2 haftadir konuştuğum birisi var flört gibiyiz
bu hafta buluşmaya teklif etti tamam olur dedim
bana dedi ki yürüyüş yapalım parkda...
neyse dedim bir yerlerde oturalim sonra dolaşırız diye yok gezelim dedi
bende niye ki iyi olur insan içinde dedim
burada sinirlendi ne yani insan arasında olunca daha mı güvende hissediyorsun dedi bende evet dedim
dışarda yürüyünce insan yok mu sanki dedi
bana küfür etsen daha az acıtırdı bu dedi
bende dedim ne bekliyorsun nekadar sacma şu düşüncen dedim senin bunu teklif etmen bile saçma dedim. Biz seninle sevgili degiliz hatirlatirim dedim ne alakasi var onla dedi vs.
yani sizce bu çok sacma degil mi ya
acayip sinir oldum hayatımda bir erkek bana dolaşmaya gidelim demedi veya "bana güvenmiyorsun" fikrini empoze etmeye çalışmadı yani görende 20 senelik evliyiz sanki...
bu hafta buluşmaya teklif etti tamam olur dedim
bana dedi ki yürüyüş yapalım parkda...
neyse dedim bir yerlerde oturalim sonra dolaşırız diye yok gezelim dedi
bende niye ki iyi olur insan içinde dedim
burada sinirlendi ne yani insan arasında olunca daha mı güvende hissediyorsun dedi bende evet dedim
dışarda yürüyünce insan yok mu sanki dedi
bana küfür etsen daha az acıtırdı bu dedi
bende dedim ne bekliyorsun nekadar sacma şu düşüncen dedim senin bunu teklif etmen bile saçma dedim. Biz seninle sevgili degiliz hatirlatirim dedim ne alakasi var onla dedi vs.
yani sizce bu çok sacma degil mi ya
acayip sinir oldum hayatımda bir erkek bana dolaşmaya gidelim demedi veya "bana güvenmiyorsun" fikrini empoze etmeye çalışmadı yani görende 20 senelik evliyiz sanki...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tenha yerlerde asla bulusmani tavsiye etmem, zaten sen cok akillisin olmaz demissin. Oylelerine guvenmeyeceksin bence konusma onunla
Aynen arkadasima bjde sordum bana
dedi ki cocuk sana or. pu muamelesi yapmis diye
resmen hangi akli basinda bir erkek parka dolasmaya davet eder ki
sanki kafeler cuvala girmis pislik irz dusmani allah bilir o pis aklindan neler gecirmis.
Sal sal sallll... Başka bir şey demiyorum. Sana güveni vermeden böyle konuşuyor. Anlayışsız... Kız evladıyız korkarız elbette.
Aynen manyak midir nedir
Normalde hayatima giren erkekler hatta bana derdi kendini iyi hissedecegin bir yer söyle oraya gidelim diye
bunun teklife bak
arkadasima dedim sana or. pu muammelesi yapmis dedi
Muhtemelen eğer gitseydin sonra anlaşamasaydın zaten orspsn sen yoksa tenhaya gelmezdin der. Bunlar böyşe
valla aynen agzin bal yesin
bide yasi 29 yani hangi akla hizmet
İmşallah devam etmiyorsun iletişime? Bu seni mahveder...
işte bu olay bugun 2 3 saat önce oldu
bitiricemde sinirimi atamiyorum
Laflaşma bile. Sadece anlaşamayız de o kadar. Her yerden yok et seni görmesin. Bazıları takıntı yapıyor
aynen takinti yapmasindan korkiyorum zaten
manipüle etmeye çalışıyor seni tabii ki kalabalık yer isticeksin ilk buluşma bu saçma sapan tepkiler vermiş
Işte kime sorsan kalabalik yer ister
kim parkta gezmek ister ki ilk bulusmada
hani yillarca sevgili olsakda kabul etsem dimi
aynen sevgilin olsa neyse yani heryere gidersin tanıyorsun netice de
asıl ilk buluşmada kendisi kalabalık yerleri teklif etmeli
aynen yani bana demek istiyor ki aslinda
bana güvenme ben güvensizin tekiyim...
bulusmicam bitirecem cocukla ya gicik oldum
hatasını anlasa bari
anlamaz inat o
baska seyler anliyor hep
neyden anlıyor
yok yani ben A diyorum B dedin diye sinirleniyor
Bence sana dokunmak veya seni öpmeyi kafasına koymuş 🙄🤔
dimi banada öyle geldi
arkadasima söyledim bana dedi resmen sana or. pu muamelesi yapmis
bir kadina denir mi boyle bir sey dedi...
bitireyim dimi?
Aslında okadar kötü bir şey değil çocuğun dediği ama o çocuk bunu deme şeklinden kendisinin çocuk aklı olduğu ve karşısın sakini düşünmeyen birisi olduğunu gösteriyor bu yüzden ayrılmalısın. Yoksa ilk önce seninle normal bulussa. Buluşma iyi geçince de yalnız olsak daha iyi olurdu dese sende etkilendiysen olabilir diyebilirdin ama o çocuk işte daha 🤷🏼♂️ vakit kaybetme onunla
cocuk resmen senle yasit ama bu kafa normal duzgun bir erkek kafasi degil
aynen 2. bulusmaya gezsek
veya bi yerlerde oturdukdan sonra dolasalim dese gayet olumlu bakardim
ama bide sanki bana nasil güvenmezsin demeye getirdi sanki babamin ogluda 2 haftalik ne oldugu belirsiz varlik
Senin yerinde olsam farklı cümleler ile hitap ederdim ona. Yaptığı yanlışı görsün diye ama uğraşma bitir. bu arada siz kaç yaşındasınız
bitiricem zaten ya
ben 27 o 29
Adınıza üzüldüm. Bu yaş tan sonra hayatınıza aldığınız kişi gelecek düşündüğünüz kişi olur. Ve flört dönemi dediniz yani o kişiyle ileriye gitmeyi düşündünüz. Ama beyfendi bin düşünceleri farklı. Sizi koyduğu yer farklı. Değerinizi bilememiş. Onu heryerden engellemeyi unutmazsın değil mi
Işte şansim yok bu konuda maalesef
evet engellicem ama cok yakiniz ve bulundugum mahalleyi biliyor
gelir takip eder ne bilim basima bela almakdanda korkuyorum yani bunu teklif etmesi zaten kafadan iyi olmadiginin bir göstergesi bence
Gelip takip edemez , veya başına bela almazsın. Engellersin olur biter sorun olursa sevgilim var dersin. Burada beni takip et. Birsey olursa sevgilisiyim derim veya sana fikir veririm. Dağ başı değil burası. Eğer o kişiliğiyle böyle bir şey hissettirdiyse sana zaten onu engellemek zorundasın. Senin gibi bende yalnızım. Şans yok veya kismetimiz kapalı ama böylesil kişilerlede emin ol konuşulmaz bile
Ill buluşmada bu kadar yuz verirseniz olcağ budur hiç mi sevgiliniz olmadi teçrube 😊
niye yüz vereyim ki ne alaka?
karakterle alakali bu
simdiye kadar tüm erkekler bana senin iyi hissetigin yere gidelim dediler
veya kendileri kafe vs. olsun istediler
ilk defa bunda boyle bir sey yasadim yani...
Neblim oyle konuşuosunki acemi gibisin dikkat kendine derim kimin ne oldu belli değil İstanbul'da mi oturyosun bilmyorm ama kimseye guven olmaz yani
boş ver,