Tabii ki herkesin istekleri ve kriterleri bambaşka olabilir buna bir şey diyerek kendi adıma konuşmak gerekirse Ben doğuştan bedensel engelliyim yani psikolojik olarak bir çok eğitim aldım insanlarla iletişim kurma konusunda gayet iyi olduğumu söyleyebilirim, hayatım almak istediğim ya da alacağım kadının da beni anlıyorsun benim duygu ve düşüncelerimi bilen kısacası beni tamamlayan bir insan olmasını isterim Ama tabii ki doğruyu söylemek gerekirse güzellik algısı da önemlidir, ama her şeyden önce bana aileme saygı da olacak oturduğumuz zaman sohbet edebileceğimiz fesatlık düşünmeyince ya da aramayan bir insan olması gerekir.
Dış görünüşün bir önemi yok bence güzellik ve yakışıklılık gelip gecişi önemli olan iç görünüşüdür. Eforuyla takılan insanları sevmiyorum itici geliyorlar kafa dengi insanları kendime daha yakın buluyorum her ortamda bana ayak uyduran ve benim kafamın dengine giden insan hoşuma gidiyor daha çok anlaşabiliyorum. Ister yakışıklı ister güzel olsun egosunu kendine kanki edinmiş biriyle bir araya gelemem gelsem bile anlaşamam.🙄
Bence ego yani fazla ego kişinin yaşadığı aşağılık kompleksini örtmek için kuşandığı bir zırhtır. Ego gerekli bir duygu ama fazlası çekilmez. Egolu kişiye dayanamam. Onu egosuyla bırakır, çeker giderim. Bana kitaplar okuyan, hatta okuyup altını çizdiği kitapları hediye eden erkek benim kafa dengimdir.
Ego nerde ben tam zıttında.. Hiç sevmem yürüyen egolarını da kendilerini de. Benden uzak olsunlar da nerede olurlarsa olsunlar. Normal insan da istemem ya, az biraz deli olsun ki hayatına eğlence katsın. Kafa dengini bulabilmek baya zor ama. Herkes ayrı bir kafada zaten ๑
bir bayan veya bir erkek ne kadar hoş olursa olsun nezaketen yoksun, özür dilemek ve teşekkür etmekten yana değilse o kişiyle asla yürümez! kişilik olarak iyi değilse sadece karşısındakini üzer dış görünüş bir ambalajdır. normal ya da ortalama ama kafa dengiyse tercih ederim.