o zaman biraz başınızı ağrıtıyım arkadaşlar çok uzun bir yazı olucak şimdiden söyleyim. Bir kızı seviyordum sonra onunla konuşmaya başladık. Ama işte ben ne yazıkki çok fazla seviyordum. Onunki ise sadece hoşlantı. Bu durum başta çok sorun olmadı ama sonrasında ben kendimi hep mutsuz hissettiğimi fark ettim. Sonra bana bir kez hafif kafası güzelken ben seni çok sevmeyi denedim ama yapamadım diyince bitirmem gerektiğini anladım. O gecenin sabahında biraz uzaklaşalım dedim ama bunu demek bile beni çok üzdü. Sonra beni bu kızın bir arkadaşı teselli etti. Sonra beni sevmeye başladı. Ben de onu sevmeye başladım bana iyi geliyordu. Ama o eski kızla karşılaşınca ona hala özlem duyduğumu fark ettim. Çok sordum kendime neden olmadı diye ama olmayınca olmuyor işte. Özlem sevgi bir yere kadar hayat devam ediyor. Özet geçmeye çalıştım.
Özlem duyduğum iki kişi var. Eski benliğime özlem duyuyorum. Ona sahipken huzuru bulabiliyordum. Eski kız arkadaşıma özlem duyuyorum. Ona sahipken hep mutluydum.
Keşke demiyorum, iyi ki de demiyorum. Hayata kayıtsız, donuk ve hatta sönük gözlerle bakıyorum. Karavana atılmış bir ok gibi yolumu bilmeksizin gidiyorum.
Ailem, kuzenlerim ve arkadaşlarım dışında kimseye özlemim yok. En çok onları özledim. Dün kuzenimle mesajlaşıyoruz o kadar çok o özlemi hissettim ki. Telefondan içeri girip yanına gidesim geldi. Her birini ayrı özledim♥️♥️
Merhaba Sevgililer günü ama ben bugün en sevdiğimi, dostumu, arkadaşımı, evladımı özlüyorum... Bıraktığı bi boşluk var ve sanırım hayatım boyunca kapanmayacak. Onun dışında özlem duyduğum birisi yok 🙏🐈
Evet genelde sürekli onu rüyamda görüp onun bir kez olsun 2 yıl içinde rüyasında olamam herşeyi açıklar zaten değer haketmeyen insanlari özlüyoruz hakeden insanlar olsaydı zaten coktan yazışıyor olurduk.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eşım☹️☹️☹️☹️Cok özledım farklı ülkelerdeyız ve en az bı dört beş ay daha ayrıyız ama cok özlüyorum 😣
Üniversite yıllarıma, o zamanki arkadaşlarımla geçirdiğim zamanlara özlem duyuyorum. M. Y. isminde bir arkadaşım vardı misal. Güzel huyluydu. Onunla vakit geçirmek güzeldi.