Yani kimseyi sevmemeye çalışıyorum sonra çok sevip bağlanmak dansa ilk başta uzak durmak daha iyi🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKuzucum bir insanın seni sevmesi bir anda olmaz ilk başta beğeni önemli ama sırf güzelsin diye kimse seni sevmez zamanla her şey. Sen kendi nasibine engel oluyorsun nerden biliyorsun ki. Çevrene bak çok beğendiğin erkeklerin hayatındaki herkes taş gibi mi? Değil canım sevmek çok farklı bişey sen kendine şans vermiyorsun. Allah bilir kiloluyum diye hiç dikkat çekmeyen kötü kıyafetler giyiyorsundur. Kendini çirkin etmek için uğraşıyorsun. Bak sağlıksız diyetler yaptığın içinde kilolu olabilirsin zayıflamanın en kolay yolu spora düzenli gitmek ayrıca çikolata yasak deme, ben 3 kere bitter çikolata ile günlük zayıfladım çok abartı değil yani işkence yapma sınırsız salata yiyebilirsin sossuz olduktan sonra kalorisiz cornflakeslerden al migros ta satılıyor çok kalorisiz tavuk ızgara şeklinde pişir yumurta tam buğday ekmeği suyunu da 2 litre en az iç spor salonuna yazıl önemli olan kaç kilo sayı olarak verdiğin değil bunları yaparsan yağdan kilo verirsin. İnstagram da zayıflama sayfaları var öneririm motivasyonunu kaybetme. Kendini sev diyetine ayda 1-2 mola da verebilirsin hiç mola yapmadığı içinde insan pes ediyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu senin değiştirebileceğin bir şey. Kilo gider, gelir. Gelir, gider. Sağlıklı beslenirsen, sağlıklı beslenmekten kastım aç kalmadan ama karnını da tıka basa doyurmadan her şeyden dengeli ve ölçülü bir şekilde yemendir. Bunu kastediyorum. Şok diyetler yaparak zayıflanır belki ama sağlıklı ilerlemez o süreç, verilen kilolar fazlasıyla alınır. Devlet Hastanesine git, Dahiliye Bölümüne git, diyet yapmak istediğini söyle. Kan tahlili isterler, aç karnına git tabi. Tahlillerini yaptır, sonuçlara göre Dahiliye Doktoru seni diyetisyene yönlendirir. Devlet Hastanesi'nde de diyetisyen var ve faydasını görür kişi uyarsa. Genceciksin, hep yürü. Yürüyüş yap, bol su iç. Ne yapMan gerektiğini çok iyi biliyorsundur. İnan bana çok zor değil. Zayıf, Fit ve formda olmanın tadı hiçbir yiyecekte yok. Bedenine göre değil de keyfine göre giyinmek muazzam bir his ama tabiki kendi sağlığın için zayıfla.
https://youtu.be/YbVGBQy1tbQ
Bu videoyu da lütfen izle.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız Allah razı olsun aynı soruyu soracaktım sorunu gördüm. Ama biz de olduğumuz gibi kabul edilmeyi hak ediyoruz. :( ya da her şey dış görünüş
37 Yorumla- +1 yıl
Degilll
Cevap sahibi+1 yıl@Bbosversenee öyle kanka :(
- +1 yıl
Niye kimse şişman sevmiyormuş gibi düşünüyorsunuz ki ben anlamıyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@Deniz_uysal_67 kim şişman seviyor. Genelde dayılar...
- +1 yıl
Ben dayımıyım yani?
Cevap sahibi+1 yıl@Deniz_uysal_67 görmedim bilemiyorum. Genelde öyle dedim
- +1 yıl
Yanlis cevap degil kendimden biliyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇirkinim, Türk kadınlarının istediği gibi en az 1.85 değilim, omuzlarım geniş değil; zeki, eğlenceli, özgüvenli biri değilim. Giyinmem iyi değil. Penisim de küçük yani utanıyorum. Beni hiçbir zaman kimse sevmeyecek. Eğer benim gibi engelleriniz yoksa yani sadece kilo olarak kendinizi iyi hissetmiyorsanız kilo verirsiniz olur biter. O kadar da kasmayın. Tembelliği bırakıp yeme içmenize dikkat edin. Ki ben de yeme içmeyi çok seviyorum ama zaten bok gibi olduğum için takmıyorum. Benim gibi değilseniz, sitem edeceğinize sorununuz neyse; çözün.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
103Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılKilo ver o zaman bu bir sebep değil ki
01 Yorumla
+1 yılİlk başta senin kendini sevmen gerekiyor. Sırf kilolu olduğun için seni erkeklerin beğenemeyeceğini düşünüyorsun. Ama bu çok yanlış bir düşünce. Bak sadece dış görünüşe önem veren erkekler kendilerince fiziği güzel kız arıyorlar. Senin karşına, seni gerçekten seven birisi denk gelir elbet. Gerçekten seven birisi, karşısındaki kişinin dış görünüşüne aldanmaz, kalbini sever. Kendini kötü görmemelisin❣️
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. bir insan fiziği ile değil düşünceleri ile duyguları ile bilgisi ile değerlidir. Tabii olarak insanlar mutlaka ilk görünüşe değer verirler, ilk aşamada mesafeli olman doğrudur ancak bu kendini tamamen kapatman manasına gelmez, mutlaka sosyal ol ve çevreni geniş tut, bilgin ve becerilerin eminim bir çok kişinin ilgisini çekebilecek düzeydedir.
00 Yorumla
+1 yılÖnce kendini kabul etmen gerekiyor, şişman olabilir bir insan kısa olabilir güzel olmayabilir, ama bunları bilip kabullenmek gerekiyor. Şişmanlığın çare var, vermek istersen pekala verirsin, evet zor olacak ama verirsin. Sen kendine odaklan, kendini sevmeyi öğreten kitaplar oku. Bir çok insan şişman insanlardan hoşlanıyor. İlla sevilmek için zayıf olmayı bekleme. Ama dış görünüşüne dikkat et. Şişman olman kendine bakmayacağın anlamına gelmiyor. Daha yaşın çok genç, elbette biri çıkacak karşına. Bugün olmaz yarın olur. Şu an yok diye kendine kızma. Ben de acaba birini sevecek miyim biri beni sevecek mi diye düşünüyordum. 2 ay önce biri ile konuşmaya başladım. Sevmeyi sevilmeyi öğrendim. Ben de kısayım gerçekten. 150 küsür. Ama sevinebiliriz kısasın diye kimse seni sevmemezlik etmeyecek. Yakın zamanda ayrıldık. Ailesi sebebiyle. Biriyle görüşmek de ayrılmak da kader işidir. Yeter ki olumlu bak hayata. Dediğim gibi önce kendini sev.
01 Yorumla- +1 yıl
Ama sevilebiliriz kısasın diye şişmansın diye kimse seni sevmemezlik etmeyecek*
Kendini beğenmiyor bdgenilmeyecek biri olarak görüyorsun. Kilolu olman senin özgüvenini cok dusurmus. Bence başkası için değil kan din için kendi öz saygın ozguvenin için spora başlaman diyet yapman kendini iyi hissetmeni sağlayacaktır. Belki bu sayede ask hayatında da olumlu gelişmeler yaşanır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLisedeyken bir ara 90 kiloydum okulumda erkek lisesiydi bende kilomdan ve okulda kız olmadığından sevgilim olmuyor beni kimse sevmiyor diye düşünüyordum. Lise sonda15-20 kilo kadar verdim üniversiteye normal kiloda düzgün giyimli olarak başladım, şu an üniversite son sınıfım 1-2 baktım ama yine beni seven biri olmadı. Kilo önemli değil yani ama sağlığın için kurtul gitsin
10 Yorumla
+1 yılBen de kiloluyum. 10 kilo fazlam var ama kendimi cezalandırmıyorum. Bedenimi seviyorum çünkü beni yaşamda taşıyan o. Zaman zaman pek çok şekle bürünebilir fakat o şekillerden ziyade bedenimi, özümü seviyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Senle tanışmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam
Haksızsın. Kendine güvenmemekle hata yapıyorsun eğer kilondan rahatsızsan spora başlayabilirsin ve bunu sana tavsiye ederim ayriyetten bir sıkıntın falan da varsa kimsenin dediklerine aldırış etmemelisin spora başla kilo da verirsin bakmayanlar geri yazar ama kilolu olduğun için hiçbir erkekle konuşmamazlık yapma kendine kötü davranmış olursun önce kendine güven gerisi gelir hayatında mutluluklar :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Merhaba,
Kilolarının seni Asosyal yapmasına izin verme, Bu koşamıyorum o yüzden emeklememe gerek yok demek gibi bir şey. Kendini sevmeyi öğren.
#Just00 YorumlaNe alaka ya kiloyla benim eşim aşırı çok kilolu olsa spora beraber gider geliriz her türlü destek çıkarım yani hayırlı birisi olduktan sonra her şeyin üstesinden beraber gelinebilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. öncelikle kilon biriyle görüşmeye engel değil. bunun örnekleri de var. diğer bir konuda boy kilon nasıl bilmiyorum ama en azından sağlığın açısından ideal kilona düşmeye bak
00 YorumlaBırak da buna birlikte olacağın insan karar versin. Dış görünüşünü beğenmeyen biri başından belli eder bunu. Çok sevmeye, bağlanmaya fırsatın olmaz zaten. Bu konuda bir tereddütün olmamalı.
00 Yorumla
+1 yılSevmek ve sevilmek kalıplardan bağımsızdır, sevgi beden ile değil ruh ile ilgili birşeydir. İnsandan insana değişir bu, önüne neler çıkabileceğini bilemezsin.
00 YorumlaYani kilolu olmak ayıp ve kötü bir şey değil. Bunla barışık olmadığın için sanırım böyle düşünüyorsun.
Eğer bu durum senin modunu ve moralini bozuyorsa kilo verebilirsin.00 Yorumlaçok yanlış. insanın en temel ihtiyacıdır sevmek sevilmek... kilo sorun değil kendini hazırla 6 ay sıkı diyet ve sporla hallolur ama insanlardan uzak durursan kişiliğin özgüvenin zarar görür...
00 Yorumla
+1 yılKendini kapatarak kendini cezalandirirsin. Ve bu şekilde devam edersen duygusal açlığın hat safhaya yükselir. Ciğeri 5 paraetmez birine kendini kaptırırsin ve üzülürsün
00 Yorumla
+1 yılEn önce sen kendini sevmelisin. Kimsenin seni begenmesine çok da ihtiyacın yok aslında
20 Yorumlabence kendi hakkına giriyorsun. olduğun halinle seni sevecek bir sürü erkek var, muhtemeldir ki sen de onlardan birini sevebilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılSenin kilonu bilen biriyle konuşman daha mantıklı olur ben mümkün olduğunca erken foto atarım böyle şeyler yaşamamak için
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAzminlisin kilo verebilirsin hiç birsey için geç değil sadece istemen yeterli kiloların özgüvenini kaybettiriyor ayağa kalk ve başar
00 Yorumla
+1 yılErkekler o kadar acımasız değil merak etme, seni temiz kalbin için seven illa çıkar. Erkek olsaydın o zaman zulüm olurdu senin için.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış düşünüyorsun. Kilo veya zayıflık hikayedir. Önemli olan kalbindir, sevecenliğindir , dürüstlüğündür. Karşındaki insanla kalben uyuşmaktır..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılKaç kilosun ki?
Bence abartıyorsun kilolu çok güzel ve çok özel kızlar var bence sende onlardan birisin. Asıl mutluluk sizde ;)00 Yorumla Seni sevecek kilona göre sevmeyecektir bırak kim ne derse desin insanlardan uzak kalma sen memnunsan salla gitsin geri kalan sığ tabakayı
00 Yorumla
+1 yıl2 türlü de zarar sevsen de sevmesen de en önemlisin kendini sevmen gerisi boş
10 Yorumla
+1 yılBöyle kendi kendine tribe gireceğine emek harca ve zayıfla.
10 Yorumla
+1 yılKiloluyu ve çirkini bu dünyada kimse sevmez. Ancak yokluk da olup, siqi için seven çıkar.
02 Yorumla- +1 yıl
1-) Çirkin ama kime göre neye göre? Bu tamamen kişisel bir görüş.
2-) Feederism fetişi diye bir şey de var, şişman fetişi. İlla fetiş olmasınada gerek yok normal şekilde sevenlerde var şişmanları. Zayıfım diye kendinizi bir şey sanmasanız artık?
Ben inadına beğenmesinler dert değil diyorum
milyon kişi beğenmez biri beğenir00 Yorumla
+1 yıltabiki HAKSIZSIN saçma bir düşünce merak ettim seni
00 YorumlaKilo verilebilir bişey karakterin kilon kadar ağır olsun yeter gerisi olur gider
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim uyguladığım taktik ama kilolu olmak suç degil
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı. Cok yaniliyorsun insanlar tipleriyle kilolariyla degerlendirilemez unutma
00 Yorumla
+1 yılEvladım böyle hayat mı geçer en kötü sen de kilolu birini bul
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılsonra KS halkı yaşım 30 oldu niye kimseyi bulamıyorum diye ağlamada buraya gelip
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılHer ne kadar yanlış da düşünsen kararına saygı duyuyoruz.
00 Yorumla
+1 yılHayır haksızsın seni bu halinle de seven biri olur olmaz deme olabilir
02 Yorumla- +1 yıl
@ghgdrjjsema gerek yok konuşmamıza
- +1 yıl
@ghgdrjjsema konuşacak bir şey yok çünkü
+1 yılKilolu biri olarak söylüyorum, sonra kilonu devamlı başına kakarlar.
00 Yorumla
+1 yılHayır haksızsın bence ben öyle şeylere pek takmıyorum
00 Yorumla
+1 yılHaksızsın. benim arkadaşım evlendi 115 kilo boyuda uzun
00 YorumlaKendine ceza veriyorsun. Eğer bunu kendine yapıyorsan evet haklısın. Acıma kendine harekete geç.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Özgüvenini kaybetme, her insani bir begenen vardir bunu unutma,
00 Yorumla
+1 yılNie kendini degistirmiyon ki değiştir bak nasıl oluyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. accuk boğazını tutmak daha iyi değil mi
313 Yorumla- +1 yıl
🧠🧠🧠
- +1 yıl
Ben kilolu biri değilim ama şunu bilin ki her insan yemekle kilo almıyor hormon bozukluğu diye bişey var
- +1 yıl
Bana cahil ahmak karı diyen kızın yorumu bunlar insanlığı olan kişi öyle yazmaz ben de üni mezunuyum işsizim diye bu kızda ileride işsiz olacak cahiller grubundan biri halbuki - +1 yıl
Benimle bu kadar uğraşacağına git cocugunla falan ilgilen hastasın sen normal bir insanın yapabileceği şeyler değil bunlar
- +1 yıl
Sen uğraştın asıl hasta sensin uğraşıp engelliyorsun oğlumla ilgileniyorum çok şükür senin demenle ilgilenecek değilim ama uyuduğu anda da sana cevap atayım dedim karı denmez bana karı dedin sende burada erkeklere yürüyorum diye yazılar yazan bir karısın yazık sana
- +1 yıl
Bak tatlım bana bulaşan ilk sensin soruma yorum atan sensin engelledim bide buraya geldin benimle uğraşacağına git kocanla falan ilgilen malum eve gelince yüzüne bile bakmiyormus başı agriyormus ya başka ellere gitmesin dikkat et
- +1 yıl
İftiraya başladın sen cidden kadın düşmanısın kocam beni çok sever ben de onu hiç sevilmediğin ne kadar belli. Erkeklere yürüyorum dedin kocama da yürürsün sen edepsiz
- +1 yıl
Yeter artık sen cidden sıktın
- +1 yıl
Ben yazmadım oraya sen yamizssin kocam yüzüme bakmıyor sürekli başım ağrıyor diye
- +1 yıl
Yazmadım iftira atma nazardan foto atmam ben. Erkeklere yürüyorum yazdığını yazdım belki birkaç adam oynamak için mesaj atar sana kıskançlıktan öldün ruh hastası dengesiz
- +1 yıl
Aynen tamam
özgüvenini kıracak kişilerden uzak dur yeterli. dış görünüşüne bakanlara aldanma.
10 Yorumla
+1 yılşimdi zayıflamanın binbir çeşit yöntemi var. En etkilisi de rasping. Yiyerek kilo verme :) denemedn mi hiç
00 Yorumlayazdığın şey benim mantıkla aynı ama sırf kiloların için kendini kısıtlaman ve böyle duygulardan uzak kalman saçma değil mi?
kilo vermeye çalışmaya ne dersin hem sağlığın için de daha iyi olur. pkolojin de ayakta kalmaya çalışır00 YorumlaBence böyle düşünme belkide kilonu problem etmeyecekler karşındaki insan karakterini yüzünü beğenecek ama sen kendi sağlığın için zayıfla bak bende 22 kilo verdim 10 kilo vermek istiyorum
15 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçma. Kilolu kadınların diğerlerinden bi eksiği yok
10 Yorumla
+1 yılSeni olduğun gibi kabul edenleri al hayatına. Sen sen olduğun için sevenleri
00 Yorumla
+1 yılHaksızsın... kadın dediğin tombul olur. Eski eşim 160 kiloydu... kocamandı... bu hiç problem olmadı... ailemle geçinemiyordu... o yüzden ayrılmak zorunda kaldık.
00 Yorumla
+1 yılBöyle kafayı yiyeceğine kilo vermeyi spor yapmaya odaklansan böyle dertlerin kalmayacak zaten bana kalırsa kendine bi plan çiz ve bugünden itibaren uygulamaya başla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayıflamaya çalış ozmn kendine güvenin yerine gelir
00 Yorumla
+1 yılÇok seversin bağlanırsın birde bakmışsın ki o daha güzel kızlara bakıyor şekil ben 88 den 68 kg ye düştüm 3 ayda
00 Yorumla
+1 yılBu şekilde düşünme çaba sarf et kilo verebiliyorsanız spor yap kendine güven kendini sev mutlu olmaya bak
00 Yorumla
+1 yılEğer hoşlandığın ve seninle ilgilenen biri varsa görüş bence. Kilolu olman hatını kısıtlayacağın anlamına gelmemeli
00 Yorumlahaklı değilisn. Olduğun gibi olmak gerekiyor seni beğenen öyle bensin seven öyle sevsin
10 Yorumla
+1 yılYanlis dusunuyorsun seni oldugu gibi kabullnmeliler ve kilonu abartiyorsun bence kac kilosun ve boy
00 YorumlaKilonun hiçbir önemi yokki saçmalama ya herkesin kendine göre bir eşi vardır illaki bu hayatta.
00 Yorumlakilo verirsin takma kafana
seni isteyen böyle istesin00 Yorumla195 boyunda erkek olarak balık etli kilolu kız severim
00 Yorumla- Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kilolu olduğum için hiçbir erkekle görüşmüyorum, haklı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler