Öncelikle düzenli iletişim kurabildiğin, karşılıklı ortak değerler paylaşmaya istekli biriyle tanışabilmelisin. 😃 Seni sen olarak tanımaya açık ve niyetli? Evet önce tanışabilmek gerekiyor. Ama sorun şu ki, kimsenin alnında kişilik ve karakterlerinin bir özeti de yazmıyor. Ve maalesef bu yüzden her on kişiden belki sekizi olumsuz örnekler yüzünden doğru insanlarla karşılaşma ümidini, morel ve motiveni kaybetmene neden olacak. 😂 Bazen çok mutluyken aldatılacak, huzurluyken terkedilecek veya sakinken sakin beklerken vazgeçileceksin. Ama dur daha her şeyin başlangıcındasın. 😵 Olaki biri seni gördü, tüm niyetin ve davranışlarınla zaman içerisinde seni tarttı ve sınadı.. Hadi gel ben varım tanışalım dedi. Bak o zaman bir ümidim var işte 😂 Kararını vermiş, tanımış görmüş etmiş, düşunmüş, niyeti belli alacak seni. Bak bu olabilir işte. 😀 O zaman elinden geleni yap. Ama diğer türlü hiç ihtimal vermiyorum yaw 😃
Süpermarkete alışverişe gidiyorsun birşeyler alıyorsun sonra ödeme için kasaya gelince kasiyere bakıyorsun eğer güzelse parmaklarına bakıyorsun yüzük var mı yokmu diye. Eğer yoksa aldığın ürünle birlikte kasiyeri hanım kızı pardon gelin adayını da vereceği poşetin içine katıp çıkıyorsun. Veya bir tekstil mağazasına gidiyorsun mesela iç giyim mağazasına gidiyorsun birkaç parça atlet - baxer falan almana yardımcı olmak için sana yol gösteren bayanı şöyle bir süzüyorsun eğer parmağında yüzük falan yoksa iç giyim ile birlikte onu da alıp poşete koyup çıkıyorsun. Bu kadar basit işte ya. 😁😃😆😂
Bir söz vardır, herkes aşık olmak için doğru insanı arar ama kimse doğru insan olmaz diye. Sanırım kendimizde buluruz. Tabi bazen doğru olduğun halde yanlış insana denk geldiğin zamanlarda olabilir. Bu da seni doğru insana yöneltiyor. Hint felsefesinde diyor ya
Karşına çıkan kişiler her kimse, doğru kişilerdir. Bunun anlamı şudur, hayatımızda kimse tesadüfen karşımıza çıkmaz. Karşımıza çıkan, etrafımızda olan herkesin bir nedeni vardır, ya bizi bir yere götürürler ya da bize bir şey öğretirler.”
O yüzden ancak kendinde bulabilirsin evlenilecek kızı ☺️
Ahhaha 😄2 gündür evlilik sorusu soruyorsun evlenmeye mi karar verdin? 😄 Bence reel de tanışman gerekir. Tanıman gerekir. Yani güvenilirlik açısından önemli. İş ortamı, okul ortamı.😄 Sanal siteler, burası
Bence evlenilecek kız kesinlikle sanaldan olmamalı. Yani siz de sanal işine girişmeyin. Uzaktan sevgiliymiş felanmış fişmanmıs çok arkadasımın canı yandı bu konuda. Karsıt görüşte olanlar da elbet bir gün benim gibi düşünmeye başlar bi tarafları acıyınca (%0,0001 lik istisna iyi sonuç olabilir belllki) Bu sebepten ötürü doğru kız kesinlikle yüz yüze gördüğünüz ve bu olabilir dediğiniz kızdır. Birisi hosuna gittiyse git konus cekinme reddedilirsen bişi kaybetmessin ama kabul edilirsen belki de hayatının arkadaşını bulursun.
Karşılıklı sevgi ya da istek olmalı şöyle insan iyi anlaştığı birini ister hayatında bu noktada ortak noktalar önemlidir. tanıştığın yeri hayat çıkartır karşına gerisi kişiye kalmış
Bu gökten düşmez biri ile tanış mesela yani gerisi bir şekilde bağlanır doğru insansa, camdan baktığın birine ya da dolmuşta gördüğün birine de aşık olabilirsin burada söylemek önemli
Siz de öyle bir kategori yapmadığımı umarım anlarsınız, ben evleneceğim bir kızı nereden bulurum diye sordum. Yani eğlenilecek kız evlenilecek kız gibi bir şeye girmedim. En kötüsü de yanlış anlamak veya anlaşılmak olsa gerek. İyi akşamlar dilerim.
Burhan Altıntop, "bağa bi gız bulun" diye televizyon programına katılıyordu Avrupa yakası dizisinde. Ama senin yaş bir tık ufak, hatırlamıyor olman normal :)
Bunun tam olarak bir yeri yok. Tamamen şans meselesi. Ben mesela Ukraynadan buldum ve hemen evlendim. her şey birdenbire gelişti. 5 yıl su gibi akıp geçti. Bir ömür böyle devam etmesi her ilimizin de ortak düşüncesi.
Öyle bi kız yok, hiçbi kız durduk yere evlenmek istemez Ya biri onu korusun diye ya para için ya nafaka için evlenir Kızları da tanıyorum geneli böyle Ben evlilik düşünmüyorum, boş bence
Bunun bi okulu yok bence evlilik düşünen her kız evlenilecek kızdır mesele uyuşmak ve iyi anlaştığın biri olması gerekir ha genelde el değmemiş olsun deriz dimi ama aslında öyle olmaz çünkü daha önceki yaşanan seni ilgilendirmez seninle olduktan sonra yaşadıklarıdır önemli olan
Valla sız erkeklere asla yaranılmaz bı kere bı kadını eglenmelıkkkk dıye objelltşren o Arap beynınıze yazık, sıze normal ama kızlar ıcın evlenılcek erkek arabası evı maddı durumu olan erkekler olunca hemen paragöz sıfatını takarsınız musluman erkekler cıdden gerı kafalı
kardeş ben evlenecek kız diye soruyorum ne alakası var yani evlenecek kız arıyorum demişim, eğlenecek bilmem ne diye ayrım yapmıyorum, evlenmek için görüşeceğim kişiyi nereden bulabilirim diyorum, bu kadar düşmanca okuma soruyu..
Evlenıcek kız ne oluyo sizin zihniyetinlzde bakıre erkegın sözünden cıkamayan ev kızı, pısırık, oğlanın annesı akrabaları ezince ses çıkarmayan cunku neden saygı dimi
Siz tc erkekleri ve Arap erkekleri aynı kafada da ondan sen istisnaysan bilemem ama evlenilecek kız diyen erkeğe de güven olmaz bu yaşına kadar kim bilir neler yaptın sen evlenılecek erkek misin once onu tart
bak dostum evlenilecek kızı, şu eğlenilecek kız bu evlenilecek kız olarak sınıflandırmadım, diyorum ki EVLENEBİLECEĞİM bir insanı nereden bulabilirim? bak soruyu düşmanca okuyorsun hala... istediğini düşünebilirsin ancak ön yargılı birisin ve bu seni yorar. ben sana iyi geceler diliyorum :)
Valla başlıkta kocaman EVLENILECEK KIZ yazıyor bazen erkeklerın çoğu seyı hak ettıgını dusunuyorum sen bilirsin ıyı geceler kapana kısılınca tüyersiniz
Çile genç iken çekilir. Hayat 40ından sonra başlar tabiri bunun içindir. Çünkü o zamana kadar çocuklar ayağını yere basacak ve kendi kendini idare edecek yaşa gelirler. Mesela meslek lisesini bitiren genç artık işe girip çalışacak yaşa erişmiş anne ve babanın üzerindeki yük azalmış olur.
Hadi bakalım nereden çıkıyor birisi de nereden oluyoruz onu söyle o zaman, evdeyim sosyal ortamım yok hadi bakalım bul bana bir tane o zaman sorunun saçmalığını kabul edeyim kardeş
İş yerimde yok, okulumda bitti öyle okuldan bulmak kalmadı, sosyal hayatım okul çevremdeki arkadaşlarımdı zaten... sosyal medyada bir tek burası kaldı... bir yağmur yağsın ama
Kızları evlenilecek ve eğlenilecek kategorisine koyan biri eğlendiği kızları bşr kalemde silip hayatına kimseyi almamış birini tercih ediyorsa bence o erkek evlenilecek erkek değildir.
Evlenilecek kız bu zamanda yok. Kızlar için aslolan şey bir kez nikahlanmaktır. Nikah kıyılıncaya kadar iyi görünürler, nikahtan sonra foyaları meydana çıkar.