Eşim zayıflamıyor ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin?

6 aylık evliyim eşimin kiloları o kadar fazla ki her yeri dımbıl dımbıl olmuş vücudu hep çatlaklarla dolu selülitleri çıktı üstelik sigaraya başladı ve aşırı şekilde horluyor o yüzden uyuyamıyorum her gün işe uykusuz gidiyorum mecburen yatakları ayırdık 3 aydır ayrı ayrı uyuyoruz horlamasının nedeni aşırı kiloları ve sigara içmesinden dolayı genzinde ve burnunda problem yok. Eşimle evlenmeden 2 sene öncesinde sevgiliyken eşim 80 kiloydu rahatsız oluyordum kendisine söyledim ama pek sorun etmiyordum zamanla fazlalıklarını vereceğini söyledi. Kendim sporcuyum hayatımda bana spor konusunda eşlik edecek yaşam biçimini ona göre şekillendirecek birini istiyordum hayatımda lakin oda bana spora başlayacağını söyledi fakat sözünde durmadı. Sağlıklı besleneceğine sigara ve abur cubur yemeyeceğine yemin etti ve ilişkiyi ilerlettik, bende inandım o zayıflasın diye maddi ve manevi tüm imkanlarımı seferber ettim şu an kendisi 95 kg oldu. Eşimden mükemmel fizik beklemiyorum fakat kendini çok saldı sadece kilo boy endeksinde olmasını istiyorum sağlıklı beslenmesini istiyorum. Kendisini defalarca uyardım kilolarından çok rahatsız olduğumu cinselliğimizi etkilediğini kıyafetlerinin kendisine uymadığını gözüme çekici gelmediğini aşırı rahatsız olduğumu defalarca söyledim, benim ailem ve kızın ailesi onu defalarca uyarmasına rağmen zayıflamıyor.. Eşim çalışan biri gerekirse işi bırak spora başla ben sana bakarım dedim ama yine yapmıyor aşırı abur cubur ve yemek yiyor.. Rahatsız olduğumu her seferinde dile getiriyorum ama beni umursamıyor bile. Sürekli bu konu yüzünden tartışıyoruz ve sürekli bana bahanelerle geliyor sizce ne yapmalıyım? Hem benim ailem hem eşimin ailesi kızı defalarca uyarmasına rağmen hiç bişey yapmıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Değerli yorumlarınızı bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Değerli yorumlarınız bekliyorum..
Eşim zayıflamıyor ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin?