Yani ne yapsam bilmiyorum selam yazsan ayni merhaba yazsan ayni ilgilendigin bir konuyla konussan ayni yani disaridada durum ayni bize has bir durum mu tanismaya korkar olduk sankinyazarsam kotu birsey yapiyormusum hissi geliyor artik oyle herkese yazanlardan da degilim ama herkes tehlikeli degil ya telepati yontemiyle mi denesek 😶
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ayn telepati candır☺️ internet uzeri gerçekten yanlış anlaşılıyor ve samimiyetsiz geliyor.
Ogrenemedim gitti su telepatiyi teletabimi nedir 😶
Zihin yoluyla karşı tarafa istediğini yaptırabilme ama benim en fazla ileri gittiğim nokta aynı frekansta bulunup akıldan geçmek.
Yani karsi tarafa sureklo kendini dusundurebiliyorsun bu yolla ilgini cekebiliyor
Tabi ama ortamın zihninin müsait olduğu zamanlarda yaparsan gerçekten inanırsan oluyor. Hani internette varya eski sevgiliyi aratma mesaj attırma felan hepsi bu yolla yapılıyor.
Valla ben beni kendi istedigi icin dusunmesini isterim boyle de dogru degil gibi neyse sosyal medya geldi hersey bozuldu diyelim dikat edersen sosyal medyada herkes fenomen herkes artist herkes egoist herkes fan kitlesi herkes takipci pesinde en iyisi hic konusmamak zaten konussakta cevplamazlar 😶😂
Nasıl düşünürsen öyle olur çünkü o enerjiyi hayatına çekersin iyi düşün iyi olsun bu devirde fenomen veya ünlü olmanin hiçbir hükmü yok. Çok fazlalar ve çok olan şey önemsizleşiyor.
Enerjim iyi olsa da negatif enerji yogunlugu var hep bana da yansiyor bu etrafimdakiler de oyle hayatim da iyi hicbir sey yok ama yine de savasmayi seviyorum. Ben iyi dusunsem bile dusuruyorlar beni etrafimda herkes birnirine sahte gulucukler atiyor herkes birbirini sovusleme derdinde konusmalar yapmacik kendilerini kaf daginda gormeler yuksekten bakmalar iyi insanlar ya da iyi olmak isteyenler bu kadar kotulugun oludgu yerde cok duramaz zaten intihar edenlerin coguda hassas olanlar kaldiramayanlar
Hassas olan insan kendine de kıyamaz. Ama dünyanın en negatif ülkesinde yaşadığımız bir gerçek sana sahte dostları moral bozan arkadaşları cikarmani tavsiye ederim.
Ayni is yerinde calisiyoruz hemen baska seye yorumluyorlar niye gelmiyon bize mi kizginsin yani baski var uzerimde gelmezsem arayip cagiriyor gelmiyo desem her gun bir bahane sunsam diyecek bilerk gelmiyor kendini birsey saniyor bizle anlasmiyor is arkdaslariyla diyecekler
Aynı dertten muzdariptim kim ne der diye düşünmeden bahanelerle gecistirip arama set koydum şu an mutluyum bnce sende yap.
Ben de set koyarim ama durum oyle degil burada cabuk gruplasiliyor ve herkes adamin tarafinda olur ve evden de baski olur arkadaslarinla anlasamiyon mu diye ama sorun bende degil desem kim inanir molalari kullanmak istiyorum yani 1 saat sureklinonlar yuzunden molayida kullanmayip yerimde oturamam ama moladada surwkli onlar var bu durum can skıcı hale geldi benim icin.
İlgiyi çek yazmayı bırak biraz uzaklaş görmezden gelmeyi öğren bak nasıl değişiyor
Yok benim begendigimden haberi yok ilgi falan gostermedim sadece paylasimlarini begeniyorum ama sadece bir tanesini 2 3 tane begensek onu da yanlis anlarlar yani hic yazmadim yazacak cesaretim var ama onceden basima gelen seyler var kendilerini birsey sananlar ne bilim egosu havada olanlar yani soguyor insan haliyle
Sana öyle geliyor kız çoktan seni ilginin farkında sen dediğimi uygula pişman olmayacaksın banada dua edeceksin
Tam olarak ne yapayim yazmayi birak demissin ama hic yazmadim ki.
Görüyorsan görmezden gel stori lerini fotoğraflarını beğenme beğen diysen bile geri çek uzaklaş çek kendini
Tamam ama daha sonra ne olucak
O bunu fark edecek hemen geri yaşama brkel iyice peşine düşünce konuşursun olacak dediğimi yap
Begenmicem sonra uzerinden birkac gun icinde yazicam dogrumu
Neden pesime dussun ki kiz konusmadik hic
Lan yazma yok yazma yok yazma ilgini çek diyorum kızı komple görmezden gel diyorum anlamıyor musun ozman o bunu fark edecek
Oulm kız seni tanımıyorum hiç görmedimi?
Iste ondan bahsediyorum kardesim kiz tanimiyor diyorum hic konusmadik diyorum internetten bahsediyorum sosyal medya dan konusma olmayacak anladim yani lan diye bagirmana gerek yok canım degilim yani sen bu uslupla konustugun halde sana senin uslupla cevap vermiyorum belki ben anlatamadigim ama bu konusman seklin hos degil.
Kardeşim snaa özgü bişey değil üzerine alınma benim karakterim de böyle değiştiremem internetten o iş olmaz kardeş bakmazlar çünki seni gibi 50 kişi aklaaö kadar o mesajları fotoğrafları atıp beğeniyor illa onunka tanışmak istiyorsan açık bir dille tanışmak istediğini sirke söyle çekinme
Anladim yanlislikla canim kelimesi gitmis k. bakma bu tel klavyesi skntili 😶 iste direk bahsedince de olmuyor ki yani kendilerine bircok istek mesaj geliyor haliyle kendilerini hint kumasi sananlar oluyor ama bizim milletin sucu her onue gelene yaziyor kizlari sisiriyorlar kizlarda ister istemez havaya giriyor yani genelde hepsi ayni degil ama sosyal medyada gercekten cogunluk kizlar kendilerini birsey saniyor ve bu durum cok sacma yere gidiyor herkes sozde durust birini ariyor ama durust yazincada cevaplamiyorlar neyi istiyorlar cozemedim
İşte o yazıya cevap vermiyorsa o engeli basmasın bileceksin isteyen kız o mesaja cevap veriyor çünki
Yok beni de o yazanlardan sanacaksa kalsin boş ver 👍😁
Korkaksın anca uzaktan bakarsın, kıza, öyle