elinin altına almak kusura bakmayın ama yok para harcayacak gezecek demişsiniz benim annem babam 100 bin lira daha evlenmeden önce harcadı evi eşyası onların yapması gereken her şeyi de biz yaptık bizde enayi değiliz.