''O zaman Pera..''
#smellsmoke

"onsuz" yapabildiğim kişiler var ve asıl onlar olmadan yaşayabildiğimi farkettim. Hemen hemen herkesin hayatında bir kere de olsa karşısına "o olmadan yaşayamam" dedirtecek biri çıkmıştır. Genelde devamında zaten bir şekilde olmuyorlar ve sen yaşamaya devam ediyorsun, etmekte zorundasın. Kimse vazgeçilmez değil, kimseye de vazgeçilmez olduğunu hissettirmemek gerekiyor. İşte o zaman kendilerini kaybetmişçesine hata üstüne hata, seni üzecek ne varsa onları yapıyorlar teker teker ve "nasıl olsa affeder" diyerek zerre de pişmanlık duymazlar. Sanki garantilemişler, ellerinden altında tutuyorlar. O orada dursun da, kendisi o yokmuşçasına keyfine baksın...
Bunu çok dedim..
Bugüne kadar tabi.. Yani çok kişiye değil, bu sözü çokça tekrarladım..
Her şeye bir umut var diye onsuz olmuyor dedim..
Yeterki umut olsun. Az bir ışık..
O varsa her şey mücadele ederek elde edilirmiş.. Samimiysek bunda.. Sonra baktım ki onunla imkansız.. Çare yok, çözüm yok, oluru yok.. O zaman da mecbur "pes" diyorsun.. Vazgeçiyorsun, mecbur bırakılıyorsun.. Onsuz olmaktan başka yol kalmıyor sana.. Elini eteğini çekiyorsun her şeyden.. Kalmanın anlamı yok.. Ona gidişini izliyorsun.. Böylece için eziliyor.. Kalmak mümkün mü?
Hangi sıfatla?
Adı ne, konumun ne diye soruyorsun kendine.. Bakıyorsun, hiçbir yere koyamıyorsun kendini..
"Onsuz olmak zorunda artık" diyorsun..
Tesekkur ederim..
Rica ederim..
Bence olması gereken bir çelişkidir. Çiftler bir birini umursuyorlar ki tartışma oluyordur. Bazı konulardaki anlaşmazlıklar sonucu inanımaz kızmak ve kavga etmek; akabinde bi barışıp bi kötü olmak, iyiyken bile sapıtmak, kötüyken düzelmeyi istemek, ilişkinin idamesi için, gösterilen çabalardır. Aksi takdirde elma şekeri tadında bir sap kalır ortada.. Belki vardır/belki yoktur masal tadında..
Yok öyle bir dünya onla olmuyorsa öylede bi onsuz olurumki dans ederek giderim. Ben onla olmayacağına inanmışsam arkama bile bakmam. Beni bu çıkmaza sürüklerken aklı nerdeydi diye sorarım adama.
https://www.youtube.com/embed/MP9PW0iMtrgYanlış zamanda aklı başına gelenden bana hayır gelmez. Bende acı çekmişimdir bu noktaya gelirken. Ben acı çekerken o keyif sürmüşse bugün gitme vaktini getirdiyse onsuzluk cennet bile sayılır bana. Bu saatten sonra sevgisini başına çalsın. Giderim ben...
Geç gelen sevda sözlerinin de, sevdanın da, sabrının da sükunetinin de canı cehenneme.. :)🚬
Cevap
8Cevap
Belirsizlik beni takıntıya sürekler. Her gün acabalarla yaşamak hayatımı kısıtlar. O yüzden böyle bir durum yaşamam, yaşamıyorum.
Aşk hep biraz böyledir aslında. Hem onunla olunca olmuyor hem onsuz kalınca olmuyor gibi gelir insana.
Hayır yok.
Olmayan hiç olmasın artık diyorum.
Belki yapamam ama, ilerleyen zamanlar da bal gibi de yaparız. Sonuçta kimse unutulmaz değil.
İki arada bir derede kalınan bir ilişki.
Sevmediğim bir durum.
Yok çok şükür, açıkçası böyle bir ilişki olacağına olmaması daha güzel...
Ailem.
Ne onlarla ne de onlarsız.
Bazen yanlarında çok sıkılsam da uzakta da özlem cekiyorum. Hele ki annem benim herşeyim canım. Yan yana çok kavga ederiz ama onsuz da olmaz.💥
Evet var. Onunlayken her sey cok guzel bi sure sonra olup olmadik seyler oluyor eger cok buyukse ayriliyoruz. Ayrilinca da kendımı kaybetmis ruzgar nereye götürürse oraya giden yorgun birine donuyorum. Onu cok ozluyorum en küçük sey bile onu hatirlatiyor. Ya ben yaziyorum ya o. Sonunda barisiriz genelde barismadigimiz tek tartısma Şu an ki oldu, bilmiyorum cok agir. Ne onunla oluyor ne onsuz olabiliyor.
Hayır yok...
Capri sun
O bensz yapabiliyor burada kilit cümle bu... gerisi önemsiz o yüzden
Yok 😒
bazen iyi diyorumda😎
bazende kötü oluyor be🙁
Artık para para :)
daha bu söze layık ola bilecek biri çıkmadı karşıma
Kesinlikle var varlığı çok can yakıcı ama yoklupu boşlukta gibi hissettiriyor
bana bu cumleyi kullanan biri var ve beraberiz 💋
Hayır yok öyle biri keşke olsa
Sorma öyle biri varki tüm dengem yerle bir oldu...
hayır yok olmasın da zaten
Hayır yok herkes gitmekte Özgür
Olmaz olur mu. 5 yıldır...
Var canım eşim 😘☺️
Evet var 🙁
@sudesiyahseven. Ben esimmmm, ayrıca gördüm. bildirim geldi. Az önce. 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Sen beni mi stalkliyorsun. Yerim seni ya. Minnosummmmmm. Jelibonlu ayicigimmmmmmm ya. 🙈🙈🙈🙈☺️☺️☺️☺️🤗🤗🤗😻😻😻
Yaaa 😅🙈 Hemen geri engelledim, nasıl gördünnn
🙈🙈🙈🙈🙈😂🙈😂🙈🙈😂😂😂😂
Seni seviyorum yaaa. Bebek suratli aşkım. ya
Kıyamam sana ben. Oyyyyyyyy oyyyy esimmmmm oyyyyyy minnosummmmmm. 🙈🥰🙈🥰🙈🥰🙈🥰🥰🙈🥰🙈🥰
Yok.
Artık yoks🎊
Var sanırım
Yok Allah'a şükür
Var eski sevgilim
Var...
Yok.
Yok olmayacak da.