+1 yılTelefonda uzun süre konuştuğunuz için, birbirinize karşı çoğu şeyinizi anlatmışsınız. Çocukta seni kendisine yakın bulmuş ve seni sevdiğini söylemiş. İnsan yeni tanıdığı birisine hemen aşık olamaz ama hoşlanabilir. Aşık olması için biraz zaman geçmesi lazım. Çocuk senden hoşlanmaya başlamış ve görünüşe göre seni kaybetmek istemiyor. Sen eğer ondan hoşlanmaya başlamadıysan, bunu ona söylemelisin ki çocuk boş yere ümitlenmesin. Arkadaş kalmak istiyorsan eğer, ona göre davranmalısın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hiç samimi gelmedi bana nedense.
Evlilik o kadar kolay değil.
Hele ki doğru düzgün biriyle hiç kolay değil.
Yaa senin güvenini kazanmak için bu yola başvurdu, ya da her konuştuğuna aynı şeyleri söylüyor.
İyi düşün derim.
Şimdi sana bu kadar kolaylıkla bunları söylüyorsa yarın başka birine de söyleme ihtimali çok yüksek.00 Yorumla
Buna gülünür işte. 4 gün de değil, bildiğimiz 4 saat. Kimse bu kadar yokluğa düşmez. Amaç seni etkilemek ama artık buna düşen kadın kaldı mı işte ondan emin değilim. 4 saatin sonunda aşk duygusunun oluşması ve evlilik fikrinin oluşması. Ne samimi ama...
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bu soru iyi ki troll dedim çünkü böyle erkekler de var hayatta maalesef yani baktığınız zaman birkaç saatte kıza çıkma teklif eden ve yürümeden koşma evresine çabucak atlayanlar kesinlikle var. Bunlardan kaçınmamız lazım yani bu işler böyle olmaz. O yüzden bunun troll olarak kalması sevindirici. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Yani 4 saat konuştunuz diye mi sizi sevdiğini söyledi? Anlamadım cidden :)
Bunun daha öncesi falan yoksa kendisinin sanırım boşluğuna denk geldi bu durum diğer türlü zaten mantıklı değil.
Bir de evlilik hayali kuracağı kıvama nasıl geldi ya? :) trajikomik gerçekten.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. 4 saat de sevgili mi olunurmuş
00 Yorumla
+1 yılCanım keşke biraz aklını kullansan, ayık olsan, uyanık olsan.
Yarın "sevgililer günü"
Ee çocuk da sevgililer gününe yalnız girmek istemiyo, birine kapağı atmaya çalışıyo, birini kandırıp ayarlamaya çalışıyo. Maksat sevgililer gününe yalnız girmemek, kısacası çocuğun bu çıkarı var senden, o yüzden sana yalvarıyo, seviyorum vs diyo
Her şey bi oyun, taktik ya da hamleden ibarettir, bunu fark edemiyosan muhtemelen gerizekâlısındır diyor Machiavelli
Azıcık ayık olun lütfen ama ya22 Yorumla- +1 yıl
aaaaa benim gibi düşünen bir kız aferin kız alkışş iç sesim olmuş
Hahahaha yaa fena güldüm 😂😂 İnternette tanışırsan.. 3 vakte demeden önce nikahını kıyarlar, hop dur çüş demeden de boşanma davan açılır 😂 Hahaha internette tanıştığınla ancak digital evin, digital hayallerin olur. 😂 Onlarla da digi digi takılırsınız 😂 Digital insan mı olur yahu. Hayatının bağı bir tuşa bakar. O tuş bile digital: Ekle/kaldır 😂 hahahah. Allahım ne güldüm ya.. Digitalden bir cacık olmaz. Ayrıca pıp diye seven, şıppadanak hayatından çıkarır. 😂 Digital dünya sadece bir pazarlama aracıdır. Karşında ki kisiye onun görmek ve duymak istediklerini pazarlarsın. Bir tüketim malı olursun. Digitalin amacı bu. Tüketici ile satıcıyı buluşturmak. Hepsi bu. Hayat değil, gerçek değil yaşanmışlık değil. Bunların gelişmediği yerde sevgi değil kafası kırıklar seni bulur 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Ya sen delirdin mi. 😱 Burada instegram hesabımı paylaşılır. Şimdi milyontane sapık başına üşüşmüstür bile 🤦♂️ Vallahi sorumlusu ben değilim. Benim inst hesabım yok. Kullanmıyorum. Kullananlarla da muhabbet etmiyorum. Üzgünüm. Folik asit eksikliğin olabilir. Gıda zehirlenmesi olabilir. Bana yazacağına kalk hemen 112 yi ara. Hayret bişey yaaaaa 🤦♂️ Delirdi herkes 😵 Yemin ediyorum çıldırdı millet 🤦♂️Doktora gitsene yahu.. Sağlık ocağına falan git 🤦♂️
- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yıl
Ya ben de seni çok seviyorum tatlım ya harika bir şeysin sen ya aşık oldum görmeden nasıl olur bu iş diye sorma ya yatağa girene kadar seninle seviyorum canım cicim aşığım sana o my ga at.
Yani senin aklın alıyor mu bu işi.
Bir insanı sevmek bu kadar basit ve kolay mı ya seviyorum demek bu kadar kolay mı Allah aşkına soruyorum size.
Aklını başına al yapman gereken odaklanman gereken sonra odaklan boş erkeklerle gereksiz yere zaman kaybetme.00 Yorumla
+1 yılÖncelikle birine hele hele ki 4 saat önce tanıştığınız birine tüm aile hayatınızı özelinizi anlatmanız hiç doğru bir şey değil. Belliki kendisi de özgüvensiz birisi ki sizi kendine yakın görmüş ne anlattıysanız artık bilemiyorum ağlamasından anladım yani. 4 saat önce konuştuğunuz birinin evlilik düşünmesi kadar saçma bir durum yok hanımefendi. İyi günler.
01 YorumlaYarın Sevgililer Günü Ondan Sap Kalmamak İçin Yapmıştır 😂
Bak Şimdi 4 Saatte Bir Kişi Bir Kişiyi Tanıyamaz Bile Önce 1-2 Ay Belki Daha Uzun Süre Geçmeli ki İyice Birbirinizi Tanıyın Sevgili Olduğunuz Zaman da Bilmediğiniz Olaylar İle Karşılaştığınız Zaman Aranızı Bozup Ayrılmayın
Bunlar Ergen 4 Saat Nedir Aklı Başında Birisi İle Devam Et Derim Şutla Bunu00 Yorumla
+1 yılHaha şimdiki aşklar böyle işte çok hızlı yaşanıp bitiyor bırak devam etsin biraz sonra da heyecanım bitti deyip aldatır jahaha
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYemeyin abi şu hikayeleri hemen sevgi mi olur? Sese aşık olunur, beğenirsin tamam ama sevgi yalan ya.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Ne güzel işte 12 saat sonra da evlenme teklifi eder. Sonra reddedersin ve güzel rüyası sona erer.
00 Yorumla
+1 yılAsıl soru bence şu: 4 saat sonunda seni sevmesi garip belki ama sen tanıdığın birine o dört saatte neden her şeyini anlattın, nasıl guvenebildin?
37 Yorumla- +1 yıl
Ha?
Soran+1 yılMalım
- +1 yıl
Esteğfirullah. Onun yerine dibine kadar mutsuz olman daha yüksek ihtimal gibi. Umarım fütursuzca gönlünü keyifle doldurup hiçbir şey düşünmeden hareket etme çaban sana iyi gelir.
- +1 yıl
Sürekli canın uyumak mi istiyor?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Telegram varsa onu ekleyeyim. Instagram olmaz.
- +1 yıl
Evet?
4 saatte seni seviyor evet bu bariz saçmalık ama sende 4 saatte herşeyini anlatıyorsun? E karşı taraf zaten belli yoklukta (illa cinsel yokluk olması gerekmiyor sevgi boşluğu da olabilir) hızlı ilerlemiş muhabbet.
00 YorumlaWala bende de oldu bu beş altı saat konuştuk ama kızı bi görsen hayatımda görmedim böyle tatlı birini başkasını seviyor falan ama süper biriydi ama öyle ağlamak flssj gok yok yani kanka olduk daha iyiyiz şimdi cjfj 😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Hm demek öyle
Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. zor zamanlar ve duygusal olarak çalkantılı zamanlar geçirdiği belli çünkü normal olan kişi böyle yapmaz. Sevgili olmak istese anlarım da evlilik çok uçuk olmuş be abi...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. O senin bedenine aşık, defet şoparı 😄😄muhtemelen zavallı sefilin tekidir, veya evli çakal. başına bela olur, hemen kurtul bence
20 Yorumla
+1 yılYapmacık bu şekilde seni kandırabilceğini düşünüyo kimse tanımadığı birini sevip evlilik düşünemez millet 1-2yıllık ilişkisinde evlilik düşünmüyo tanımaya ihtiyacım var diyo da 4 saatte ne evliliği
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Fazla duygusal ve tahminimce yalnız biri ayrıca sende canayakın ve sempatiksin olur böyle şeyler fazla sallama bence
025 Yorumla
Soran+1 yılKnk napacagimi şaşırdım hayatımı anlattım tamam rahatladım ben içim rahatladı ama nebilim çok kırıldım diye adam aşık oldu gülecem olmuyor biliyorum saçma geldi ama nebilim üzüldüm ya niye böyle oldu jdjdjdj
Soran+1 yılYa tamam hayatta hiç sevilmedim okey ama 4 saatte aşık olunmaz mk anca tanırsın oda kabaca
Soran+1 yılNapim uzun çok güzel mesaj atmış ya ben kırılgan biriyim mk
Soran+1 yıl22 aslan
Soran+1 yılÖyle knk tipik
Soran+1 yılSenin kalbini kırdılar güzel gözlüm sende sana herseyinle gel ama kabulumsun diyen adami kırdın oysaki seni sevmekten başta istediğim birsey yoktu iyi ki varsın iyi ki seni tanıdım seni tanımasaydım ömrüm boşa geçmiş olurdu sen benim hayatımda görmediğim kadar temiz ve güzel beyaz bir gülsün su belki sana göre kısası ama bana göre uzun 6 saatte kac düşündüm sana dokunsam mi dokunmasam diye öyle işte sen benim içimi bilemezsin ama beni sevmedigini benimle nasıl dalga gectigini anladim gibi oldu bende bilmiyorum nasıl baglandim sana şu kısacık vakitte hem ilkim oldun hemde sonum şimdiden cok günaydın seni sevdigimi aslaha unutma ama gitmek isteyen sendin iyi ki benim 🌸❤️🌸❤️🌸❤️🌸❤️🌸❤️ YAZMIŞ
Soran+1 yılKanka işte yaşadıklarım sevgisiz büyütürdüm defalarca darı beğendim Arkadaş eş dost
Soran+1 yılİlgisizlik
Soran+1 yıl4 üçüncü
Soran+1 yılDiğerlerine daha çok seviyor
Soran+1 yılAilem herşeye kızıyor
4 saatte seven 6 saatte evlenir 10 saatte çocuk yapar 😂😊
36 Yorumla
+1 yıl4 saate öyle hale geliyor ise 1 dakkaya terk etmesini bilir
121 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Peki ne konuştunuz ki
Soran+1 yılBenim hayatım full
- +1 yıl
Hımm Peki senle ilgili c! ns€l soru sordu mu
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Hım garip ilerde bak ona bir iki yem at hemen döner o
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Ne diyim Cidden dengesiz bi erkek bence o neyse iyi Geceler sana
Soran+1 yılSenin kalbini kırdılar güzel gözlüm sende sana herseyinle gel ama kabulumsun diyen adami kırdın oysaki seni sevmekten başta istediğim birsey yoktu iyi ki varsın iyi ki seni tanıdım seni tanımasaydım ömrüm boşa geçmiş olurdu sen benim hayatımda görmediğim kadar temiz ve güzel beyaz bir gülsün su belki sana göre kısası ama bana göre uzun 6 saatte kac düşündüm sana dokunsam mi dokunmasam diye öyle işte sen benim içimi bilemezsin ama beni sevmedigini benimle nasıl dalga gectigini anladim gibi oldu bende bilmiyorum nasıl baglandim sana şu kısacık vakitte hem ilkim oldun hemde sonum şimdiden cok günaydın seni sevdigimi aslaha unutma ama gitmek isteyen sendin iyi ki benim 🌸❤️🌸❤️🌸❤️🌸❤️🌸❤️ YAZMIŞ
- +1 yıl
Boş yapmış cidden 6 saatte evlencek içi iyi olsa bile komik cidden inanma ona
Soran+1 yılBay yazdım
Soran+1 yılEtkilenip tanışmak isterse daha yakın tanımak isterseneyse
- +1 yıl
Evet bi kıza tamam ciddi ilişki insanı dersin ama abartmasin yani 1 2 senelik olsan onun ağırlığı olur Tamam ama bu saçma olmuş
Soran+1 yılYa dediğimi Bir insanın bir insana aşık olması ciddi bir yola çıkması için en az 2-3 aylaz o da 2-3 ay arkadaşça konuşmalı
- +1 yıl
Tabi 1 2 ay flört olur öyle sonra sevgiliye geçilir yani bende ciddi düşünen hemen ilişki isteyen biriyim ama böyle olmam asla
Soran+1 yılHızlı giden atın boku seyrek olur
- +1 yıl
Aynen öyle cuk oturdu valla ne diyim ilişki dediğin yavaş olur ise daha olgun iyi olur
- +1 yıl
! stan ne senin
Soran+1 yılNe knk
- +1 yıl
Son guncellemede isteyen eklesin demişin ya knk adresin ne
- +1 yıl
istek attım
+1 yılSevesi varmış 4 saat benle konuşsa banada seni seviyorum diyebilir 😁
10 YorumlaRuh hastası olduğu garanti. Ya da beyni gelişimini henüz tamamlayamamış. Uzak durmanı öneririm.
10 Yorumla
+1 yılNerden tanıştın. 4 saat boyunca ne konuştun. Tanımadığın adamla?
11 Yorumla- +1 yıl
Ekleyelim seni
4 saat de her şeyini anlatan kıza ben olsam güvenmezdim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı aceleci davranmış. E malum yoklukta olunca kaçınılmaz bir durum olmuş.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sen hayır kurumumusun ağlamasın diye akıl istiyorsun. Bırak ağlasın ona ders olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılAhahhah 😂 öyle mi 7 saat önce de Ayşe ye Fatma ya söylemiştir kesin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılŞıp sevdi o sanırım 4 saatte tanışma bile olmaz ne evliligi aski
00 Yorumla
+1 yılUzak dur. Kendini bile kandırıyor olabilir. Aşk hemen olmaz
00 Yorumla4 saat önce tanıştığı insanl 4 saat telefonda konuşan sen mi söylüyorsun bunu?
İlginç00 Yorumla4 yıl olsa anlarım fakat 4 saat pek inandırıcı gelmedi, biraz abartmış.
00 Yorumla
+1 yılVe sende ona inandın mı xjxjxjjdnzjxndzjdjxjhsjz masum yaa
00 Yorumla
+1 yılne biliyim ben bazen 4 saat değil 4 dakikada olur bu işler şans
00 Yorumla
+1 yılYarın evlenir. Diğer gün çoçuk yapar ertesi günde boşanırsınız o zaman dkdkdkdkdk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılbütün gün lol oynayıp anime izleyen son bikaç yıldır evden çıkmayan yıkıklardan olduguna eminim
00 Yorumla Yıldırım nikâhı varda aşkı diye bi şey var mıydı yaa varsa ona yakalanmış
00 YorumlaYeni tanıştığınız insanlara her şeyi anlatmayın abi
00 YorumlaUmarım 5 saat konuşan olmaz başkasını sevmez umarım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. 4 saatte kaldırmış malafatı sana doğru gelecek demek kü 4 saatte
03 Yorumla
Soran+1 yılKnk napacagimi şaşırdım hayatımı anlattım tamam rahatladım ben içim rahatladı ama nebilim çok kırıldım diye adam aşık oldu gülecem olmuyor biliyorum saçma geldi ama nebilim üzüldüm ya niye böyle oldu jdjdjdj
Soran+1 yılEminim
4 saatlik bir insanı ciddiye alma sakın acıma 4 saatlik konuşmaya bunu yapan ezik bir ilişki yaşamaya kalkışsan sonrasında ayrilamazsin başına bela bile olur. Allah korusun bir sürü kadın bir sürü böyle takıntılı hastalar yüzünden öldürülüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok saf biri olduğunu anlamış o yüzden seni kafaya alıp bir şekilde kullanmak istiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCocuga naptin la buyu falan mi yaptirdin dogru soyle ksdk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılYıldırım aşkına tutulmuş
05 Yorumla- +1 yıl
Hayır duygusal boşluktaymış
- +1 yıl
Ne diyon sen ya
- +1 yıl
Dr git
- +1 yıl
Banane yahu
+1 yılDuygusal boşluktadır, üstüne gitme fazla. Umutta verme.
114 Yorumla
- +1 yıl
Çok samimiyetsiz, aşk, sevgi bu kadar basit bişey değil. Sen şimdi konuşmayı kessen emin ol iki güne adını bile unutur.
Soran+1 yılYa knk aynen 4 saat ne mk bide tanımak istese neyse aşık olmuş
- +1 yıl
Salla gitsin. Yalandır.
Soran+1 yılYa kanka zaten yalan adam aşık edecek işini görecek a**** koyayım 4-5 saat ne alaka millet bir iki ayda aşık olamaz benim için bir ay 2 ay bile erken
- +1 yıl
Muhtemelen sana c**insellik için yaklaşacak.
- +1 yıl
Bilmiyorum beni artık sanal sarmıyor mesela onun da niyeti oysa açıkça ima etse ya aşık olmak nedir a***mk.
Soran+1 yılBelki de abi kimseye bu devirde inanamaz ya şöyle bir şey var adam 4 saat olmuş yok aşk yok meşk ne alaka bir ay bile bir insan için çok erken en az böyle üç dört ay olacak sonra aşk sevgili sonra ciddi ilişki
- +1 yıl
Evet aynen öyle.
Soran+1 yılBunlar boş tantana etkilenmek fark ve müziği bak ben bilinen hikayesini dinlerim etkilenirim derim ki seni daha yakından tanımak istiyorum ama yok aşk yok meşk yok sevgili cart curt yok
- +1 yıl
Yolla gelsin instani.🙂
- +1 yıl
Tamam yazicam sana
- +1 yıl
İstek attım kabul edersin. Bas harfim "k"
- +1 yıl
Neyse beğenmedim seni.
+1 yılNe istediğini bilmeyen biridir. Ya evde kalmıştır. Ya hiç karşı cinsle konuşmamıştır. Ya da Seni kandırmaya çalışıyordur... Sen seç hangisi ))
00 Yorumla
+1 yılSakin konuşma.. bitir benden söylemesi niyeti cinsellik sadece.. o yüzden böyle konuşuyor.. sevmek bu kadar kolay değil hele görmediği birine
00 YorumlaÇok saçma. Anne baba bile kendi çocuğunu yıllarca tanıyamazken 4 saatte elin oğlu seni ne ara tanıdı da aşık oldu aklım almıyor.
00 Yorumla
+1 yılBu hayatta seni seviyorum diyen erkeğe inanmayacaksın. Bir de akrep burcu erkeklerine inanma. Hepsi değil de bazıları tam bir karaktersiz oluyor.
00 Yorumla
+1 yılBen hikayenin 4 saat aralıksız konuşma kısmına takıldım..
Mazallah beyniniz haşlanır amman dikkat02 Yorumla- +1 yıl
B12 değerini ölçtür - D vitamini yeterli olmayabilir, protein ağırlıklı beslenmeye çalış.
Geçmiş olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılDaha başlamadan finali isteyen tipler onlar dikkat etmek lazım saf ayağı yatiyordur belkide inanma sakin temkinli davran canım
00 YorumlaUu dur orada. Sakın inanma. Aynısını yakın arkadaşım yaşadı roket hızıyla başlayıp bitirdiler nişanlandı bide düşün.
00 Yorumla
+1 yılgörücü seni görüp hemen evlenmeye karar vermiş gibi düşün
01 Yorumla
+1 yılsana deliler gibi aşık 4 saat daha konuş nikah masasına oturursunuz
03 Yorumla
- +1 yıl
nikah şahidin ben olurum pampa sen evlen beyaz eşyan benden
Soran+1 yılOoo tamam hemen
+1 yılhow ı met your mother ilk bölüm aklıma geldi güzel kurgu :q
00 Yorumla
+1 yılHa diyince bir sevgi olmaz o hoşlantıdır veya takıntılı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynısıni yaşadım ama bizim 1 gün almıştı şu an 2 aylık iliskimiz var ailesiyle de tanıştım yani bu isler belli olmaz ama sen yibe de önce tanımaya çalış bende öyle yapmıştım
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok canım öyle bir sorun yaşamadım ama vitaminlerin eksik olduğu için halsiz düşmüş olabilirsin vitaminlerine baktırmanı öneririm
Duygular kişiliğe göre değişir çabuk karar veren çabuk vazgeçer :)
00 YorumlaBen herşeye olabilir gözüyle bakıyorum artık şaşırmıyorum
00 Yorumla
+1 yılAşko sana 4 saate aşık olan 8 sattr konustuguyla hemn nikah masasına oturur 😂😂😂
00 YorumlaSende herşeyini anlatmakla yanlış yapmışsın o da saçmalamış yalan söylüyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa abi millet neler yaşıyo ya :D Ayık gezen yok ya ülkesinde 80 milyon nasıl sarhoş olabilir ya Nerde bu müslümanlar?
020 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAşık maşık olmamıştır, ilkkez bir kadınla konuşuyordur çok temiz çocuktur anadoluda bol bol var bunlardan zenginse al kenarda köşede dursun ya da yakışıklıysa değilse salla gitsin. d Iyyk iyice iğrenç bir insan oldum
Soran+1 yılOrta sınıf
Cevap sahibi+1 yılSende 4 saatte aşık olduysan mutluluklar ne diyeyim :D
Soran+1 yılKestim konuşmayı
Cevap sahibi+1 yılAGAAA BEEE üzdün jojuku
Soran+1 yılNapim mk o kadar darbe yedim ki aşk nedir bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılO da bilmiyo du ilk darbesini senden yedi 4 saat emek vermişti oysaki
Soran+1 yılSenin kalbini kırdılar güzel gözlüm sende sana herseyinle gel ama kabulumsun diyen adami kırdın oysaki seni sevmekten başta istediğim birsey yoktu iyi ki varsın iyi ki seni tanıdım seni tanımasaydım ömrüm boşa geçmiş olurdu sen benim hayatımda görmediğim kadar temiz ve güzel beyaz bir gülsün su belki sana göre kısası ama bana göre uzun 6 saatte kac düşündüm sana dokunsam mi dokunmasam diye öyle işte sen benim içimi bilemezsin ama beni sevmedigini benimle nasıl dalga gectigini anladim gibi oldu bende bilmiyorum nasıl baglandim sana şu kısacık vakitte hem ilkim oldun hemde sonum şimdiden cok günaydın seni sevdigimi aslaha unutma ama gitmek isteyen sendin iyi ki benim 🌸❤️🌸❤️🌸❤️🌸❤️🌸❤️YAZMIŞ
Cevap sahibi+1 yılqwyqwhueınoqqqqqqqqnqweoooooooooooooooooooooooo ağğğğğğğğğğğğğğğ abi bu ne ya vallahi bu ne ya. Siz yüz yüze görüşmediniz değil mi telefonda görüntülü mü konuştunuz?
Soran+1 yılSesli tek
Cevap sahibi+1 yılNeden ve nasıl sana güzel gözlüm diyor :D ya ben çok cringe oldum
Soran+1 yılGözlerim çok güzel hdhdh
Cevap sahibi+1 yılMaşallah tabi de , görmeden nasıl gözlerine aşık oluyor?
Soran+1 yılKonuştum
Cevap sahibi+1 yılTamam konuşalım , mesajlarına aşık oldum 49 dk da bittim sana. d
Soran+1 yılGghgyug
Cevap sahibi+1 yılHadi bu gün fenasın kısmetin açıldı maşallah bak şimdi o dertlenip 4 saat anlattığın aşkın dönsünde baksın sana peşinde nice erkekler koşuyor. d
Cevap sahibi+1 yılŞeen infülüt mü olcan şeen
Cevap sahibi+1 yılBenim uykularımı çalıyosun hırsız.
- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat