Kaldım kara bulutların ardında, yolumu bulamadım. Uçtum acımadan, kırdılar kanadımı ve kolumu. Şimdi kime desem bilmem, dermansız dertlerimi. Sustum, “olmadı” diyemedim, bağladılar dilimi. "Babama"

Kaldım kara bulutların ardında, yolumu bulamadım. Uçtum acımadan, kırdılar kanadımı ve kolumu. Şimdi kime desem bilmem, dermansız dertlerimi. Sustum, “olmadı” diyemedim, bağladılar dilimi. "Babama"

Evet var, 2018 yılında dedem, yani annemin babası vefat etti. Onun ardından bir yıl sonra, 2019’da anneannemi kaybettim. İkisi de benim için çok kıymetliydi çünkü aslında onların ellerinde büyüdüm. Çocukluğumun en güzel anıları hep onlarla geçti; birlikte geçirdiğimiz zamanlar, sohbetlerimiz, bana öğrettikleri şeyler hâlâ aklımda. Evlerinin kokusunu, sabah kahvaltılarında birlikte oturmayı, akşam televizyon karşısında birlikte çay içmeyi bile özlüyorum. Onlar hayattayken her şey daha huzurluydu sanki. Şimdi bazen bir fotoğrafa bakarken, bazen bir şarkı duyduğumda ya da aklıma küçük bir anı geldiğinde içimi derin bir özlem kaplıyor. Keşke bir kez daha sarılabilsem, onlara ne kadar sevdiğimi bir kez daha söyleyebilsem.
Bir daha karşılaşmayacağımız bir yere gitmiyorlar sonsuzlukta sonsuza kadar bizimle olacakları yere gidiyorlar. Ya yokolsalardı? Yokolmak yok vuslat var ama önce sınav var buna inanmak ahirete inanmak demek imanın 6 şartından biri demek. Dünyaya gönderilmeden önce toplandığı Kalu bela'da her ruh iman etmeye söz verdi sözünden dönmemek demek
Bazı özlemlerin tarifi yok ne kelımeler yetıyor yürekten gelenlerı anlatmaya ne de susmak kapatıyor bazılarının geride bıraktığı boşluğu bazı acılar ve özlemler içerde yaşanıyor neye ya da kime sarılırsan sarıl keşke son bir kez daha sarılsam dediğin insanların yerini hiç kimse tutmuyor
evet, kayıplarım var... bitmeyen bir özlem, zamanla donuklaşan kareler... özlenen sohbetler, fikirler... o derinliği, inceliği bir daha asla kimselerde bulamamak...
Bazen özlem, en derin yaralarımızı açığa çıkarır ve insanı tarif edilemez bir boşluğa sürükler. Baba figürü, insanın en büyük dayanağıdır; güven, destek ve sevgi demektir. Onun yokluğu, hayatın ağırlığını daha fazla hissettirir ama unutma, anılar hep seninle. Onlara tutunarak güçlü kalabilirsin. Hislerini böyle dile getirebilmen bile içindeki sevgiyi gösteriyor. ❤️
Cevap
20Cevap
Özlediğim tek kişi kardeşim ve asla o özlem bitmeyecek.
😢😢üzüldüm
İlla ki var yok diyemem gadası 🙃
Sabah sabah senin yüzünden ağlamak zorunda mıydım, ne bu sorudaki detay...
🤧♥️🤲
Baban için başın sağolsun.. hayır yok.
Cümlemizden 🙏🏻
Dedemi özledim. Onu kaybedince anladım ki istediğinde arayıp sesini duyamayacağın birini özlemek dışında kalanlar çok da özlem sayılamazmış.
Evet anneannem var. Çok özlüyorum keşke öpüp koklayabilsem.
Anne ve babama. Şu an onların desteğini hissetmeyi çok isterdim.
Evet onunla konuşmayı ve şakalaşmayı hatta birlikte boş yapıp gülüp eğlenmeyi özledim
Toki için çrvre şehşrcilik bakanlığının site girip başvuru yapıyorsun.
Var ama bu sefer farklılık var oda beniözlüyo tek taraflı değil.
Biri yok ama içimde adressiz bir özlem var. Kaybolmak üzere.
Kavuşmanın bile dindiremeyeceği bir özlem hissediyorum evet
Hayır yok ben insanları görmeden özledimi anlamıyom
Var...
Biraz da o çabalasın dedim.
Sonra da hiç görüşmedik.
Özlem duyduğum biri yok. Eski ben sayılıyorsam eğer eski kendimi özledim diyebilirim.
Evet çok özlediğim biri var
Ölen amcam, uzak akrabam , yıllardır görüşemedim anne ve baba tarafı akrabalar. Çocukluk arkadaşım. Hafız arkadaşım ve zeynep'im...
Kız kardeşim. Geri gelsin diye kendimden vazgeçerdim.
Özlem duyduğum duygular çok ve sevdiğim kızı özlüyorum bi an önce buluşmak istiyorum
Babalarin yeri apayrı vallahi
Varda umrunda degilimdir. Burdan biri
Yani geçmişe takılı kalmayı sevmiyorum
Bencede öyle yeni anlar yeni lezzetler tadlar güzel olur fakirleri kim napsn
Ne zaman istersen
Kaybettiğim babamı özlüyorum
Başın sağolsun canım..
Teşekkür ederim güzel arkadasim🌸🖤
Mekanları cennet olsun İnşallah canım, sabır diliyorum sizlere 🌸🙏🏻
Amin inşallah sağol güzellik 🙏💕
Evet var sevdiğim erkeği özlüyorum
Hayır yok...